Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
AND1
őstag
![[kép] [kép]](http://www.kreten.hu/images/blog3157_1.jpg)

-
_Volkovy_
nagyúr
Kitört rajtam a frász,hogy a nyakamban az érettségi,és szart se tudok.
Plusz,vége az eddigi életemformámnak..Ami könnyű volt.De hogy mi lesz?
Először is asszem elszívok fél doboz cigit,iszom két pohár viszkit,és bedőlök.
Rég volt ennyire szar kedvem. -
anaqer
veterán
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Persze.
-
Esmein
nagyúr
Mondjuk valahogy úgy alakítsuk már a dolgokat, hogy ahány éves vagyok annyiadik offtopicot hadd nyithassam én. Szal vagy 1 évig tartson még ki a 18 és a 19 vagy akkor a 19-est leszek kénytelen én nyitni

Najó nem érdekel annyira a dolog, úgyse szoktam ide az offtopicba írni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd egyszer én is nyitok egyet. -
tildy
nagyúr
Ha így folytatjátok, akkor kb (2 nap=500 hsz, 10 nap 2500hsz, 20nap 5000hsz) 20 nap alatt beteleik a topic

Killerman te cska húzd emg magad addig
Ott pedig elgyél ott időben.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Na lementem edzésre, de nem edzettem mert 6 előtt 5 perccel tudtam meg hogy hatkor lesz, igy csak az azt követő sörözésre mentem

-
Bash
őstag
I_Am! (és lesaux, tudom, hogy repülő-mániás)
Két jól elkapott pillanat március 20-áról:
Bővebben: link
Aki nem tudná, itt jártam: Bővebben: link.
-
Esmein
nagyúr
Most viszont tényleg iszok valamit aztán lépek a francba aludni, összeesek

-
TrollBalint
addikt
Már javába zajlik az új topic nekem meg még a régi van kint a jobb oldalon. Azonnal orvoslom ezt a problémát

-
anaqer
veterán
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Elméletileg valami nagyon kezdetleges D3D funkcionalitása van... legalábbis 3DMark99 elindult rajta (más kérdés hogy 0.2FPS és minden második poligon hiányzott). Meg aztán voltak annak idején a Virge saját 'S3D' API-ját használó játékpatchek is (Tomb Raider, Descent 2, Mechwarrior2, talán még pár).
Mondjuk tényleg ez mind *nagyon* elméleti.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Figyelj,az az autó azért van,hogy gyors legyen,brutálisan menjen,és szép legyen a hangja.
Ez nem.Ez más feelinget ad
Amúgy nézd,én inkább rongyolok 180-at Clio-val,mint anyósülésen 250-et Z-vel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még akkor is,ha nem az enyém az autó.Mivel nem,ezt hangsúlyozom,tehát _nem_ anyámék verdájára menőzöm.Nincs is mire.
ui.:6200-nál leszabályoz,7000 a gyári max.
-
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Alap drv kell nem??? az s3-nak??? de nem tuti
-
PH! kedvence
tag
Az S3 Virge nem tud 3D-s gyorsítást, ugye?
Ha bekötöm V2 mellé, akkor nem kell neki driver, ugye? -
VladimirR
nagyúr
regen nem volt szukseges a hozzaszolashoz regisztralni (topicnyitashoz mar igen), felhasznalonak beirtad, hogy guest, jelszot uresen hagytad, es akkor a guest juzerrel szoltal hozza -- aztan ez megszunt, mert sok volt a barom
_Volkovy_: jobbat mondok - beulok melled a clio-ba, oszt' vedd a fejed
(vicc volt, keretik nem (teljesen) komolyan enni)
PH! kedvence: ho ltud, hol nem -- az enyem nagyjabol tudott, de pl mk4-ben olykor eltuntek a karakterek
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
1. Ma mentem egy Nissan 350Z vel mert egy arc volt olyan rednes és a szomszédos motorbonto látogatás után utirány egyeztetésünk eredményeként azt mondta hogy pattany be... nagyon durva kis verda nem néztem utána hány lo van de brutális a hangja az biztos

2. Ha nézek cipőt akkor hogy kerül ide hozzám Bash bá?
ha lenne MSN-ed megbeszeélhetnénk a részleteket a freemailos cimem egyben az MSN em is
[Szerkesztve] -
dannnnn
senior tag
-
gozso
őstag
lehet hogy tv függő leszek? az elmúlt 2 hétben, négyszer is néztem...valami sorozatot találaltam, színhelyelők...vagy helyszínelők...ilyesmi...

-
VladimirR
nagyúr
nem problema, mar megsozkatm (a tobbseg valamit ugyis elir benne)

dannnnn: a hozzaszolas datumabol es a regisztracio idejebol lehet kovetkeztetni -- nalam ez sajna kizarva, mert sokaig csak mint guest (Bővebben: link)tevekenykedtem
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Kiről beszélsz???
jah értem
[Szerkesztve] -
dannnnn
senior tag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
te miről vagy kiről beszélsz?
gozso: nem de nagy linkmester!!
-
PH! kedvence
tag
Wow, 1 nap 440 hsz.

-
gozso
őstag
azon gondolkodtam, meg lehetne valahogyan találni az első hozzászólásomat?

[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Az még nincs, vasárnap viszont megyek ide: Bővebben: link.
-
Bash
őstag
Mire odaérne megromlana. Gondolom nem szereted a romlott földiepret.
Btw, nem akar valaki cipőt venni? Már a második 20%-os kupont küldték egy héten belül: Bővebben: link. -
Sick Boy
őstag
má megin' új OFF topic...? yáy

![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Old Death
senior tag
-
faster
nagyúr
Sickratman új zenéje, idétlen
:
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
koszonom (mindharmotoknak)
mint utobb kiderult, en azert nem lattam, mert a szegedi egyetem-rol nem latni kifele, csak az 1024-es port alatt -- a dolog szepsege, hogy a tvnetwork-nek hala az en gepemre meg nem latni befele, csak az 1024-es port felett
(bar lehetne kerni, hogy nyissak ki a 80-as portot, de annyira nem fontos, csak megis jo vicc) -
Old Death
senior tag
előbb egy egyén (azóta banolva lett
) lef@szozta az öcsém, pedig csak bátyám van...
mi alapján minősít egy homo sapiens egy másik egyedet? ha még nem is látta? megjegyzem én is megkaptam a magamét
minap is volt egy hasonló szitum: beszélgetek egy haverral és pont akkor ment el mellettem az egyik legjobb barátom (már 20 éve ismerem (együtt nőttünk fel, szomszédok vagyunk) metál bandában zenél és tetkója van a 2 alkarján egy ilyen felirat: jobbkar: True Soul balkar: in Dead Body (ez igaz is!) a jobb karon lévő az olyan mintha tűzben égne a másik, meg olyan mintha jégben lenne... igényes szép munka, bár nekem nem tetszik (megjegyzem maga a tetoválás mint bőrdíszítő dolog nem tetszik)) erre mondja haverom, h nézd már meg ezt a gyereket mint egy csóró, meg egyebek nem írom le... most az ember kinézetéből már minősítik is az embert? egy igazán jó, segítőkész barátot, mert van tetkója már le kell **-ni?
van egy hasonló sztorim: szeptemberben haverom találkozott egy hajléktalannal (diplomás!) aki vállal külön órákat matekból, fizikából, kémiából... decemberre már összeszedett annyi lóvét, h ki tudjon venni egy albit (voltunk nála matek korepen is) most már ''normális'' körülmények közütt él, de pl.: amikor meglátok egy hajléktalant az utcán mindig ő jut eszembe, h kitört ebből a világból (nem írom le, h hogyan került oda) összeszedte magát és változtatott a világon... megjegyzem nem állszenteskedésből v pusztán igen ez az Old Death egy fasza csávó miatt teszem, de amikor hozzám jön egy hajléktalan és nincsen cigaretta v alkohol szaga és értelmes dologra kéri (bár nem tudom mire költi), pl.: hajléktalanok újságját árulja v ételre kéri, nem cigire, meg piára akkor én adok neki vmennyi pénzt neki, haverom, meg egyszerűen fogja és kiborítja a pénzttárcáját az össze aprót nekiadja... múlkor vmi 600Ft-ot adott neki... utálja az aprót és így szokott ''megszabadulni'' tőle...
ez jó hosszúra sikerült, de azért született, h hátha aki ezt olvassa elgondolkozik ezen a dolgon, és nem ítéli meg az első blikkre, v nem írja le az embereket.
-
gozso
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
hm. rolls-t már láttam valahol. igaz, csak sofőrrel.

[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Lehet Magyarországon valahol Ferrari-t bérelni 1-2 napra?
Hol?
Mennyiért?
Mindegy,milyet. -
gozso
őstag
vége az értekezletnek...
-
Vangelis
félisten
400.
-
VladimirR
nagyúr
hi
valaki megnezne, hogy megy-e a webszerverem (Bővebben: link)
fontos lenne es surgos is
koszonom
kisqpi: gg
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

OTT már nem lesz gondom, remélem...tiszta út...
az egyikkel már beszéltem ha újra regisztrálna akkor visszfogja magát, nem szítja a vitát... a másikkal még nem sikerült ''beszélnem'', de vhogy ilyen társalgási stílus után nem is vágyom