- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
JohnyBlue #15196 üzenetére
Pro:
fényerős, új, dizájnos, babrálhatod USB kütyüvel, nem hagymás a bokehja
Kontra:
drága, kis átfogás, ronda fekete, semmi arany karika, USB-s kütyü is drága
Konkluzió:
Az kizárt dolog mert nem tudom.
U.I.:
Ha megveszed, királyabb leszel mindenkinél, mert neked lesz itt elsőként, téged fog mindenki keresni, hogy megtapizhassa (-KL, mert neki elég ha a prospektust megnézi), ódákat zenghetsz róla majd ha esetleg szervizeltetni kell (bár USB kütyü miatt ez lehet nem szükséges).
Ha eladod idővel Freddy-nek, ő örülni fog neki, mert összehasonlíthatja Tamival. Aztán kiderül, hogy a Tami jobban a szívéhez nőtt, ezért olcsón megszámítja nekem.Szóval vedd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest