- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
-
1100 - 1001
4006 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Látunk róla képet... nem tetszett páromnak.
Milyen gáz már tök nehezen egyezünk emg.
Azt mondja ő veszi ne szóljak bele. Végülsi valamennzire igaza van, dehát istenem nekem nem tetszik az ignis, a csomagtere meg aztán főleg nem...(Nehéz lebeszélni az ignisről, mert ''beleszerelmesedett'' ...Hála égnek kivételesen a bordó logan is bejön neki, na az meg az én kedvencem, mert ugye lépcsőshátú)
De ayért csak át kéne nézni , mik vannak még...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Bazsesz
őstag
Lada? 2110 (lépcsőshátú változat) és 2112 (ötajtós, mint a mienk). Igaz egy picivel több, mint 2 misi, ha jól rémlik 160k-val, de majdnem minden benne van, ami kell...
De sztem ha nem vagy fanatikus lada-mániás, akkor a szuzukin kívül keresgélj autót...
(((Mit fogok egyes emberektől kapni ezért a hsz-ért)))''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein -
Esmein
nagyúr
Bővebben: link valaki elmagyarázza nekem egy ilyen hsz-en mit lehet 2x szerkeszteni ?
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson -
tildy
nagyúr
mondjatok már még új kocsikat 2 millió ft-al bezárólag....van ugye az ignis, a logan, hasonló stilusúak mik vannak még?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
_Volkovy_
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
mayerlaci
senior tag
Windows xp-nél lehet olyan hogy ha beirunk valamit szövegnek akkor vulkánnaveket ad ki képernyőkimélőnek vagy csak 98-nál lehetett?
-
törölt tag
-
Judyt
tag
-
_Volkovy_
nagyúr
Köszi,megnézem!
-
tildy
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
-
tildy
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Pont mint párom.
Mi múltkor vettünk ilyen sötétszürke xxl-es ego polót a hervisben. Csak egy incifinci ego felirat van rajta."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
törölt tag
Valaki benézhetne az azonnali kérdések órájába!
ott a #955 érdekelne engem! -
_Volkovy_
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
_Volkovy_
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Vangelis
félisten
-
_Volkovy_
nagyúr
Mondjatok már nekem olyan boltot,ahol kurvanagy méretű(német méret olyan 56-os,esetleg eggyel fölötte,hogy tényleg nagyon bő legyen) pólót hol lehet venni....
Vékony legyen,ne műszál,se britniszpírsz kép ne legyen rajta,se bizö-boyz márkajelzés,se narancssárga csík.Egyszerű fekete.
Hol lehet ilyet venni?
Minden boltban ilyen ''xxxxxl''-es méretűnek kiírt pólók vannak..felveszem,és rám se jön rendesen.de divatos,az a lényeg.
divatoljon az,aki 60 kiló és 190 centi..
Sorry ha furcsa a kérdés,csak selejtezést tartok a ruhatáramban,és most vagdostam ki azokat a pólókat amiket 10-12 éves korom óta a szekrény hátuljában őrzök.. -
Vangelis
félisten
-
Lord Zero
addikt
-
Sianis
addikt
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
Sianis
addikt
Igaz, hogy ezen fodítva van, de ugye, hogy igen
Bővebben: link -
Sianis
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
az sitty-sutty meglesz

de pl ha az agy állományában van és neuronokból áll, kicsit más a helyzet, pedig azt is hívhatják ugyanígy
érdekes dolog ez a dacia pro-kontra
én is dacsiofób (
) vagyok, pedig tudom, értem, h ez már nem ugyanaz, mint a jó öreg nyóccáz éves 1300asnem, mindegy -
pweisz
senior tag
ja mondjuk gyereknél elönyös lehánnya az ajtót vagy valami, azt csak slaggal lekell veretni, azt jólvan. Mondjuek vezetni tanulni jó lessz, ha román beszálítok csinálják az alkatrészeket akkor talán nem is drága he esetleg ez az megtörne az autót, meg bevált 8szelepes Renault motor is talán bírja ha kicsit többet kap az élettöl.
-
BosX
aktív tag
Audi TT-t
mentality, tradition, history. these things never change. -
pweisz
senior tag
Az nem magyar, de azért jó anyag, de nagyon is!

-
TrollBalint
addikt
-
Sianis
addikt
-
pweisz
senior tag
-
pweisz
senior tag
-
tildy
nagyúr
Dolgozó nő lettem tudod...
A nekünköt meg ne így számold, én voltam anyagi csőd szélén, nem a párom , akinek vannak megtakarításai... (Tudod, az albit és a rezsit akkor is felesben fizettek, mikor nem dolgoztam... érted?
)
A kocsit meg nem én veszem/venném hitelre, hanem a párom...
Ő meg fogjuk ha nem is túl jól, de keres.
18 ezer forint lenne a havi részlet.
szerk: látom szerkesztettél: nos nem tudom.Tegnapi kósza ötlete volt ez a páromnak, mert eddig úgy volt, hogy használt favoritot vesz, hogy megtanuljunk vezetni.
Dehát annak ki tudja milyen bajai lehetnek... Én azért próbálom lebeszélni, hogy nem, nem kell még nekünk kocsi, stb...
Ja egyébként külön kasszán vagyunk...(Ideadja az albi árának felét+ rezsi felét+kajára még valamennyit.A többi(kb 80E-100E) az övé)
pweisz:csak szervósat veszünk, az ajtón műanyag kárpit meg előnyös lesz havéletlenül jönne egy gyerek
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
fokukac
nagyúr
ez milyen jól hangzik már :
''Employee agrees to devote his full time and best efforts to the business of Employer''
(munkaszerződés-részlet)
----------------------------------
Tildy : Nektek már annyira jól megy, hogy kocsi lesz?
a múltkor még lakbérkifizetésről volt szó... 
és különben is vegyetek magyar kocsit, támogassátok a hazai ipart, és ne növeljétek a külkereskedelmi mérleg hiányát!
vagy csak szimplán álmodozásról van szó? mert azt lehet büntetlenül...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name -
tildy
nagyúr
Mert az ignis jobban tetszik páromnak.
Ráadásul drágább az ignisnél a swift...(Sőt mert úgy néz ki mitn a mini, ezért nekem nem tetszik...)
Ez olyan mint mikor azt mondják nekem miért nem chieftech dragon házat veszek, az jó is stb...
Ezt mire érted?:
''csak egy baj van vele, hogy vissza megyünk az időben, pedig előre fele kéne haladni.''
Arra hogy sedan háta van?
Legyen is, ne nyomottseggű női kocsi, mint ezek az új kocsik (lásd p206)
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Sianis
addikt
-
pweisz
senior tag
-
pweisz
senior tag
-
Sianis
addikt
Már bocs, de a Renault tulajdonában van a Dacia, és az első modellre a Logan-re jelen pillanatban akkora kereslet van, hogy nem tudják kielégíteni, kénytelen a Renault bővíteni, hogy növelje a gyártósort. Szvsz nem rossz autó, jól is néz ki. Enynit tesz, ha egy jó cég kezébe veszi a dolgokat. Erről ennyit!
-
tildy
nagyúr
Hát nagyobb probléma az , hogy nekem nem tetszik. Meg kicsi a csomagter, meg belülről sem szép. Meg drágább is....
Ezenkívűl kanyarban nincs lenn az úton az autó egyik kereke

Esmein
nagyúr
-
törölt tag
teljesen poén, elvesztettem német haverom email címét, most akartam vele beszélni és a gugli, fél óra alatt kisegített

most meg már msnen dumálok vele.
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
-
tildy
nagyúr
Miért? jobb mint az ignis, amin ha hátulján az ignis feliratnl benyomod hüvelykujjal akkro benyomódik (majd visszaugrik)
Egyébként is reanult motor van benne, és eddig csak jót hallottam róla (régi daciak, khm... tudom milyen gázak voltak...)
Szóval nem abból kell kiindulni , hogy keleti autó szar autó (lásd a régi skodák se voltak túl f@szák, de azért egy octaviat elfogadnáék
)
MUŁĐER
addikt
-
tildy
nagyúr
Párom kitalálta, hogy régi kocsinál nagyon oda kell figyelni vásárláskor, emrt átbaszarinthatnak, ezért most kitalálta vegyünk új kocsit (szvsz még várhatunk vele legalább 1 évet)
Kinéztük a két legolcsóbbikat, ami kinézetre még tetszik:dacia logan, és suzuki ignis.
Én nagyon az elsőnek szurkolok, emrt szerintem iszonyat jól sikerült![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lesaux
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
jah értem
nos, kimaradt, kimaradt, nem is tettem idézőjelbe, annak idején fejből raktam be szignónak
szerk: mellesleg ha az ''és''-t odateszed, akkor megdől a kétértelműség, mert pont ott van az egyik trükk:
a királynőt megölni nem kell félnetek, jó lesz ha mindenki beleegyezik, én nem ellenzem
a királynőt megölni nem kell! félnetek jó lesz! ha mindenki beleegyezik, én nem, ellenzem!
az és-sel nem működik, a magam az rendben van
vmit elbasztak
[Szerkesztve]nem, mindegy -
Vangelis
félisten
-
Esmein
nagyúr
Én most nem arról beszélek. Biztosan jó forrásból származik az aláírás ? Mert ez egy országos verseny szövegében van benne

Kimaradt egy és, meg egy magam.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson -
Lord Zero
addikt
-
Esmein
nagyúr
Nézzenek oda mit találtam...
A kétértelműség bizonyítására központozzátok a mondatot!
„ A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz és ha mindenki beleegyezik én magam nem ellenzem.”
„ A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz és ha mindenki beleegyezik én magam nem ellenzem.”"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson -
Esmein
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
faster
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
ma vagyok 600 napos!

SZerk : Lesaux, hova lett a kockásfülú nyulad?
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name -
Lord Zero
addikt
-
BosX
aktív tag
-
Old Death
senior tag
nos én is így vagyok ezzel

próbáld meg dc-ről... lassan, de biztosan jön... ha elkezdtem volna még a nyáron akkor most vszínűleg már az összes meglenne, de mivel egy hetzem kezdtem el így csak 2 rész van meg (nem sokat vagyok fent a dc-n)
van egy sorozat ami a Babylon 5 folytatása (Crusade), na ez is kéne nekem, no meg a 2 sorozatatot összekötő 5 film is... de majd csak meglesz, előbb v utóbb
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?'' -
Sianis
addikt
-
lesaux
veterán
-
Sianis
addikt
-
lesaux
veterán
-
Vangelis
félisten
-
lesaux
veterán
-
Vangelis
félisten
Jah..pá pá...sok locsolót..ha addig nem járnál erre
https://armegoszto.hu/ -
Szőrös
veterán
-
Loretto
veterán
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
erdeya
senior tag
Na pá mindenki, eddig tartott boci mai PHálya futása.
De vérboci figyel titeket és sosem alszik (ezért karikás a szeme
)!Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti -
Vangelis
félisten
-
Sianis
addikt
-
Vangelis
félisten
-
Sianis
addikt
-
erdeya
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
Sianis
addikt
Gondold csak el, mikor a Twingommal begurulok a benzinkútra, és 10k alatt alig bírom megetetni. Szörnyűűű egyszerűen, lehet átkéne térni ukrán verzióra?
Bár most épül itt melllettünk egy Tesco
Benzinkút, ott állítólag mindíg 5-6 ft-al olcsóbb a benzin, ti erről mit hallottatok? -
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
-
Szőrös
veterán
-
Sianis
addikt
Hát nem vágom hát. Reggel van még nagyon. De lassan kezdenek beugrani a dolgok. Remélem, hogy a mester azért kíméletes lesz és alkarom leharapása helyett, megelégszik, egy ujjpercemmel. Bár vigasztalja uramat az a tudat, hogy ínszalaggyuladásom több fájdalommal jár, jáááj.

-
erdeya
senior tag
te nem vágod fejből Loretto avatarját? Csak meg ne tudja...
Mer akor aztán szétcsap közötted
Félelmetes hosszú fogai vannak, a pikkelyei akár a borotva, harapása halálos, hörgése vérfagyasztó.
De ha csokit adsz neki megnyugszik
Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti -
Sianis
addikt
-
erdeya
senior tag
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Lázadhatna is, nem akarok belemenni, de nagyobb parasztok vannak a ''székekben'' akik ilyen adózást engednek, mint akiket látsz a földeken dolgozni.
-
erdeya
senior tag
erről egy jópofa mondás jutott eszembe (nem neked szánva, csak a mondás ugye egyes szám második személy), amit most némileg átírok Loretto kapcsán:
''Hogy szopna le a vacogó krokodil!''
Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
Aktív témák
-
1100 - 1001
4006 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Filmvilág
- Autós topik
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Nintendo Switch 2
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.321.ro/pics/mari/415083125445352839.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.dacia.ro/images2/gal_int_1_mare.jpg)
) vagyok, pedig tudom, értem, h ez már nem ugyanaz, mint a jó öreg nyóccáz éves 1300as

)

Mért, más kocsinál nem nyomódik be a lemez_? Jesus
)

![[kép] [kép]](http://img19.exs.cx/img19/3874/lorettokulcstarto6dj.jpg)