Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
de akkor hogyan fogok sült vért enni hagymával, kenyérrel? 
no reméljük erre nem kerül sor... jobban szeretem a sült bocit![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Old Death
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére

de még sokan küzdünk ezzel a problémával
Loretto: nem... erdeyát most nem bántom.. van neki most elég gondja... majd ha elvonult a viharfelhő![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Old Death
senior tag
meg... most akartam elkövetni a rituális öngyilkosságot, de közben eszembe jutott, h be kéne fejeznem a vacsimat amit már fél 7-kor elkezdtem és folyamatosan teszem
majd utána 
a rang topicos hsz-dre: valóban, görög van a falóban... biza elírtam mert a kedvenc rang nem 6502-től van, hanem 6002-től
te tehetsz róla
Bővebben: link 
szerk.: fatya... írni sem tudok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
BBOááá
-
Arhquis
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Jó!
Ma te vagy a második, aki akkora baromnak néz, hogy olyat még a világ nem látott.
Szálljatok már le rólam.
Azért, mert nem vagyok őstag, vagy addikt, még érthetek a dolgokhoz, és hidd el, nem fogok ilyet PH!-n kérdezni, ha itt ül mellettem.
Így is a nagyját már msn-en dumálktuk le.
Csak azon nem mindig tudom elérni... -
Esmein
nagyúr
Nyehehe elmentem ECDL-re excelből. Öreganyámnak kezéberakom az egeret meg leültetem a gép elé simán megcsinálja...
-
Esmein
nagyúr
Nem úsztok meg, géphez kerültem

-
Lord Zero
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
nem jó, az esetleges nedvesség- és páratartalom miatt
jah, és a monitorozó programod nem azt írná, h hány fok és mekkora fordulatszám, hanem ''Erősen fátyolfelhős lesz az ég. Esőre holnap estig még nem kell számítani. A déli szél többfelé megerősödik, a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7, 12 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 20 fok körül valószínű''
-
Integra
titán
nem

de most már igen
szóval így kell pénzt keresni -
ody42
senior tag
tudtok valamit arról, hogy a videókártyákon a GPU miért lefelé néz?
ha felül lenne, nem lenne sokkal jobb a hőáramlás? -
Integra
titán
Húszmillió eurós betárcsázós svindli
Bővebben: link -
dannnnn
senior tag
Bővebben: link haldoklik topicom emberek. ide irom hatha tobben vannak itt....

-
Szőrös
veterán
Holnap este talizunk /remélem mert eddig kétszer lemondta, kicsit sokat dolgozik/ utána beszámolok.
Lord Zero : ez is olyasmi volt. lementem szórakozóhelyre s addig minden tiszta de onnét csak képek maradtak meg . Ami a legrosszabb , hogy a barátnőjére meg emléxem /szép csajszi/. -
jeges
senior tag
1. olyan helyen köll talizni, ahol tuti nem téveszted el, mer' egyedül van

2. a megbeszélt helyen álldogálsz és úgy teszel, mint aki se lát se hall, mer' azt feltételezed, h ő jobban emléxik rád (ami egyáltalán nem biztos)
eddig mindég bejött a stratégia - hál istennek a 2. számú feltételezés mindég igaznak bizonyult
csak azon tűnődöm, mi van ha nem...
-
ReJim
őstag
járt már úgy valaki, hogy elvesztete a pénzét?

Én most igen
eddig mindig hallottam, hogy valaki elvesztett X ezer forintot, és mindig mondtam, hogy ''Hogyan lehet vki ilyen béna!?!?''
Hát Édesanyám ma elküldött boltba!
Adott egy 10ezrest
El is hagytam!
Azthiszem ma nem leszek már jó paszba!

Az meg legyen boldog, aki felvette!
(az egész a boltba történt! de persze a biztiőr, pont nem volt ott...)
Jobban jártam volna, ha belerakom a pénztárcámba, és azt viszem.... -
áprilisi rádiókabaré a Petőfin, most!
94,8 MHz Pesten
Petőfi Rádió
Budapest (94.80 MHz), Debrecen (89.00 MHz), Csávoly (89.40 MHz), Tokaj (92.70 MHz), Ózd (90.30 MHz), Győr (93.10 MHz), Kabhegy (93.90 MHz), Nagykanizsa (94.30 MHz), Kiskőrös (95.10 MHz), Komádi (96.70 MHz), Vasvár (98.20 MHz), Szentes (98.80 MHz), Sopron (99.50 MHz), Miskolc (102.30 MHz), Kékes (102.70 MHz), Pécs (102.70 MHz), Szeged (104.60 MHz)
a 2 millió biztonsági őr országa vagyunk!
-
Szőrös
veterán
''füstös szórakozóhelyen ismerkedős'' khm nemrég lementem cimbikkel 1 szórakozóhelyre múúúlatozni. Becsúszott pár sör meg 5 long island is.Kiszemeltem egy leányzót oda mentem hozzá és táncikáltam vele jó sokat meg minden , megvan telószáma is. Nemsokára talizunk. Csakhogy és de bazira nem emléxem rá. Csak annyira , hogy szőke haja van. slussz passz. tiszta ciki mert bazira nemtom , hogy fogom felismerni. ha erre gondolok kb ilyen a fejem

-
erdeya
senior tag
- És a krokodil? Akarod még a krokodilt?
- Öööö... a krokodil már nem tetszik!
TELE2 reklám LOOOOOOOL!!!! -
Esmein
nagyúr
Például arról hogy most elmegyek bagózni meg tusolni, mert olyan fél kettő körül megyünk a vonathoz, amin ott lesz a csajci is akivel a tegnapi ködös éjszakán kellemesen alakult az ismeretségem ?
Remélem emlékezni fog mindenre és nem csak arra hogy az a köcsög megint ott lebzselt... Na szóval jó lenne folytatni amit este abbahagytam 
-
erdeya
senior tag
Minden egyes értekezleten elébe mentem a minket ért támadásoknak.
Beszámoltam róla mindig, hogy a gyártósok ugatnak.
Az a gond, hogy ezek egyáltalán nincsenek tisztába a folyamatokkal, a lehetőségekkel, meg minden.
CSak fröcsög a szájuk, meg kioktatnak.
Na de ennek most véget vetek...
Egykor lesz egy vallatás, majd esetleg beszámolok az eredményről, de addig beszéljünk másról. Próbálok megnyugodni. -
erdeya
senior tag
mert nem ismered az előzményeket...
ez volt az illető kb. 27. kioktató levele. Sőt, ez még enyhe volt.
Szinte mindig megírtam a válaszlevelet, de sosem küldtem el, mert lehiggadtam.
De most...
Véletlenül sem szeretnék visszaélni a ''hatalmammal'', de azért egy sima alkalmazott ne ossza már ki egy másik szervezet vezetőjét.
Ennyi erővel az összes esztergályos, marós, kovács, festő stb. megmondhatná nekem, mit csináljak.
Kíváncsi vagyok, mit mond majd a főnököm. Minden esetre ha rosszul jövök ki a dologból, akkor az illető napjai meg vannak számlálva.
...de inkább hagyjuk, mert megint felhúzom magam.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
ezzel indult (azaz ez már a sokadik levele, amiben a mi munkánkat minősíti):
Az elmúlt két-három hétben több reklamációt továbbítottam nektek erre a festési problémára (nem biztos hogy ua. a típus, de a hiba ugyanaz).
Nem tettetek semmit a probléma megoldása érdekében.
Amint látjátok, most nekem kell G8d formátumú választ adnom a vevőnek.
Nem lehet így együtt dolgozni Veletek!
AZtán válaszoltam:
Kedves Gyula!
Legutóbbi leveled volt az utolsó csepp a pohárban!
Elegem van abból, hogy folyamatosan a beszállítói MIBI dolgozóinak munkáját minősíted.
Nem tudsz te semmit a folyamatokról és azok megvalósítási lehetőségeiről.
Még mindig lejön a festék? Bocsánat, hogy nem festettük újra az egész raktárkészletet és az útonlévőket.
A hibák kijavításához időre és együttműködő beszállítóra van szükség, de semmi esetre sem egy minden lében kanál ''termelési előadóra''.
A beszállító felkötéséről intézkedtem, a leveledben foglaltakat pedig az összes kollégám nevében visszautasítom!
Ha a MIBI a tanácsaidra szorul, ígérem keresni fogunk.
erre ő ment árulkodni az operatív igazgatóhoz, és most mehetek a szőnyeg szélére állni egy órakor. Ez nem óvoda vazzeg.
De ne találkozzak vele, mert szétverem a fejét! GRRRRRRRRRR -
Loretto
veterán
Lesauxal mi törpént?
-
erdeya
senior tag
Hogy a jó (és a sípszó) életbe, abba.
Szerintetek kirúgnak a cégtől azért, ha bucira verek valakit, azután rábaszom a mágnesasztalra és kimarom a gerincét?
Gondolkozom, hogy beszúrom, milyen emileket irogat.
Kíváncsi lenék, ti mit tennétek a helyemben. -
escie
őstag
na, mégsem magától dőlt ki a villanyoszlop, amit említettem.
új autóval minek ugrál?!
-
escie
őstag
anaqer,
nálam jó.
--
nézzétek, egy kis statisztika:
Bővebben: link -
anaqer
veterán
Főoldal csak nálam csinálja össze magát?
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de akkor hogyan fogok sült vért enni hagymával, kenyérrel? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

majd utána