-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
OPiiPO
üzenetére
hat ja, most nyaralason en is kopkodtem azert. naponta ha 15x nem csereltem objektivet akkor egyszer sem...(10-20, 50, 105 fel-le. bar sokat is fotoztam, tobbet mint egy atlag nyaralo...
par cseret meg sztem ki lehet birni)
viszont ha jo kepet akarsz loni akkor cserelgetsz sajnos, ez van. vagy esetleg ff-en megoldhato vmennyire...24-70 2.8?utazozoom tajkephez keves lesz latoszogben, portrehoz a hattermosas...ha vmi viragot akarok fotozni akkor meg lekepezes/dof...
en komolyan mondom inkabb vinnek nyaralni vmi milced vagy kis gepet akkor nagy dslr meg utazozoom helyett. ami zsebben elfer.
vagy viszek mindent
sot venni is kellene paromnak vmi kis gepet. elkezdte ot is erdekelni a fotozas, meglepoen jo kepeket lott mobillal. valahogy osztonosen jol komponal
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Rendszergazda topic
- 3D nyomtatás
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
par cseret meg sztem ki lehet birni)