- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Na ez az... balesetben elég valószínű hogy fűbe harapsz. Meg a hideg és az eső. Még ablaktörlő sincs, főleg nem a sisakon. 210e-ért én nem vennék motort semmiképp. Tényleg, Skoda Rapid helyett nem jó Fiat Sport 850 vagymi? Elég hasonlóan néz ki, és van egy a Móricztól nem messze. Olyan sárgás. Láttad már?

(Érdekes volt a hsz-ed eleje annak tudatában hogy #1433-ra válaszoltál
)
Gyere BW topikba. Épp az előbb kerestelek ott.
MOD: Ja, ha én BP-n lennék, tuti nem is gondolkodnék ezen. Egyértelműen BKV. Tudom hogy nem a legjobb, de nekem már elég lenne az hogy bárhova el lehet jutni, éjjel is. És ha lekések egy buszt másfél órával a ZH előtt, akkor az nem vonja magával azonnal hogy a ZH-ról is kések egy csomót, mert a következő buszhoz már nincs vonat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)