Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Számítógép nagyon sok okból csinálhat hülyeséget. Többnyire emberi tényezők miatt.
Példának okáért valamely ügyfélszolgos elfelejtettte/rosszul vitte fel az előfizu lemondásodat. Ilyenkor nem ordibálni kell, hogy baromarcú, meg elmehetsz a francba, hanem megkérni őket a probléma orvoslására.
Vagy mi van ha a kapott adat átvitele során hiba történik?
de most képzeld bele magad
damész ordibálsz, és ők is leordibálnának hogy mia francot képzelsz? Ez kell neked?
De látom te még sosem reklamáltál, és számodra ismeretlen fogaloma jogos reklamáció.(Gondolom szépen stornózták a kiküldőtt számlát. )
Komolyan le vagyok döbbenve azon, hogy azt hiszed , hogy a nagy cégeknél is midnen tökéletesen működik.Mint írtad, 10 évig nem votl bajod velük, akkor ellened csak egyszer követtek el hibát!Ezzel a számlával.
(Mellesleg átváltottam djuicera, jött sms 20 ingyen mmsem van, frankó, el is küldtem 1-t, 2-t, erre látom csökken a pénzem.Ügfsz. felhív, elnézést kérnek a hibáért, és aktiválják.Ennyi.)
Elnézést a személyeskedésért, de mivel voltam helpdeskes és ügyfélszolgs, nagyon tudom imádni az ilyen ''mélyen tisztelt ügyfeleket''.És ugye ilyenkor még jó pofát , vdám arcot és kedvességet is kell sugároznia az embernek magából
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
damész ordibálsz, és ők is leordibálnának hogy mia francot képzelsz? Ez kell neked?