- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
-
1900 - 1801
4006 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
-
Pópa
senior tag

Nem tudtam, hogy Te Gyula vagy (nem olvastam még itt PH!-n ezekszerint).. pedig nekem a nagybátyám, és az unokatesóm is gyuszi... tegnap fel is hívtam őket, és felköszöntöttem... -
Vangelis
félisten
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Agyasima
őstag
-
erdeya
senior tag
OFF PIAC!!!!
LOL
-
Vangelis
félisten
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Pópa
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
nincs vkinek 512/133 sd-je occsóba?
-
Agyasima
őstag
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
-
Vangelis
félisten
Jah kulcstartónak, de annak vannak edo ramjaim

de esetleg ha 512 es akkor érdekelhet

-
erdeya
senior tag
LÁSD #1869-as számú háesz

akkor legalább hajts fel valakit akinek kell!
esetleg SD-ramot kulcstartónak 4 ezerért?
...na inkább hagyjuk, nem vagy potenciális vásárló
Majd a legénybúcsún még beszélgetünk az ügyről !!
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
erdeya
senior tag
Most dumáltam egy yót a Bélával,elmondta hogy ő sem vedel szombaton,mert ő lesz a driver,ezért meek én is!!

örömmel hallom.
na akkor ennek szellemében megveszed a videokarim
? -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
erdeya
senior tag
A gyakorlatiasság szólt belőled,de én az elméleti 'kösz,de nem' síkon maradtam!

( eszt yól megfogalmaztam,nem? )
-
Agyasima
őstag
Kösz Mulder ügynök, és kösz TrollBalint!

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
A gyakorlatiasság szólt belőled,de én az elméleti 'kösz,de nem' síkon maradtam!

( eszt yól megfogalmaztam,nem? ) -
MUŁĐER
addikt
-
erdeya
senior tag
Ya...???Komolyan gondoltad hogy én vegyem meg a csúcskareszt?

7000-ből nem is engedsz má'?
Amúgy mi a faXnak kéne ez nekem szted
erekje...
dísz...
emlék...
Mindent tud amit egy fakanál, sőt még játszani is lehet vele!
Geforce2 tehát egyenlő fakanál+számítógépes játékok lehetősége!
Na ezért vedd meg! -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
TrollBalint
addikt
-
erdeya
senior tag
mit írtam el?
mit lőttem félre? -
Agyasima
őstag
tudna mondani olyan webcímeket, ahol gamékat árulnak széles választékban? Nem ugrik be most 1 se. Már csak azért sem, mert nem sűrűn nézegetek ilyesmit, de most mégisz szeretnék.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
TrollBalint
addikt
-
Vangelis
félisten
-
TrollBalint
addikt
megnéztem a galaxis utikalauz egy újabb részét... hát ha azt modnom, hogy eléggé pihent, akkor nem mondok semmit

-
erdeya
senior tag
-
erdeya
senior tag
A ..csába!@#{

Elfelejtettem szólni neki de ma fel is hívom!Kösz hogy eszembe juttatad!
jó tett helyébe jót várok, tessék szépen kicsengetni 7 ropit és megvenni eladó hárdvereimet.
-
Vangelis
félisten
emberek...nekem meg tegnap volt a névnapon...vazze senkinek nem jutott eszébe.......
vagyis csak az anyósomnak...de senki másnak
,,még nekem se. -
SPDeluxe1.0
aktív tag
A ..csába!@#{

Elfelejtettem szólni neki de ma fel is hívom!Kösz hogy eszembe juttatad!
-
TrollBalint
addikt
Rendben van, már feladtam egy boritékban a pénzt.
Ha esetleg elveszne a postán, semmi gáz, könnyen felismerhető, mert fluoreszkáló sárgászöldes szine van, amin kicsi-pici lila szivekben apró zöld tehenek vannak
-
Pópa
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/smiliegenerator/vorschau/39846.png)
bocsi, gyorsan ki kell próbálnom egy smile-t. -
erdeya
senior tag
Mivel kb 3 éve nem szeszelek,ezen most se fogok változtatni,tehát nem megyek ,de a számát elküldhetnéd a cimemre,hogy a yókívánságaimat átadhassam!

Nézd meg eszt:
Bővebben: linkHű vazze... 25???
Granulálok!
Amúgy a bíla úgy tudta, hogy jössz fixen. Akkor ezek szerint nem.
Én is csak lájtosan.
Trollbalint: Megegyeztünk! 4100+postaköltségért tied a RAM!
De ha nem kell, akkor a haverjaimat küldöm érted! Érted?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Mivel kb 3 éve nem szeszelek,ezen most se fogok változtatni,tehát nem megyek ,de a számát elküldhetnéd a cimemre,hogy a yókívánságaimat átadhassam!

Nézd meg eszt:
Bővebben: link -
TrollBalint
addikt
-
erdeya
senior tag
Legyen 400!

az engedmény vagy az ár

-
TrollBalint
addikt
-
erdeya
senior tag
egy kis forrasztás itt, egy kis hegesztés ott és máris át van alakitva 6800 Gt-vé

ha ezt bemutatod rajta, akkor 500 forintot engedek neked

-
erdeya
senior tag
Különben nem értem hogy-hogy nem csapnak le a erre a csúcskareszra

Amúgy üdv,valóban régen taliztunk!
Meddig vagy online?általában munkaidőben.
ez olyan reggel hattól délután háromig intervallum, ma talán 4-ig is kell lennem.
Legénybúcsúba jövöl?
Én megyek, de csak késő estig, az utsó busszal (vagy a Bélával 10 körül, ha kocsival jön) hazamegyek. -
TrollBalint
addikt
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Különben nem értem hogy-hogy nem csapnak le a erre a csúcskareszra

Amúgy üdv,valóban régen taliztunk!
Meddig vagy online? -
erdeya
senior tag
Megvegyem?
Mennyi?
mocsok

téged is látni?
A Kedvesem gépében cserélgettem ezt azt, és onnan pottyant ki ez a két dolog, 256 SD RAM, meg a jó öreg Geforce 2 MX400 64MB.
Csak neked: 7000 az egész
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
TrollBalint
addikt
-
erdeya
senior tag
ááááhh...

Senki nem vesz semmit...
Mért olyan nehéz eladni egy nyamvadt memóriát meg egy Gf2 MX 400-at?
Fene essen bele... -
Loretto
veterán
péntek nem jó, nem leszek itt. (különben mennék talira is)
Legjobb lenne ma valami (mondjuk nem mintha ma ráérnék, de mégis csak ma van a születésnapom
)Loller, mért nem ezzel kezdted? Mikor hol?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TrollBalint
addikt
-
jeges
senior tag
péntek nem jó, nem leszek itt. (különben mennék talira is)
Legjobb lenne ma valami (mondjuk nem mintha ma ráérnék, de mégis csak ma van a születésnapom
)sok boldog szülinapot!

-
TrollBalint
addikt
-
erdeya
senior tag
-
Loretto
veterán
Még annak ellenére is álmos vagy, hogy vettél cipőt?

Tegnap nem voltál msn-en
Jah, és a héten el kellene menni valahova inni, vagy valami kis ivászatot tartani, csak mondom, hogy tudj róla
ŐŐőő. Jó. Péntek? Hátha addigra meglesz a ph tali is.

-
TrollBalint
addikt
-
Vangelis
félisten
-
TrollBalint
addikt
Még annak ellenére is álmos vagy, hogy vettél cipőt?

Tegnap nem voltál msn-en
Jah, és a héten el kellene menni valahova inni, vagy valami kis ivászatot tartani, csak mondom, hogy tudj róla
-
Loretto
veterán
-
erdeya
senior tag
Szervusztok pajtások!
Egy újabb borongós reggel...
A rövid tavasz után beköszöntött a hosszú ősz.
-
jeges
senior tag
-
Vangelis
félisten
Megjöttem melóból off..jó reggelt.
-
TexT-BoY
addikt
-
jeges
senior tag
szépjóreggelt mindenkinek!

vlad: méér, mit mondtak?
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
felreertesek elkerulese vegett szeretnem kozolni, hogy ALI_G (Bővebben: link) es Protezis (Bővebben: link) forumtarsak hazudnak, barmit is allitanak rolam...
p.s.:
[Szerkesztve]Protezist megerőssitem de a másik srác mit mondott?

-
VladimirR
nagyúr
felreertesek elkerulese vegett szeretnem kozolni, hogy ALI_G (Bővebben: link) es Protezis (Bővebben: link) forumtarsak hazudnak, barmit is allitanak rolam...
p.s.:
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
-
TexT-BoY
addikt
joreggelt tisztelt függö társadalom

-
Sianis
addikt
-
Old Death
senior tag
-
Sianis
addikt
Amúgy jó reggelt!
-
Sianis
addikt
-
fokukac
nagyúr
ma látam ezt a Constantine-t, és szvsz kurvajó film.
De jó, hogy nem olvastam el az index kritikát...
-
Esmein
nagyúr
Az alap szmájlik
miért mind férfiak ? (ha azok egyáltalán ?) -
BosX
aktív tag
Van itt OLEDel foglakozó gyűjtőtopik, mert rákerestem és nem találtam

-
Gambit
őstag
Őt ismerem személyesen a paintball háborúban osztottuk egymást, szóval nem sértődne be!

Jó8 mindenkinek, és bezzeg egész éjjel tanulni fogok!
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
-
MarKoo
addikt
Nah jó8 mindenkinek.
-
Old Death
senior tag
azt meg LuKe (remélem jól írom a nevét) venné fel

legyen bolond.. vagy írjunk hejesen
akarom mondani helyesen 
na jó elteszem magamat holnapra... jó éjt/reggelt/étvágyat meg egyebekt mindenkinek -
Gambit
őstag
-
Old Death
senior tag
-
escie
őstag
-
Gambit
őstag
-
Old Death
senior tag
hát én azt kihagytam... Oscar-szintű gála pfff.... csak bele néztem de annyi is megártott... sokkolt engem... meg nem is igazán értettem, h most mi van? miért elmúlt 7 év? no mindegy aki hülye haljon meg
Gambit: vagy hüje?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BosX
aktív tag
mert az mtv nem kereskedelmi csatorna... ezért nem rak bele reklámot

minden adó azért adja hangosabban a reklámot, mert feltételzik, h te nagy ívben sz@rsz rá így nem is tartózkodsz a helyiségben, no de nem azért adják hangosabban, h meghalljad a 13 perces reklámblokk végét, hanem azért, h a reklámokat halljad és költsed a lóvéd...
nos igen a műsorsugárzási-szerződésben fel lehet ilyet tüntetni, h nem lehet megszakítani az adott műsort lásd pl.: Schindler listája, erre a nagypofáju retek klub meg azt mondja, h a film témája ill. erkölcsi okok miatt nem szakítják meg a filmet, na itt széjjel röhögtem magam, ha már nem lehet akkor állítsuk be úgy, h mi fasza csávók vagyunk és tiszteletben tartjuk a jó ízlést ill. a témát, na ez az igazán szánalmas...
de hogy visszatérjek a sorozatok kontra reklám témára. a sorozatok arra vannak, h reklám(ok) legyen(ek) bennük (sajnos)
a reklámokkal nem lehet mit csinálni azaz lehet, amikor reklám jön előtte 2mp-el leveszik a logót, na akkor kell lehalkítani a tv-t és az említett effektusokat véghez vinni
Hát ez az aranycsirke se volt semmi, nagypofával hirdették, hogy mennyi pénzzel támogatják a magyar filmgyártást, azt közbe törvány írja elő nekik...
Még jó hogy csak heti 2*40percet nézek TVt
-
Gambit
őstag
-
MUŁĐER
addikt
Bencom most inaktív, valakit muszály szekálni mi?

-
tildy
nagyúr
Héhahó én itt voltam, vagyok

Még én mondtam, hogy csak poénkodtál
Nézzenek már oda, rosszat feltételezni rólam
Aktív témák
-
1900 - 1801
4006 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- 3D nyomtatás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 5120x2160 / 72Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de köszi.

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/smiliegenerator/ablage/113/461.png)
,,még nekem se.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De vettem tegnap cipőt és már abban röplabdáztam