Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Ettem 3 gumicukrot, azóta csak rihegek röhögök. Vmi különleges mellékhatás lehet, de ragadós mert mindenkinek jobb lett a kedve a környezetemben

-
Esmein
nagyúr
El lehet sunnyogni a dolgot, mert először 70% kell a vizgyához aztán ha meghúznak 75 aztán ha megint akkor 80 asszem. Legalábbis nálunk így volt, 3x lehetett nekimenni, de ha nem sikerült a tanár megmutatta mit baltáztál el, aztán megint mentél vizsgázni.
Ja és vannak kérdések, ahol rossz a fordítás és nincs jó válasz
-
Dilikutya
félisten
Na, ez a 7000. postom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Én technikumban csinálom, az órarend része.
Előképzettség 0 kell hozzá. Ha van az csak jól jön.
Az első félév száraz elmélet jó formán. Kábelkészítés, Subnet számítás, stb..
Nehéz, nekünk általában minden héten vizsga, 80% felett kell lennie.
Félév végén is vizsga van! Itt is 80% kell az eléghez! -
Esmein
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Ismertem 10 embert a 18 ból mert együtt csináltuk a 2 évet, tudtam hogy nem tudnak ők sem semmit mert azért beszélgettünk viszga előtt, nembaj, azért vágjunk ki 2-t. Nehogy már mindenki átmenjen egy ilyen kemény vizsgán ugye. Aztán még a vizsgáztató kért elnézést hogy nem tud átengedni.
-
escie
őstag
válasz
üzenetére
és nehéz? milyen előképzettség kell ehhez, neked milyen van? suli mellet érdemes belekezdeni?
azért kérdezősködök,( hogy hamar megöregedjek
) mert engem is érdekelne a dolog. csak nem tudom, hogy érdemes-e belevágnom. a téma nagyon érdekel, de még hivatalosan sosem foglalkoztam vele, csak hobbiszinten.
a fősulin láttam az előző félévben egy hirdetményt, de azt a turnust már lekéstem. -
Esmein
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt én is megcsináltam, 2 évig rohadtam ott, mígnem a vizsgán statisztikiai okokból kivágtak a f*szba. Senki nem tudott semmit, de a vizsgán ahol 11 kérdésről kellett esszét írni és 80 %-ot kellett elérni ne menjen már át mind a 18 emebr vágjuk ki 2-t. Demokratikusan én lettem az meg a csoport másik feléből is egy. Gratula köcsögök !

-
Lord Zero
addikt
khömm, van itt vki, aki hitachi 7k250 sorozat 120/8 vinyót használ, és mondjuk nem csak 1-2 hete?
a kérdés áll a wd 120/8 egyedére is..
a megbízhatóság lenne a fő szempont, második a hang és harmadsorban a sebesség
(a mostani remekül helytáll, de kinőttem, kéne még cirka +40giga)
az illetékes topicokat természetesen átnéztem
-
Integra
titán
Új, halálos mutatványra készül David Merlini
[Blikk]
április 6. 9:04
Forró pajzsruhába bújik majd David Merlini, aki a nyáron esedékes mutatványát újfent azzal reklámozta, hogy halálos veszély vár rá. ''Ha akár egy mm-es hiba is csúszik a tervrajzokba, meghalok'' - jelentette ki a lapnak a 26 éves szabaduló művész. Merlini elmondta, heti három alkalommal próbál a következő produkcióra, amelyről részleteket egyelőre nem közölt.
Legutóbb egy betonnal teli üvegketrecben töltött tíz órát, majd amikor a betontömb megkötött, egy daruval a Dunába ejtették.
HAHAHA, mindjárt jó napom lett
-
törölt tag
Egy újabb dolgos nap. Ma 9:20-17:30 -ig vagyok suliba.
És lesz ma CISCO is!!!
ÁÁÁÁ -
Dilikutya
félisten
Nesze
Siege Cow....
Bővebben: link -
Dilikutya
félisten
-
Old Death
senior tag
majd' megkétszereződtek a hozzászólások én itt se voltam

Fényes nappal van! jajj ne is mond... ablak kitárva, h reggel jó idő legyen a szobába, no meg világos, mert ugye arra jobb kelni, mintha az óra/telefon csörögne... és most itt fagyoskodok az ablakmellett....
ma egészkorán elaludtam...negyed 2 körül és 3/4 9-kor keltem... volt olyan napok sorozata amikor 3-kor v fél 4-kor aludtam el és 7-kor keltem, mert kialudtam magam
kiérti ezt...
Ha nem vigyáztok, vérboci elszabadul hát majd beoltjuk veszettség ellen
elnézést -
Vangelis
félisten
Jó reggelt UP

-
erdeya
senior tag
Még mondjátok ezután, hogy nem esténként van szófosásotok itt az OFF-ban.
Tegnap délután 3 körül hagytam itt a péhát, azóta majd' megkétszereződtek a hozzászólások.
Tessék, most járjon a szátok! Fényes nappal van! Aki éccaka legény, az legyen nappal is legény!
Ha nem vigyáztok, vérboci elszabadul![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
durva ilyenkor ez a photoshop, már lassan nyomdakészre tudok megcsinálni alaphirdetéseket újságokba

-
Lord Zero
addikt
nah, megtaláltam, nem volt egyszerű
Bővebben: link
szerk:
ááábazz, anaqer, 5 (írd és mondd: öt) másodperc, megelőztél
namind1, végülis a te tollad, neked kell ékeskedned vele
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
-
Lord Zero
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
ez a mekis duma kb fele annyira poénos, mint a szüzesség duma, ellenben lényegesen magasabb a realitástöltete, hogyígymondjam
ezt a marhaságot, önmegtartóztatás, lol
aztán pár év múlva az intenzív szexet fogják javasolni az ízületi bántalmak és ínhüvely-gyulladások és izomgörcsök és tenyérbőrrák ellen
ugandában most jött el a harmadik birodalom: a rejsztag -
Lord Zero
addikt
raktározás az itthoni jobboldali listámra (ajvé, ez egy sokértelmű mondat volt
)
szóval utsó hszaimban legyen má benne, nah
szerk> mi terjed? szüzesség? miva??
mellesleg: hiv+ mellett egy életet lehet leélni, és nem feltétlenül gyorsan
a fenti algoritmus alapján pl a kóros kövérség ellen az usa benyomhatna egy ''ne egyetek a kurva mekiben minden áldott nap''-kampányt is
[Szerkesztve] -
Ezt egyszerűen nem hiszem el!
hülye bigott, álszent amerikaiak...
''Óvszer helyett szüzességet ajánl az AIDS ellen az USA
Önmegtartóztatásra buzdítják az ugandai fiatalokat az amerikai támogatásból megvalósuló AIDS-megelőzési programokban.''
Bővebben: link -
White Tiger
tag
Nimár, új off, ebbe még nem is írtam!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Borzasztó mi van most itt a környéken. Egy szóval: szemétdomb. Többel: kib@szott nagy szemétdomb. Lomtalanítás ugyanis. A kisebbségiek meg széthortdták a szemetet úgy, h már a járdán nem tud menni az ember. Ráadásul már a boltból is loptak, sőt, ma megyek arra, és leégett a bolt előtti szemétkupac... A boltoson is látszott, h már eléggé tele van a töke az egésszel. Ma a francnak nem lehet elvinni már azt a sok szemetet???
-
Old Death
senior tag
na ez kész... zavart a filozófia topic utáni 2-es szám ezért megkértem egy nagybetűst, h tüntesse el... Killerman nagynehezen megcsinálta erre I_Am fogja és zárja
hát ezért dolgozunk? 
-
_Volkovy_
nagyúr
Majd meglátjuk.

-
_Volkovy_
nagyúr
Nem az érettségitől parázom elsősorban.Illetve nem attól,hogy semmit se tudok(ami nem igaz).
Egyszerűen most jövök rá hogy mindjárt vége.Az összes haversrác,bolt,park,stb,eltűnik.
Most lenne itt az ideje,hogy akkor oké,sulinak vége,elkezdem a normális életem.De nem vazze.Mehetek szívni 3-4 évig főiskolára,hogy az isten bassza meg. -
Esmein
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Én 4.4-el érettségiztem 3.4-3.6-os átlagokra
Az érettségi csak szivatás, annyira nem kemény mint ahogy leírják, csak azért csinálják, hogy tanulj. Ahol tud ott segít a tanár, nekem még a töritanárom is segített pedig mindig is utált, majdnem meghúzott 4. végén. Neki is kell az hogy jó jegyet kapjon a tanítványa.
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ma egészkorán elaludtam...negyed 2 körül és 3/4 9-kor keltem... volt olyan napok sorozata amikor 3-kor v fél 4-kor aludtam el és 7-kor keltem, mert kialudtam magam
kiérti ezt...
de nincs kedvem itt poshadni.

![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s0105/grinser/grinning-smiley-014.gif)
![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s0105/grinser/grinning-smiley-004.gif)