Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
...elolvastam a videokarid minitesztjét...
ahhoz képest, hogy egy kroki írta, teccett
(amúgy tényleg jó, grat!
)
szerk: remélem most elolvasod és méltatod az enyémet
Bővebben: link ami mondjuk kicsit régi, de már rudinál van az update!
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Elindítom a böngészőt. Ctrl+Enter. Erre kidobja: ''Belépés sikertelen, azonosító/jelszó nem stimmel! Vissza...'' Aztán leesett, hogy még a régi jelszó van bennt a mágusjelszavak között.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy már írom is át a menüm, hogy ne Killerman[./B]-t, hanem MárK[./B]-t rakjon be.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Esmein
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Csak nem a hardverpiacról jösz ?...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Bővebben: link és hasonlóan értelmes alkotása: Bővebben: link
-
Vangelis
félisten
válasz
Loretto
üzenetére
De azé gondoljunk már bele,, melyik magyar vagy akármilyen emberről neveztek el egy szigetet , mindegy mekkora, és hol van de elnevezték...ez már tényleg valmi.
Azé lehet neki gratulálni, én sem kedvelem de .....ez elismerés.
Nem sok magyarról neveznek el szigetet,,,de még utat sem. -
Esmein
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
nincs.
De lehet mindjárt letörlöm
Valahogy sikerült kiöntenem a vörösbort és afölött meditálok miért tettem ilyen csúnya dolgot. Nem hányás. -
Old Death
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
direkt kímélő kúrán vagyok... fele edzést úszom csak le, nem hajtók, csak a fölös energiákat vezetem le... ha itthon lennék 2 nap alatt bekattannék, és jól esik pacsálni egyet

saját felelősség, jah a doki se tiltotta meg, bár kezdek kételkedni abban, h halgassak-e rá![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
oldy
-
Old Death
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
mondanám, h megyünk együtt kórházba, de Pécs messze van

nekem csak a csuklóm érzi meg... a térdem csak szimplán fáj, de már lassan hozzászokok... csak jó lenne végre labdát kergetni, no meg jön a nyár... vizitúra, gyalogtúra, nyaralás... és oda használható térdek kellenek...
szerk.: a kutyák veszélyesek... nekem is volt egy
nekem is volt amikor morgott és néha a kezemhez kapott, de tök jól elvoltunk, egyszer elmagyaráztam neki Pitagorasz tételét erre ő bealudt rajta

oldy
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
nálunk egész héten ez ment
+ jövő hét fele
miért van a szemétkuka a sarokban? mi van benne? honnan lett véve? mennyi idős? egyáltalán: hatóságilag bevizsgált, validált szemétkuka ez? ha igen, hol van a dokumentáció róla? ahham, ez a dokumentáció printelt változat! mennyi idős a printer? validált-e a printer? ... stb
(a fenti kérdések pusztán a fantázia szüleményei, a valós kérdéseket szántszándékkal ferdítendő)
kb ez a stílus, atomi szintig hatoló, jobbára hullaértelmetlen macera -
I_Am
veterán
válasz
Loretto
üzenetére
Engem egy dolog zavart csak, hogy Suliro, b14 szították a tüzet és két normális tag esett egymásnak. Suliro megint hozta a formáját (érvelt pupákkal akiről azt sem tudja kicsoda, miközben Vangelis-el beszélgetett
) valamint b14 igencsak messzemenő személyeskedő hozzászólásai zavartak.
Jól felhúztam magam nem vitás.
-
erdeya
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
est, este, estély (helyesen írva soirée)
Kollégák és Off-huszárok! Ide kérnék egy kis helpet. Köszke.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Nem volt semmi különös végül. Ismeri ő is jól az illetőt, de ugye a vállalat érdekei, meg nem kell az ellentét. Nem muszáj barátkozni, de a dolgok intéződjenek, bla bla blablabla.
Szóval nem volt semmi. De ne találkozzak az utcán az arccal, mert... Na mindegy, egy darabig nem köszönök neki az tuti.
Most meghallgaték egy számot Elton Johntól. A címe, Krokodil Rock
-
Old Death
senior tag
meg... most akartam elkövetni a rituális öngyilkosságot, de közben eszembe jutott, h be kéne fejeznem a vacsimat amit már fél 7-kor elkezdtem és folyamatosan teszem
majd utána 
a rang topicos hsz-dre: valóban, görög van a falóban... biza elírtam mert a kedvenc rang nem 6502-től van, hanem 6002-től
te tehetsz róla
szerk.: fatya... írni sem tudok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
ezzel indult (azaz ez már a sokadik levele, amiben a mi munkánkat minősíti):
Az elmúlt két-három hétben több reklamációt továbbítottam nektek erre a festési problémára (nem biztos hogy ua. a típus, de a hiba ugyanaz).
Nem tettetek semmit a probléma megoldása érdekében.
Amint látjátok, most nekem kell G8d formátumú választ adnom a vevőnek.
Nem lehet így együtt dolgozni Veletek!
AZtán válaszoltam:
Kedves Gyula!
Legutóbbi leveled volt az utolsó csepp a pohárban!
Elegem van abból, hogy folyamatosan a beszállítói MIBI dolgozóinak munkáját minősíted.
Nem tudsz te semmit a folyamatokról és azok megvalósítási lehetőségeiről.
Még mindig lejön a festék? Bocsánat, hogy nem festettük újra az egész raktárkészletet és az útonlévőket.
A hibák kijavításához időre és együttműködő beszállítóra van szükség, de semmi esetre sem egy minden lében kanál ''termelési előadóra''.
A beszállító felkötéséről intézkedtem, a leveledben foglaltakat pedig az összes kollégám nevében visszautasítom!
Ha a MIBI a tanácsaidra szorul, ígérem keresni fogunk.
erre ő ment árulkodni az operatív igazgatóhoz, és most mehetek a szőnyeg szélére állni egy órakor. Ez nem óvoda vazzeg.
De ne találkozzak vele, mert szétverem a fejét! GRRRRRRRRRR -
erdeya
senior tag
korgógyomrú kroki figyelmébe az alábbi link!
Ne higgyük, hogy csak a boci fogyasztható...
Aktív témák
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ooo akkor már nem lesz pc-m..
meg nem ilyen gonddal fokog küzedni 

![[kép] [kép]](http://www.carpigiani.ru/images/2_5.gif)