Hirdetés
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
Nem én nem cs-ezem, valami utánzatot láttál.

VladimirR: Csak azért írtam azt a TSz elnök dumát, mert a múltkor az a láma azt mondta, hogy jó kádárista besúgó lettem volna. Remélem, nem haragudtál meg!
Amúgy nem csak jókedvemből stéberkedek, megéri anyagilag ez a kis időráfordítás.
-
Gambit
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
A 26 megás az alapfilm. Ezen kívül van még olyan, hogy az átadás témája, a miskolci buli, meg ilyenek külön. Legalábbis én még egyben nem láttam.
-
-
Gambit
őstag
Ja, túlvagyok rajta. Szeptemberben kezdtem a spanyolt, erre volt egy olyan feladat, hogy egy párbeszédben az egyik fél mondatait kellett beírogatni fejből, meg egy 30 pontos feladat (100-ból), amiben min. 15 mondatban le kellett írni, hogy mit szeretek csinálni a szabadidőmben. Tisztára mintha egy nyelvizsga lett volna, dehát mi még sz@rt sem tudunk spanyolul...
-
Gambit
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Hát ennyit sem tudsz?! A Berkeley Egyetem egyeduralmát a nagyenergiájú részecskegyorsítók építésében a Dubnai Szinkrofazotron törte meg 1957-ben. (Gugli rulez!
) Bővebben: link -
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Írd be ide: Bővebben: link
Persze előbb állítsd át spanyol-magyarra.
Szerk: Ha beírod a mondat elejét (que), akkor a kidobott listában ott lesz az egész mondat.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Nem, csak Thom meg Text-Boy. De Thom és a faterja direkt 2 külön csapatba mentek, és szétszívatták egymást, szóval tényleg jó fejek voltak.
Mondjuk a végére azért mindenki kapott legalább egy-két találatot, és meglepően sok volt a fejes. Valszeg azért, mert annyi látszott ki a fedezékből.
Azért a kemp (mint cs-ben) itt sem sokat ér, ezt remélem, tudod!
-
Gambit
őstag
Hát igen, ráadásul az egyik a Text-Boy faterja volt. Egy kis faépületben kempelt, én meg behajoltam az ablakon, miközben az ajtót sasolta.

Egy másik srácot meg úgy kaptam el, hogy Wildmage tűz alatt tartotta, én meg a hátába kerültem. Feladattam vele, erre Popey azt hitte, hogy még mindig az ellenség van a fedezék mögött, és pofánlőtt...
(saját csapattársam, tisztára mint Irakban az amcsik...)
Majd nyáron meglátjuk, ha nem vállalja senki, akkor megcsinálom.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Hát, lehet lilulni tőle rendesen. Nyáron tutira lesz, csak az nem tuti, hogy azt is én szervezem, mert most is beszólogattak egyesek, hogy drága helyre mentünk, persze segíteni nem segítettek más helyet keresni. De a többségnek tetszett, és szerintem Som@ is ott lesz a következőn is. Nagy terminátor volt most is, jól telibelőtte Text-Boy-t fél méterről...

-
Gambit
őstag
Ezt a nyaklövést gondolom azért mondtad, mert láttad a fotót, ami a paintballon készült...

Vidékre én sem utazgatnék ezért, de ha bp-en lesz, elmegyek.
Ja, és legközelebb viszek sálat, szóval nem zavar majd a nyaklövés!
Mellesleg nem volt ám olyan könnyű engem kilőni, kérdezd csak meg Text-Boy-t!
-
Gambit
őstag
Na, ha ezzel a topiccal még nem találkoztál, akkor most könnyesre fogod röhögni magad: Bővebben: link
Bencom bemutatkozik a PH!-n...
Szerk: poén a #92-ben, de olvasd végig, úgy jobb.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Ezeket nézted már: Bővebben: link
-
Gambit
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Ha gondolod, itt kiöntheted a lelked: Bővebben: link A többiek is itt mondják el a magukét.

-
Gambit
őstag
Lövésnyom, de ez a kiszívás dolog nem akkora hülyeség, mint amilyennek szántad, mert utána tényleg tök ugyanúgy belilul. Állítólag valamikor egy srácnak már volt ebből problémája, mert a nője nem hitte el a sztorit, és a legközelebbi játékra elment a gyerekkel, hogy tuti legyen.

-
Gambit
őstag
Na, csakhogy röhöghessetek, itt a ph!-s paintball waron készült kép rólam. Bővebben: link
-
Gambit
őstag
Naná, elegem lett...
Felléptem itt: Bővebben: link #359
Meg itt is: Bővebben: link #2105
Ketten gatyába rázzuk ezt a bandát!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Hát itt: Bővebben: link

Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

De szerencsére vannak jó arcok, és érdekes módon a offline összejövetelekre mindig a jobbak jönnek el. Legalábbis a paintballozáson zömében a jó arcok voltak. A nyomik szerintem nem mernek élőben mutatkozni.