Hirdetés
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
De most a cél az volt, hogy kifogyjon a benzin, ugyanis csak így tudhattam meg biztosra hogy a jelzőlámpa kapcsolója rossz-e.
Persze az hogy rossz a kapcsoló, meg hogy mennyit fogyaszt az autó... szóval bár ez lenne a legnagyobb gondom... ugyanis úgy néz ki hogy a bal hátsó kerekem tartószerkezete vagy leszakadt, vagy kettétört a dob. Gondolom minimum 100k lesz megjavíttatni...
Most azon gondolkodom hogy eladom a kocsit, túl drága ez egy olyan embernek akit a világegyetem utál, és sosincs szerencséje. 
Áh... jellemző. Egyébként már annyira megszoktam hogy mindig csak szívok, hogy a dolog tudatosulásakor kb 1 db ''qrvaélet'' hagyta el a számat.
MOD: Bazzeg. A szám is felepedt belül valamiért
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most azon gondolkodom hogy eladom a kocsit, túl drága ez egy olyan embernek akit a világegyetem utál, és sosincs szerencséje.