Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Minden üvegemet úgy vettem, hogy vártam türelemmel a megfelelő ajánlatra.
Amikor a S10-20-at vettem az sem volt egyszerű, mindenki a tokina 12-24-ét akarta nekem eladni (hogy abból mennyi eladó volt akkoriban, ha 10 ajánlatot nem kaptam akkor egyet sem
), meg a tamron 10-24-ét. Annyi ajánlatot még nem kaptam mint akkor. Vagy nagyon nem jött be az emberkéknek a 12-24, meg a 10-24, vagy nagyon ráuntak. 
Tamron 70-300 VC-vel szerencsém volt, pár hét keresgélés után, amikor már mentem volna az edigital-ba, aznap kaptam egy emailt és majdnem a bolti ár feléért vettem meg alig használtan egy vadásztól, akinek valamilyen 500mm körüli üveg volt az álma.
A többit nem is írom, nem untatom a népet, szóval kivárok és majd meglátjuk

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), meg a tamron 10-24-ét. Annyi ajánlatot még nem kaptam mint akkor. Vagy nagyon nem jött be az emberkéknek a 12-24, meg a 10-24, vagy nagyon ráuntak.