- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hővezető paszták
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- RTX 3060 12GB
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Na ez az... balesetben elég valószínű hogy fűbe harapsz. Meg a hideg és az eső. Még ablaktörlő sincs, főleg nem a sisakon. 210e-ért én nem vennék motort semmiképp. Tényleg, Skoda Rapid helyett nem jó Fiat Sport 850 vagymi? Elég hasonlóan néz ki, és van egy a Móricztól nem messze. Olyan sárgás. Láttad már?

(Érdekes volt a hsz-ed eleje annak tudatában hogy #1433-ra válaszoltál
)
Gyere BW topikba. Épp az előbb kerestelek ott.
MOD: Ja, ha én BP-n lennék, tuti nem is gondolkodnék ezen. Egyértelműen BKV. Tudom hogy nem a legjobb, de nekem már elég lenne az hogy bárhova el lehet jutni, éjjel is. És ha lekések egy buszt másfél órával a ZH előtt, akkor az nem vonja magával azonnal hogy a ZH-ról is kések egy csomót, mert a következő buszhoz már nincs vonat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)