Hirdetés
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Csak nyugalom kedves fórumtársak, ami igaz az igaz, ....de nem akarom hogy miattam bárkit is bann érjen.
PH! kedvence_: soha nem mond hogy soha,,,ami késik nem múlik, nem leszel soha egyedűl.
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Te elgondolkodtál azon, miért lettél 3x bannolva? hogyne: Bővebben: link
de csak idáig jutott el... majd a 4.en talán elgondolkodik jobban...
szerk.: re #3296: Mindenesetre Vangelis nélkül a PH! nem lenne ugyanolyan. már elnézést, de talán az offolását megtatrhatná magának ill. akkor nem kéne annyi off topicot nyitni... bár vannak nagyobb off huszárok is, de ők legalább nem felesleges: elmentem off meg hazajöttem offal nyomják tele....
Egyedül lennék a moderátori elnyomás elleni harcban nem kötelező itt fórumozni.. vannak helyek ahol kevésbé elnyomóak (?) a modok
ja és ma beszólós napom van...oldy
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Vangelist azért nem szeretik a modok, mert ő az egyetlen olyan PH! kedvence rangú (és nem nevű) emberke aki szembeszáll velük és nem nyal be nekik.
És aki offol egész nap minden topikban, ráadásul ennek tetejébe a hszei egy része nemcsak, hogy off, hanem totálisan felesleges. És ezt nemcsak modok tették szóvá. -
PH! kedvence
tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Azért mert kérte..., hogy megnyithassa.
Engem nem a topicnyitások miatt banoltak. Csak kezd itt eldurvulni a helyzet. Néhány Mod, pontosabban Viktor77 beállítja magát jófiunak, közben pedig ő csinálja a balhét. Vangelist azért nem szeretik a modok, mert ő az egyetlen olyan PH! kedvence rangú (és nem nevű) emberke aki szembeszáll velük és nem nyal be nekik. -
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Na de miért? Szerinted hogyan kellene nézni egy emberre, aki topiknyitás kérdéséből csinál balhét??
Te elgondolkodtál azon, miért lettél 3x bannolva? -
Vangelis
félisten
Hagyjuk srácok.....nehogy balhé legyen!!!
lorcsi : Én pont ezt mondom.
[Szerkesztve] -
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Ki nézte hülyének?

Nem valami topiknyitásos balhé volt? Vicces eset volt, az biztos. -
Old Death
senior tag
Joseph Ratzinger az új pápa XVI. Benedek néven
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor77
üzenetére
Miért lett volna konkrétan csoda?
De xerintem teljesen mindegy.
Engem csak egy valmi zavart nagyon de azt le is írtam és már nem is érdekel.
Részemről ennyi, és nem értem miért kellett ezt a témát megint felhoznod.
Én direkt nem irányítottam rá a figyelmeket,,csak annyit, hogy volt egy affétr és kész.
Nem hoztam direkt nyilvánosságra. -
Kidus
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem kell vérig sértés, elég a kóstolgatás is.
Én órákat töltök el channel moderálással, néha már a kétértelmű megjegyzések is dühítenek, pl egyik gamer a másiknak: ''ne vitatkozz egy oppal, úgyis neki van igaza'' ( ez az egyik kedvencem, amire sok mindent mondanék, de felesleges ).
vagy: ''jaj itt van Kidus, inkább nem szólok egy szót sem mert ban lesz'' .
Arra nem jönnek rá, hogy csak akkor moderálok, amikor KELL .
Sztem ebből a 2 példából egyik sem vérig sértő, de a ''rám szállás'' kategória.
Vhol meg kéne próbálni megérteni a modereket is, meg ami még fontos, nem kiforgatni minden szavukat. Kapnak úgyis eleget a barmoktól.
( Nah ezzel most én is kiadtam a fájdalmaimat. ) -
dannnnn
senior tag
ide skacok
Bővebben: link -
Vangelis
félisten
válasz
Viktor77
üzenetére
Esetleg nem volt utánna egy vagy két hangulatjel, mert én nem szántam konkrét sértésenk, kicsit berágtam de elnézést is kértem.
És csak két topicban cselekedtem ezt.....ha jól emlékszem....anno mod topic, és a bizonyos topic....de egy kicsit azért lehettél volna te is megértőbb., és ezt nem csak én mondtam.
A kiindulás:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
Vangelis
üzenetére
Miután a 26. topicban is sértegettél.
És itt vagy még?
MOD: Jah, és nem tudom ki látta mikor akkdomede (asszem ő volt) fórumtársunk, minden programos topicba beírta a saját pénzkeresős oladalának a linkjét. Vagy 20-ba. Én töröltem a hsz-eit, de nem akartam kirúgni. Killermann (MárK) egyből megtette.
Megsúgom, még senkit nem bannoltam. -
Vangelis
félisten
válasz
Agyasima
üzenetére
Hát ez tényleg nem ma volt.....
Én is mesélhetnék
, de nem fogok,
twollah tollából:
----Ilyen reggelem volt.
Teljesen legális a PH addikt cím elérése.
Nem offoltam szét a viccrovatot.
Vicceket írtam bele.
Végre egy olyan rovat amiben hosszú időn keresztül egy témával fogalkoztam.----
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
origo, index:
Felszállt a fehér füst és megszólaltak a harangok Vatikánban, ami azt jelenti, hogy megválasztották az új pápát.
Mindössze két nap és négy szavazási forduló után a bíborosok legalább kétharmadának sikerült egyetértésre jutnia az új pápa személyéről. A Szent Péter téren ezrek köszöntötték tapssal a hírt, bár még nem tudni, hogy ki lett a római katolikus egyház új feje.
II. János Pál pápa április 2-án halt meg és április 8-án temették el. -
lorcsi
veterán
Máris vagy csak hanta?
link?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
Megválasztották az új pápát.
-
jeges
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
hja, vmi ilyesmi...
egy ámokfutása alkalmával (ezek ritkák, de hevesek vótak akkoriba', de ezt nem bántásnak szánom) vmelyik mod megelégelte, és bannolta. később regisztrált többször is más néven, és végülis elérte, h visszakapja a nick-jét
akkor még jóval vajszívűbbek vótak a mod-ok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de ha vmibe' tévednék, rosszul emlékeznék, javítson ki bárki
-
Vangelis
félisten
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Oké, nem mondom hogy nincs igazatok, miért ne volna, de megpróbálok kuturáltan viselkedni, nem szekélok, nem kezdek ki senkivel, nem nyitok hülye topicokat, megpróbálok néha hozzászólni, néha túlzottan is, ...nem tagadom hogy sokat offolok.....
de nem garázdálkodom........senkinek nem cseszem szét a topicját...
Még volna mondanivalom...de inkább nem írok többet mert lehet hogy gond lesz az is.
faster: BÖÖÖFFFF
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
Jó nem teljesen így ebben a formában.....

akkor is túlzás folyik (ugye ?) itt e miatt:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
-
jeges
senior tag
ajjaj...én ''odaát'' alatt a blogot értettem.
vangelis: engem egyáltalán nem zavarsz -
PH! kedvence
tag
Bővebben: link
Durr egy tockos, már megint hülye voltam. Mindegy, valami értelemmel majd megtöltöm.
-
[amne]
senior tag
Csak sejtem milyen odaátra gondolsz, egy linket dobhatnál akár mailben is, mert nem tudom konkrétan miről van szó. Amúgy meg más igénytelensége engem sose tett igénytelenné, elvi kérdés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg engem sem zavar, akár a sokat hangoztatott és általam oly utált mondatot is beficcenthetném, hogy ''aki nem akarja az nem olvassa'', de inkább a blogra fordított erőforrásokat, egy user profil kiépítésére koncentrálnám, ami kiválthatná a cookiekat, kényelmesebb lenne több számítógépes használat esetén, és zokszó nélkül nyomnám meg a nagy Delete gombot a blog felett. Én. Bár általában inkább oda se nézek, csak amikor kiszabadulnak ebből a burokból, és az ott képviselt színvonalat becsempészik mindenhová, akkor azért elgondolkodom egy picit.
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
A blog mindig is érdekes téma volt itt a ph-n, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni azokat amiknek értelmük van. Mert most őszintén, mi értelme beleordítani a világba, hogy éppen hová mész mit csinálsz, ha azt még szórakoztató módon nem is tudod megtenni. Az ilyen blogok íróinak azt tudom tanálcsolni, hogy utolsó 10 hozzászólásukat írják le egy spirál füzetbe, nyomjanak az elejére egy Naplóm feliratú matricát. Aztán olvassák el. Nagyon hülyén fog mutatni, de nem hülyébben mint amikor ugyanezt sok százan is elérhetik.
-
Szeretem az orvosokat. A baesetemben összeszedett sérüléseim közül egyszer már újra kellett műteni a bokámat, mert ferde lett. Most kiderült (fél év után), hogy álizület van a térdemben, vagyis még mindig két darabban van a térdkalácsom. Azaz azt is újra meg kell műteni. Az első műtét után majdnem fél évig tartott, mire behajlott a térdem, bár még most is hiányzik 10 fok. Most kezdhetem előről.

Bár állítólag Ausztriában sem jobb a helyzet. Most hallottam, hogy egy nőt megcsászároztak, olyan sikeresen, hogy levágták a baba lábfejét. Azért ez is meredek.
-
-
Bash
őstag
Miért? Szerinted sok értelme van?
Csekk disz: Bővebben: link
Naponta jónéhányat elszór itt is.![[kép] [kép]](http://eloszto.hu/cms/content/images/1_129_BkyveSRwU3-27x16.gif)
Egyébként is, ne nézz olyan bamba arccal!
-
Kidus
őstag
Megjöttem, puszi all

Ma már csak lábat lógatok, meg warozok, ki kell hevernem a sok izgalmat.
Ja meg jön a lakótársam, ha minden igaz, bár már péntek óta tologatja, nem tudom mi van. -
Vangelis
félisten
..mi van itten bekkerok
-
erdeya
senior tag
elszabott itt az egész rendszer, mert a gépek a matáv tulajdonában vannak, a cég csak bérli ezeket (mer így olcsobb aszongyák... na persze)
szóval ezek vigyáznak a sajátjukra, nehogy valaki megpiszkálja.
nem fogjátok elhinni, de pl. nem tudom megnézni milyen is a gépem, mert nem lehet lekérni a rendszer adatait (eszközkezelő, stb) tiltva van az is.
everestet települni meg ugye megint almás.
se egy normális képszerkesztő (pedig az kéne a melóhoz), se winamp, vagy egy tömörítő.
tessék kapaszkodni: a 30GB vinyóból 500!!!!!!! megához férek hozzá!
SUX
na hazamenem mérgelődni (kérem vissza a pé hármas notimat
)
[Szerkesztve] -
-
MarKoo
addikt
Az Internet Relay Chat (IRC) az Internet IP alapú protokolljaira alapuló kommunikációs szolgáltatás, mely lehetővé teszi tetszőleges számú felhasználó valósidejű társalgását írásos formában. Ez szerver-kliens formában zajlik, azaz a felhasználók erre a célra készített programokkal csatlakoznak a felhasználók közötti kommunikációt lebonyolító központi számítógépekkel.

Még egy kis segítség: Bővebben: link
I_Am!
Még szerencse, hogy van tapadási súrlódási erő.
Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)