- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Kizárólag vérbociknak
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
-
Sátán44
addikt
-
tildy
nagyúr
Korog a gyomrom

Hát remélem ma is otthon leszek fél egyre
És még a jövőhét is délutános
Na mind1
Viszont megjött a fizu
-
Old Death
senior tag
imho egy fanatikus tagtól elvárható lenne, h megtalálja (akár a keresővel akár anélkül) a PH! Int.-ban lévő rang topicot, pláne, h toppon van... tessék elovasni inkább visszamenőleg! találsz egy VladimirR által írt összeállítsát kisebb hibák vannak, de irányadónak jó...
-
Dominator
aktív tag
-
Old Death
senior tag
-
Dominator
aktív tag
Lehet hogy kérdezték már, de van időkorlátja egy bizonyos rang elérésének? Vagy elég, ha írok napi 150 offot?

-
törölt tag
-
Esmein
nagyúr
huh.
én régen lelkiismeretfurdalással küzdöttem, ha egy nap 20-at írtam, hogy mennyit offolok.
azóta gátlástalanabb lettem, meg ráálltam az uhu ''support''-ra, aztán termelem rendesen a hsz-t.
meg mostanában fogékonyabb a társaság a beszélgetésre. régen mindig hanyagoltak, de mostmár legalább belémrúgnak.
(amúgy nem.)
mondjuk néha írok egy hosszabbat, aztán szvsz el sem olvassa senki. lehet, ezeket blogba kéne...
[Szerkesztve]Hát én az athlonxps topicba szoktam írkálni meg a nők nőügyekbe, meg ide, meg néha hűtős topicokba.
-
escie
őstag
huh.
én régen lelkiismeretfurdalással küzdöttem, ha egy nap 20-at írtam, hogy mennyit offolok.
azóta gátlástalanabb lettem, meg ráálltam az uhu ''support''-ra, aztán termelem rendesen a hsz-t.
meg mostanában fogékonyabb a társaság a beszélgetésre. régen mindig hanyagoltak, de mostmár legalább belémrúgnak.
(amúgy nem.)
mondjuk néha írok egy hosszabbat, aztán szvsz el sem olvassa senki. lehet, ezeket blogba kéne...
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
Vangelis
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
escie
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
escie
őstag
-
Vangelis
félisten
-
escie
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Vangelis
félisten
-
escie
őstag
heh, ez tök jó.
Bővebben: link
szánin találtam.
anyúúú, hogy csinálja a bácsi, hogy átlátszik az asztalaaa??
-
Vangelis
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
MoP_FX 57
őstag
Azért durva, hogy mennyit offoltatok 2 nap alatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esmein: 1mp
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Vangelis
félisten
Voltam pincebuliban..csak vezetnem kellett

-
gozso
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
gozso
őstag
ezt se tudtam

A pig's orgasm lasts for 30 minutes. -
Old Death
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
gozso
őstag
megyek és a szamurájkardomba dőlök...mata-hari...hara-kiri...
-
Vangelis
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
gozso
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
MarKoo
addikt
Holnapra előadást kellett volna csinálnom Bill Gates-ről, de mivel csak angol cuccot találtam úgy döntöttem nem szenvedek vele, így maradt K. Mitnick.
Kíváncsi vagyok a tanár képére amikor benyögöm a nevet.
Bill Gates bácsiról pedig lefordítom azt amit találtam és kirakom valahova magyarul, mert már más is kereste. -
gozso
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
Old Death
senior tag
az hagyján, h nem ma lesz.. de csak jövőhéten... szal addig is kitartást
mióta elment a vérboci drasztikusan csökkentek a postok.. szal lehet, h tényleg ő visz zde életet... lehet, h nem is kéne megenni... elbizonytalanodtam
-
MarKoo
addikt
-
gozso
őstag
semmisenemjó

-
Vangelis
félisten
-
fokukac
nagyúr
nagyon népszerű ez az offtopic, hogy reggel óta 190 hozzászólás született.... hihetetlen.
-
Vangelis
félisten
.........éljen......
-
Drizzt
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Lehet ezt az ''azonnali kérdések''-be kéne, da végülis talán itt jobb.
Mit ajánlotok elektroms fogkefe megragasztására? Lett ugyanis a nyélen egy kis repedés, ami nem biztos, hogy jót tesz neki, mert ugye állandóan vizes, fogkrémes lesz. Mivel lehetne ''leszigetelni''? A nyél egyébként műanyag. Thx előre is.
(huhhh remélem nem kap a hozzászólás ''citrom'' díjat)Próbáld meg kétkomponensű epoxival, aztán műgyanta szigetelés és csiszolás
-
9CS
senior tag
Lehet ezt az ''azonnali kérdések''-be kéne, da végülis talán itt jobb.
Mit ajánlotok elektroms fogkefe megragasztására? Lett ugyanis a nyélen egy kis repedés, ami nem biztos, hogy jót tesz neki, mert ugye állandóan vizes, fogkrémes lesz. Mivel lehetne ''leszigetelni''? A nyél egyébként műanyag. Thx előre is.
(huhhh remélem nem kap a hozzászólás ''citrom'' díjat) -
divot
veterán
Szerk: A kérdésre a választ közben önerőből kinyomoztam.

[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Tegnap futólag beszéltem vele icq-n. Van dolga elég+lesz 1-2 inyenc cikk is

-
escie
őstag
hazafelejövet eltereltek a rendőrök. egy villanyoszlop volt olyan kis sunyi, hogy elhasalt az úton keresztbe.

a sulibamenet meg majdnem sikerült ottmaradnom a kormány és az ülés közt, egy kedves autóstárs jóvoltából. világítás nélkül, beláthatatlan kanyarban, kocsisort előzött a drága. ja, és közben még integet is.
füstölt az abroncsom rendesen. egy csöppet talán el is fehéredtem. durva helyzet volt. 
de ellensúlyoztam egy hóóóttunalmas előadással.
szóval, zajlik az élet.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Ok, azért valahogy megoldjuk.
-
tildy
nagyúr
-
Old Death
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
mayerlaci
senior tag
Mondjon valaki valami inygyenes sms-küldő progit.
-
pweisz
senior tag
-
Drizzt
nagyúr
A SW ep6-ot mikor adják az ertéel klubon?
-
Drizzt
nagyúr
Az indexes fórumra miért nem tudok regisztrálni?
A showregistrationform oldalnál egyszerűen megáll.
-
joe69
senior tag
-
Wolverine
félisten
-
joe69
senior tag
ausztriaba regi tipusu utlevellel lehet menni?
-
Wolverine
félisten
-
MarKoo
addikt
nincs otthon vezetékes telkó, mert nem hiányzik, arra meg sajnálnám a zsét, hogy csak azért tartsam el a matávot, mert netet akarok (az alapdíj asszem 3500 HUF körül van és akkor még 7000 a net. ez nekem momentán sok
)
lenne kábelnet, de a mi utcánkban még nem műxik. az 5500-ért adna 384kbit/s körüli netet. Pedig ezt bevállalnám.
na pá, léptem...
[Szerkesztve]Csáó. Addig csinálunk nagy tüzet és felkészülünk a zabálásra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mbit
tag
-
erdeya
senior tag
nincs otthon vezetékes telkó, mert nem hiányzik, arra meg sajnálnám a zsét, hogy csak azért tartsam el a matávot, mert netet akarok (az alapdíj asszem 3500 HUF körül van és akkor még 7000 a net. ez nekem momentán sok
)
lenne kábelnet, de a mi utcánkban még nem műxik. az 5500-ért adna 384kbit/s körüli netet. Pedig ezt bevállalnám.
na pá, léptem...
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
-
Lord Zero
addikt
a kora éjszakai órákban vhogy meg szokott indulni az élet

a te kedvedért pedig megkérjük parcit, h ültessen egy olyan bugot a motorba, ami a te ip címedhez tartozó bejelentkezés során összekeveri a hszokat, így a kronológiai sorrendet magadnak kell összeállítanod
mit szólsz?
szerk: esetleg az előző 17 offtopicból meghívunk párszáz vendég-hszt, hm?
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
-
Wolverine
félisten
Csakis
De ehhez már hozzászokhattál... 
Bár ma én nem fogok nagyon erre járni, ''a tököm tele van mindennel'' hangulatom van...
Milyen szolgáltatók vannak Győrben/környékén, hogy egyiknél sincs semmilyen olcsóbb előfizetés?
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
-
mbit
tag
-
erdeya
senior tag
Gondoltam szóval tartotok még az elkövetkező 10 percben, mert aztán lépek haza. Ott meg ugye nincs net. Nem telik rá

Tehát lassan búcsúzom. Gondolom távozásom után 10 perccel megint megindul a szófosás, hogy holnap 300 hsz-t kelljen átnyálaznom... -
dannnnn
senior tag
-
Wolverine
félisten
-
erdeya
senior tag
...már megint borért ment el mindenki?
a franc a piás pofátokba
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/drinks_wine.gif)
-
erdeya
senior tag
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
Wolverine
félisten
-
Andie
őstag
Basszus, 14-26-ig Düsseldorfban leszek
Azér köszi.. remélem még összejön.. egyszer..
Dictator : egy 3000+ Barthont... Bár per pill azzal küzdök, hogy alapfeszen, alapórajelen, alapalapon, zárt háznál 70fokra megy a hömérséklete ha ráengedek egy 100% procterhelés tesztet...
-
dannnnn
senior tag
-
erdeya
senior tag
-
Lord Zero
addikt
-
dannnnn
senior tag
-
MarKoo
addikt
-
mbit
tag
-
erdeya
senior tag
vagy úgy...
azt hittem egy kis alváz lefettyel gyorsabban őrölnek a malmok
ebben az esetben nem is szeretlek annyira
de mégis!![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/32eee3f09a3c5e87183acea4889212ea.png)
-
MarKoo
addikt
Ó mily megható. A boci szereti Killer-t.
Adjatok egy zsepit.
arlyomoK fordítva a szót, szólni fogok neki, de én már nem csinálom a vga.nfo-t. Igazság szerint nem is raktam ki sok minitesztet, csak tartottam rudi helyett a frontot, amíg nem volt itthon, vagy más dolga volt. -
dannnnn
senior tag
mbit! már irtam egyszer! ide: Bővebben: link
-
mbit
tag
miért vannak olyan mocskok, aki szétoffolják az ember topicját, aztán jönnek, hogy minek nyitottam, csak az off megy benne, majd flamet keltek-kel jönnek, és bann kéréssel...
Szörnyű, hogy egyes tagokba ennnyi emberség, ész stb... -
erdeya
senior tag
-
Dilikutya
félisten
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (Dobozos, 16 ciklus 100% akku)
- Apple Watch Series 11 GPS + Cellular 46mm fekete, magyar, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, én meg küzdök itt a napi, 1-2 10el.
ja és ez nem off topic.

füstölt az abroncsom rendesen. egy csöppet talán el is fehéredtem. durva helyzet volt.