Hirdetés
- AMD FX
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen videókártyát?
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Számítógép nagyon sok okból csinálhat hülyeséget. Többnyire emberi tényezők miatt.
Példának okáért valamely ügyfélszolgos elfelejtettte/rosszul vitte fel az előfizu lemondásodat. Ilyenkor nem ordibálni kell, hogy baromarcú, meg elmehetsz a francba, hanem megkérni őket a probléma orvoslására.
Vagy mi van ha a kapott adat átvitele során hiba történik?
de most képzeld bele magad
damész ordibálsz, és ők is leordibálnának hogy mia francot képzelsz? Ez kell neked?
De látom te még sosem reklamáltál, és számodra ismeretlen fogaloma jogos reklamáció.(Gondolom szépen stornózták a kiküldőtt számlát. )
Komolyan le vagyok döbbenve azon, hogy azt hiszed , hogy a nagy cégeknél is midnen tökéletesen működik.Mint írtad, 10 évig nem votl bajod velük, akkor ellened csak egyszer követtek el hibát!Ezzel a számlával.
(Mellesleg átváltottam djuicera, jött sms 20 ingyen mmsem van, frankó, el is küldtem 1-t, 2-t, erre látom csökken a pénzem.Ügfsz. felhív, elnézést kérnek a hibáért, és aktiválják.Ennyi.)
Elnézést a személyeskedésért, de mivel voltam helpdeskes és ügyfélszolgs, nagyon tudom imádni az ilyen ''mélyen tisztelt ügyfeleket''.És ugye ilyenkor még jó pofát , vdám arcot és kedvességet is kell sugároznia az embernek magából
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
damész ordibálsz, és ők is leordibálnának hogy mia francot képzelsz? Ez kell neked?