Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Laptop árazás segítség - msi cyborg 15 a13vf
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
DragonR+
aktív tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Buta kérdés volt, de biztos, ami biztos, gondoltam megkérdeztem.

Hogy mennyire kell vigyáznom tisztításnál.
Úgy tűnik, nagyon.
Kéne elé valami.
Egyesek ujjal mutogatják a dolgokat a képernyőn.
Hülye szokás, nem értem.
Hát nem szép látvány a tapis monitor.
A kezét meg nem törhetem le.
Rosszul venné ki magát.
Majd körbesasolok a városban.
Esetleg ha valakinek van valami 5lete s javaslata, kérem ne kíméljen.
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
-
tildy
nagyúr
Szinte minden rajtam múlik...
Jeges igazad van:felelősség, mélyvíz.
Eddig magamban mindig sírtam, hogy semmit nem bíznak rám, mindig csak másodhegedűs vagyok..Hát most nem.
remélem nincs nagy baj, még nem hívtak
A délelőtti munka meg nem annyira vészes, ott főképp helpdeskeskedés van...
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Ilyen az élet! Pont akkor kellett nekem TFT moncsi!
Várnom kellett volna még néhány hónapot.
Csak az a bosszantó, h olyan vágta a pofámba a katalógust, akitől egyáltalán nem vártam a ''Ne. paraszt, mekkora balf... voltál.''
Hja, az a picit drágább az 92e volt, ami pár hónap múlva 46e lesz, neked meg 52,5e.
Hol itt a gond?
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag

Mit látok?
2005. április 21-május 24.
LG 1730S TFT monitor 50,000 - a M*tro árházban.
Khm...
Én egy picit drágábban vettem tavaly Sulinetben.
De sebaj.
Fele visszajön s akkor, ''óccsóbba'' lesz, mint itt.
-
Vangelis
félisten
Zúg a traktor szánt a boci
hülye gyerek kell-e csoki???? -
erdeya
senior tag
persze a beköszönő szövegem _Volkovy_ értelmezésében is helytálló

szerk:
Gandalf a második rész óta fehér... nem tudtad?
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Én ezt olvastam elsőre

''...és midőn a reggeli köd felszállt vala, az emberek egy boci körvonalait látták kirajzolódni a nem is oly messzi távolban.
Igen! Ő volt az! A Vérboci!
Eljött ismét, hogy bevégezze küldetését. Az emberek csodállattal nézték a nagy farkát, tudták, ezentúl minden másként lesz majd...
(és most képzeljetek ide valami sejtelmes zenét)'' -
b14
senior tag
Totál béke volt, most jutottt eszembe, hogy Gambit a takarítónál is nagyobbnak hiszi magát, pedig mindannyian tudjuk, hogy a takarítónál nincs tekintélyesebb ember, mert az mindenkire rákiabálhat. Bocsássatok meg, mert a portásról megfeledkeztem mert ő a legnagyobb. Egyébként én mindíg is ilyen voltam, eddig sikerült visszafolytani az érzést.
De escie te is okos vagy, hogy látod, hogy totál béke lett végre és most jösz te is ezzel a dologgal, lehet hogy van benne valami, de te tudod, hogy úgyis lereagálom. -
Sianis
addikt
Én meg közben nekiállok pakolni, mert délután utazás haza, előtte ZH, és inkább utóbbira kéne több idő, semmint előbbire.
-
erdeya
senior tag
Hát ugye igyekszik az ember stílusos maradni

Jujj, annyi mesélni valóm van!
Képzeljétek tegnap ettem jégkrémet, aminek az a neve, hogy Búúúú
Ez meg egy frankó link, ahol végre a bociké a világ.
Próbálj csak meg belépni, mint ember fia, egyből a távozásra szólítanak fel
Bővebben: link -
Vangelis
félisten
Jó reggelt vietnám!!!!!!!! felkletem

-
erdeya
senior tag
...és midőn a reggeli köd felszállt vala, az emberek egy boci körvonalait látták kirajzolódni a nem is oly messzi távolban.
Igen! Ő volt az! A Vérboci!
Eljött ismét, hogy bevégezze küldetését. Az emberek csodállattal nézték a nagy tarkát, tudták, ezentúl minden másként lesz majd...
(és most képzeljetek ide valami sejtelmes zenét) -
Sianis
addikt
Hát köszi! Már komolyan félek, mert nem szokott ilyen sokáig tartani az az állapot, általában elmúlik 2-3 nap alatt, de ez most lassan 2 hete tart, és eddig hatott rá a krém, mostmár nem. Remélem, hogy legalább egy fájdalomcsillapító-t belőnek majd nekem, mert már estére úgy fáj a kezem, hogy a falat kaparom. Viszont gépelni meg kell, mert ma ZH lesz UNIX-ból, és a script írást meg nem lehet papíron nyomni.
-
Sianis
addikt
-
-
Sianis
addikt
Ez így van, de kikészülni nem jobb. Mégis meg kell próbélni valami segítséget kérni, bevallani őszintén, hogy főnök egyedül ez nekem túl stresszes, ha lehetne valakit adjon mellém. Én még nem melóztam így úgyhogy nem tudom, hogy mi az ábra. Viszont tildy-t meg erősen sajnálom, mert nem lenne jó, ha pár hét múlva azt olvasnám, hogy kórházban kötött ki, mert a túl sok feszültség ráment az egészségére.
-
tildy
nagyúr
Na szerintem elrontottam... hat :0
-
Drizzt
nagyúr
Király, az rtlklubon lesz a Blajós árnyak is. Akkor már remélem, a Klónok támadását se hagyják ki az episode III előtt...

-
tildy
nagyúr
Hát végülis doksiban minden le van írva , mit hogy kell csinálni (ergo ész az annyira nem sok kell hozzá), dehát akkor is..Figyelni kell. Meg nyugisnak lenni ja.
Hát remélem ma sem rontottam el semmit...Sosem tudhatom
Mindig csak másnap derül ki
_volkovy_: őszitne leszek: nem tudom. A délelőtti dolog nem vészes. Dehát ugye az csak minden váltott héten van. Ráadásul még mindig nem jött az sms, hogy zárhatom a másik rendszert is, jobb esetben éjfél előtt végzek, lesz vagy fél 2 , mire hazaesek
[Szerkesztve] -
peltar
tag
Ha rád bízták a melót, akkor valószínüleg egyrészt értessz hozzá, másrészt megbíznak benned. Szóval csak nyugi.
Ha valami miatt sokat rágod magad, az rosszabb mintha megtörténne a dolog, és persze ha ideges vagy akkor nagyobb a hiba esélye is.
Nyugi, nyugi, nyugi.
Vagy ezt már mondtam?
-
tildy
nagyúr
Ahol dolgozom én zárok több rendszert is...+emelett persze szokásos helpdesk.
Nincs túl sok meló így este(ugye kevés a user...), de iszonyatosan koncentrálnom kell, mert ha félreütök valamit, akkor van olyan hoyg nincs lehetőség javításra. Ha elrontom, akkor lehet holnap fél napig áll(hat) az egész kóceráj, nem tudnak felvinni a rendszerbe dolgokat.
Ha elcsesztem, akkor holnap reggel egy munkatársamnak rá kell néznie, 1 óra mire helyrehozza.
Az a lényeg , hogy így esténként tényleg úgy megyek haza, hogy a szívem környéke szó szerint sajog...
Nem akarok róla sokat mesélni mit is jelent ez konkrétabban, nem akarom hogy bajom legyen belőle. -
Sianis
addikt
Leányzó!
Mi ez most a nagy teher a válladon? Elmesélnéd pontosan? Vagy csak rébuszokban? -
tildy
nagyúr
Azért ha feldobom a talpam, azt ugye majd észreveszitek?

-
escie
őstag
nem a leszabolcsizást fájlalom, hisz az vagyok, hanem a ''szabolcsizást''. nem tudom elég jól kifejezni.
szóval a földrajzi rajolást, hogy én szabolcsi, te meg pesti, ő meg debreceni, vagy akármi.
a tahóság/jófejség/stb eloszlása a világegyetemben homogén.
nem haragszom persze, csak nyafogok...
-
VladimirR
nagyúr
semmit, ezert volt ott a smiley (csak szoba kerult, hogy majd mondanak)
ittunk, poen volt (mert ugy mondtak, hogy majd irnak rolam, s ezzel kivantam ra reagalni) sajnalatos, hogy paran (pl.: teksztboj) komolyan vettek (mer' mar a jonep el is felejti, hogy a smiley nem diszitosornak van, hanem hangulatot kifejezni, plusz tartalmat adni) -
Sianis
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Tudom én, csak próbáltam poénosan leragálni!

Hát igen, az OFF kicsit elment BOX Klub felé, összecsapott Kelet- és Közép-Magyarország! Szégyellem is magam emiatt!
Már megint a sötét szabolcsi tirpák parasztok miatt van balhé!
Erre nem rászokni, mert aki nem ott született, azt megharapom!
Lényeg, hogy most PEACE van, remélem, hogy így is marad. 
-
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

az nagyobb volt.
Az előbb ment haza, mert rosszul érezte magát. 

sulinetre.

)