Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Sam

csendes tag

Milyen okos és értelmes felvetés: Hölgyike híradóban teljesen komoly arccal közölte, hogy az egyik lehetséges megoldás Budapest közlekedési dugóinak megszüntetésére, hogy azokon a többsávos utakon, ahol sok autó halad, szűkíteni kell az utat, csökkenteni kell a sávokat. Mindezt mosoly nélkül, tudományosan alátámogatva, mert ha ugye leszűkítik az utat, kevesebb autós fog arra járni.
    Elképzeltem bármelyik délután bármelyik körutat, sugárutat, hidat stb. egy-két sávval keskenyebben, természetesen ugyanannyi autóval, mert ugye miért lenne kevesebb, öröm rágondolni, olyan szép és jó lesz...
    Sőt, továbbmegyek, a budapestieknek meg kellene tiltani, hogy autót vegyenek, vagy a meglévővel közlekedjenek, a vidékiek nem jöhetnek be autóval, az összes körútból (szigorúan a külső körutakból) egy nagy népnemzeti parkolót kell kialakítani, és be lehet sétálni a városba (oda vissza kis ügyintézéssel 70 km), mert a metró tuti nem fogja bírni a népet, de nem lényeg, hajrá eszetlenül előre... :F

Bocs, csak kikívánkozott, ettől függetlenül lehet az ötlet mellett kiálló hozzászólást is írni nyugodtan, úgy szép az élet, ha zajlik, megyek is aludni, mert rángatózik a szám széle (szájszél rángatózós szmájli) :)
    Üdv,

• Sam

csendes tag

válasz lesaux #898 üzenetére

:B
    Utóbbi időben ritkábban jártam a fórum háza táján: Te mióta lettél kőasztal? :)
    Üdv,

• Sam

csendes tag

válasz Bazsesz #876 üzenetére

Egyszer nékem is középállásban maradt a fejem, semerre nem volt hajlandó fordulni. Kellemetlen volt a nők után egész testtel fordulni, meg ilyenek, így aztán irány az orvos. Az közölte, hogy majd elmúlik. Egy, két nap, nem múlik. Kollégák hülye tanácsára irány a természetgyógyász. Az sumák módon különböző illóolajok kenceficélésével kezdte, majd mikor kellően nem figyeltem, kegyetlenül elfordította a fejem. Majd leestem a székről, bele is könnyeztem, épp véleményt akartam alkotni, mikor ugyanezt megcsinálta az ellenkező oldalra is. Nem sok híja volt hogy oda végezzem a kis illetve a nagy dolgomat, felállni nem volt erőm hogy megüssem, teljesen kész voltam. Mindezért fizettem is (jelképes összeget, talán 400 Ft-ot), és csodák csodája este már forgott a fejem, az általa adott mentholos löttyel még bekentem a nyakam, és másnap már gyönyörűen működött.
    Tehát a sok dumának az a lényege, hogy Te döntöd el mit teszel...

Aktív témák