- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- Lenovo IdeaPad notebookok
- Gaming notebook topik
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Vérboci rajta leszel a kin kupás pólón
Na nem ilyen avatarral, mint amilyen van, hanem maga boci.
Érted
Bővebben: link
Egy korábbi kép
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
dedicated to you
azt hittem ezt linkeled inkább...
LOL
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
MUŁĐER
addikt
Ne nem szeretek topicot nyitni, de vhogy ennek vhol talán értelme is lenne, ha nem offolják szét. Valami olyasmi, amiben mindenki leírná hogy hogyan lehet a kínos szitukat elkerülni. Biztos mindenki jutott már ilyen helyzetbe, és lehet nem lépnénk bele abba a szarba amibe más már esetleg beletévelyedett.
Namilyen kínos szitu?akármi?
-
Loretto
veterán
Ne nem szeretek topicot nyitni, de vhogy ennek vhol talán értelme is lenne, ha nem offolják szét. Valami olyasmi, amiben mindenki leírná hogy hogyan lehet a kínos szitukat elkerülni. Biztos mindenki jutott már ilyen helyzetbe, és lehet nem lépnénk bele abba a szarba amibe más már esetleg beletévelyedett.
Na -
Vangelis
félisten
Egyébként a doki is meglepődött, mert kiderült, hogy herpeszem van, és olyan helyen ahol nem szokott lenni, és ráadásul nem is idegeskedtem mostanában sokat, meg soha nem voltam herpeszes(most meg jól beszoptam egész életemben meg leszek bélyegezve
). Felírt vagy 6 féle szutykot lesz vagy sokezer forint. Úgyhogy most megbélyegzett vagyok akinek sokat kell pihenni és nem csajozhatok 
Mit is?? amputálnak
?: -
erdeya
senior tag
Egyébként a doki is meglepődött, mert kiderült, hogy herpeszem van, és olyan helyen ahol nem szokott lenni, és ráadásul nem is idegeskedtem mostanában sokat, meg soha nem voltam herpeszes(most meg jól beszoptam egész életemben meg leszek bélyegezve
). Felírt vagy 6 féle szutykot lesz vagy sokezer forint. Úgyhogy most megbélyegzett vagyok akinek sokat kell pihenni és nem csajozhatok 
gáz...
lehet hogy vámpírboci (nem rokonom!!!) támadás áldozata lettél -
tildy
nagyúr
Na, ki csókolgatta a nyakad?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
-
Integra
titán
jut eszembe, nincsen valakinek vagy ismerősének egy mélyzöld toyota yarisa, hogy készítsünk róla pár fotót???
-
tildy
nagyúr
Felébredtem

Ma nem dolgozok, mert vasárnap benn voltam... Meg jön fel fater is, szívkatéterezéssel kapcsolatban vizsgálják. -
Esmein
nagyúr
Na voltam dokinál, 2 hét múlva amputálják.
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
ez ellen hogy lehet védekezni hatékonyan?
Bővebben: linka megoldás: settenkedni kell az interneten, minden gyanús árnyékot kerülni, állandóan résen lenni, és amíg valami hatékony ellenszert be nem jelentenek, addig legalábbis átmenetileg kicsit redukálni a netbankingot...
sajna ez ellen sok mást tényleg nem tehetsz... -
Integra
titán
-
erdeya
senior tag
-
Integra
titán
ez ellen hogy lehet védekezni hatékonyan?
Bővebben: link -
I_Am
veterán
-
Vangelis
félisten
-
Loretto
veterán
-
I_Am
veterán
-
erdeya
senior tag
Vérboci dolgozik...
Csak most értem vissza helyemre. Eddig jól telik a hét (meg a mai nap is) vanak dolgok, de most semmi eget rengető. Persze ennek mindig böjtje van...
Pénteken meg majd beüt a ménkű...
...csakhogy én pénteken 9 után lelépek, és a ménkű már nem talál itt. Legalábbis ha 9 után jön.
Nem tudja valaki véletlen, hogy hogyan jár mifelénk a ménkű?
-
Wolverine
félisten
-
Vangelis
félisten
-
Wolverine
félisten
Szar az egész úgy ahogy van!
Nem értem miért kell mindent felhozni Törökbálintra.
Lennének inkább megyei központok és azok döntenék el, hogy mi merre. A törökbálinti meg lenne Budapest és Pest megye szolgálatában + Nemzetközi forgalom.
Mi csak egyszerű emberek vagyunk, nem fogjuk megérteni!Yahh... Azóta lassult le az egész rendszer...

Más. Bővebben: link
-
Vangelis
félisten
-
törölt tag
Szar az egész úgy ahogy van!
Nem értem miért kell mindent felhozni Törökbálintra.
Lennének inkább megyei központok és azok döntenék el, hogy mi merre. A törökbálinti meg lenne Budapest és Pest megye szolgálatában + Nemzetközi forgalom.
Mi csak egyszerű emberek vagyunk, nem fogjuk megérteni! -
Wolverine
félisten
Igen, Törökbálint mellett van az új logisztikai központ vagy egy éve, azon megy át gyak. minden... és közúton szállítanak persze, mert miért ne...

-
Vangelis
félisten
Jah én kazincbarsikáról adtam fel egy utánvétes csomagot 18.án és tegnap jött meg a lóvé....nem tudom miért....
jah és csak 20Km
de a posta először mindig felviszi a csomagokat pestre
....állítólag. -
a_tesz
Korrektor
egyébként jáj de szar az elsősegélyvizsga. nekem a vizsgáztató vizsga közben telefonált, amitől felb@szta az agyát, az előttem vizsgázóval is húzta rendesen magát, aztán sétálgatott a teremben, kinézett, meglátta az akkor érkező újabb adag vizsgázót, és lilába borult a feje. na mondom, ez nincs meg... de végül meglett
-
Wolverine
félisten
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
-
Loretto
veterán
Mint minden szakorvovosi vizsgáltara. Persze a szemészet külön kategória nekem.
Tavaly 1 hónapot kellett várnom.Mondom a nőnek normális? Aztán elmentem és bekuncsorogtam magam az egyik korházba. 
-
törölt tag
-
a_tesz
Korrektor
-
Vangelis
félisten
-
törölt tag
Remélem a vizsgáztatóm is olvassa PH!-t, és eszébe jut ez...
Megsajnál, stb...
Dolgozik a VérBoci?
Nagy rajtunk kívül a csend... -
Vangelis
félisten
-
törölt tag
14:00-kor szeretnék elsőként bemenni, és sikeres vizsgával távozni!
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
Jah oda nehéz bejutni nálatok is??? itt is várni kell néha heteket

szerencsére nekem nem kell mennem
-
Loretto
veterán
Na bakker ma nekem is meg kell látogatnom egy dokit (üzemorvos)
Rühellem, és mivel kontaktlencsém van valszeg szemészetre is mennem kell ami nem 1-2 nap mire időpontot kap az ember 
[Szerkesztve] -
törölt tag
Szemét
) -
Vangelis
félisten
-
törölt tag
-
Vangelis
félisten
-
törölt tag
-
Vangelis
félisten
-
törölt tag
Megyek ma megint elsősegélyvizsgára. Drukkoljatok!
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
-
Esmein
nagyúr
Megvan baxa meg, ez nem is igaz. Rajta sincs a térképen, ezért volt nehéz megtalálni.
-
Esmein
nagyúr
Na voltam dokinál, azt mondta csak lepra, leesik magától.
Nem ott volt ahova mentem, most túrhatom a netet térkép után bakker...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Na megyek dokihoz, lehet leoperálják a fejem, vagy valami úgyhogy cross your fingers ladies and zsentölmenn
-
Loretto
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
Wolverine
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
és ki hozza vissza a biciklit???
(már ugye a dokitól, mert hogy ottfognak, az fix)
Én is lépek, vár a meló. Megyek körülnézek a birtokomon
De visszatérek...
Üdv: A Vérboci
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Te csak ne szólj semmit.
Van naponta max 10 vékony hozzászólásom itt, aztán hazamegyek.
Gyakran egész nap senki sem mutatkozik az offban. Aztán reggel jövök és százasával állnak a hozzászólások. Nektek mindig éjszaka van szófosásotok. Ahelyett, hogy munkaidőben szórakoztatnátok a vérbocit
Most morcos lettem
szerk: Már elmúlt
[Szerkesztve]Bocs, olyankor mi szundizunk, valamikor nekünk is kell

Na lassan lépegetősset játszok. El a dokihoz oda mucchacchos sombrero(ha már a mondat első fele jó kis spanyolos lett
)
Most hallom a marlboros dobozomból, hogy ''Szívj el, szívj el...'' Mindjárt jövök
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Te csak ne szólj semmit.
Gyakran egész nap senki sem mutatkozik az offban. Aztán reggel jövök és százasával állnak a hozzászólások. Nektek mindig éjszaka van szófosásotok. Ahelyett, hogy munkaidőben szórakoztatnátok a vérbocit
Most morcos lettem
[Szerkesztve]Munkaidőben Esmein aludni szokott
Én is 
-
erdeya
senior tag
Te csak ne szólj semmit.
Most morcos lettem
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Multkor elmentem a teszkóba, visszajövök 1 óra múlva, nézem bazzeg, valami dobogás jön a monitorból. Hát nem az offtopic rohant mint az állat ? Vissza kellett lapoznom 3-at...
-
Wolverine
félisten
-
bbazsy
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
Wolverine
félisten
-
erdeya
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Na... a 18-asban is itthagyom bocinyomom...
A megbélyegzést, miszerint én és Esmein kalákában szétoffoltuk volna az előzőt, visszautasítom.
Magasröptű csevej folyik, mint általában. No de:
Ezt olvastam ma az indexen, a TV2 szinész verős ügyben:
Az V. kerületi rendőrség hivatalból indított eljárást súlyos testi sértés bűntette miatt, hétfőn pedig a TV2 közlése szerint körözést adtak ki a biztonsági személyzet egyik tagja, Gönci Gábor ellen.
Szóval a bunyó nem véletlen volt. AZ RTL Klub megtervezett akciójáról van szó. Mert ugye Gönczi Gábor a Fókusz embere
[Szerkesztve]Nem tűnik egy nagy smasszernak... Nem lehet, hogy csak névhasonlóság ?
-
erdeya
senior tag
Na... a 18-asban is itthagyom bocinyomom...
A megbélyegzést, miszerint én és Esmein kalákában szétoffoltuk volna az előzőt, visszautasítom.
Magasröptű csevej folyik, mint általában. No de:
Ezt olvastam ma az indexen, a TV2 szinész verős ügyben:
Az V. kerületi rendőrség hivatalból indított eljárást súlyos testi sértés bűntette miatt, hétfőn pedig a TV2 közlése szerint körözést adtak ki a biztonsági személyzet egyik tagja, Gönci Gábor ellen.
Szóval a bunyó nem véletlen volt. AZ RTL Klub megtervezett akciójáról van szó. Mert ugye Gönczi Gábor a Fókusz embere
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Ne tedd. Igazából arra jutottam hogyha megint középsulis lennék akkor csak napi 1,5 órát olvagtanám az aznapi anyagot és akkor király lettem volna. mert amugy abból telt a suli, hogy délelőtt ott voltam, és heti 5 délután röpiztem hétvégén meccs volt meg pia, és így is majd 4 voltam. Kár érte, de hát később már okoks az ember.
A lényeg: tanulj fiam
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Én meg szerintem Tesco Sour Cream 'n Tesco zseömle-t fogok mindjárt burkolni, egyik legjobb low-cost value kajcsi

Mondjuk én is betolnék 3 muffint, nem arról van szó
-
Bash
őstag
Én meg most vacsoráztam. 3 cinnamon-raisin muffins-t ettem, meg két strawberry turnovers-t forró teával.

Befejeztem. Most hozzálátok a desszerthez, két kiló eper áll előttem egy nagy tálban. Okosan becukrozva, behűtve. -
Esmein
nagyúr
-
gozso
őstag
Nem gyenge

Lassan megyek tusizni, csak azon agyalok még először beugorjak az üvegeshez, hátha nem élem túl a dokit, vagy csak majd rendelés után menjek le megcsináltatni a cuccost...
Hmmm.... Úgy érzem, hogy olyan 6:30-kor elmegyek tusizni aztán goto rendelő. Ha még nem lesz nyitva akkor előtte kajálok is
a rendelő előtt fogsz kajálni?
-
Esmein
nagyúr
Nem gyenge

Lassan megyek tusizni, csak azon agyalok még először beugorjak az üvegeshez, hátha nem élem túl a dokit, vagy csak majd rendelés után menjek le megcsináltatni a cuccost...
Hmmm.... Úgy érzem, hogy olyan 6:30-kor elmegyek tusizni aztán goto rendelő. Ha még nem lesz nyitva akkor előtte kajálok is
-
gozso
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
gozso
őstag
jó hajnalt mindenkinek!
kiment a wc-ben a villany
-
Wolverine
félisten
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motoros topic
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na nem ilyen avatarral, mint amilyen van, hanem maga boci.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?:

)