Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
Helló mindenkinek. Kicsit visszaolvastam, de nem sokat úgyhogy ha ismételgetek valamit akkor bocs. Utolsó Nintendo konzolom a GBA volt és Switch 2őt tervezek szóval lesz egy kis ugrás. Három dolog jutott eszembe:
1, Sokat olvastam arról, hogy a gép akár PS4Pro szintet is tudhat majd. Ez nekem mindig olyan furcsa volt miért pont a pro és nem az alap, de gondolom ezt valami vágy táplálja a 60fps miatt? Azok is viszonylag erős pletykák, hogy lesznek rá PS4es játék portok, szerintem az már teljesen jó lenne mindenkinek. A PS4/XBO óta szinte nem fejlődtek a játékok mechanikában, csak grafikában.
2, Lehet, hogy csak nekem nincsenek elvárásaim, mert nem a Switch lesz az egyetlen gépem, de nekem sosem volt igény, hogy "komoly" játékokat nyomjak hordozhatóba. A Nintendo címek mellett éppen azért is vetettem szemet a gépre, mert azon kaptam magam, hogy a legtöbb játék ami tetszett az utóbbi években azok pont gyakorlatilag nem haladják meg a Switch képességeit. Persze azért látom, hogy nem futnak acélosan rajta, de mégis.
3, Visszafelé kompatiblitás: azt tudom, hogy a Nintendótól nem lehet elvárni, hogy az extrákba komolyan belefeküdjenek, de azért szerintem a minimum elvárható az lenne, hogy a Switch 1es játékokat "max" fpsel és felbontásban futassa. Vagyis ha dinamikus a felbontás akkor maxon és az fps ne ugráljon a Switch 1hez beállított maximum alatt. Akkor talán a Deadly Premonition 2 is játszható leszViszont a vágyálmom igazából az lenne, ha a Switch 2 a Switch 1es játékok dokkolt módját játszaná le handheld módban is. Ha jól emlékszem 1080p a pletykált felbontás az új gépre ami abszolút feküdne is.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)