Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• playmore

tag

Helló mindenkinek. Kicsit visszaolvastam, de nem sokat úgyhogy ha ismételgetek valamit akkor bocs. Utolsó Nintendo konzolom a GBA volt és Switch 2őt tervezek szóval lesz egy kis ugrás. Három dolog jutott eszembe:
    1, Sokat olvastam arról, hogy a gép akár PS4Pro szintet is tudhat majd. Ez nekem mindig olyan furcsa volt miért pont a pro és nem az alap, de gondolom ezt valami vágy táplálja a 60fps miatt? Azok is viszonylag erős pletykák, hogy lesznek rá PS4es játék portok, szerintem az már teljesen jó lenne mindenkinek. A PS4/XBO óta szinte nem fejlődtek a játékok mechanikában, csak grafikában.
    2, Lehet, hogy csak nekem nincsenek elvárásaim, mert nem a Switch lesz az egyetlen gépem, de nekem sosem volt igény, hogy "komoly" játékokat nyomjak hordozhatóba. A Nintendo címek mellett éppen azért is vetettem szemet a gépre, mert azon kaptam magam, hogy a legtöbb játék ami tetszett az utóbbi években azok pont gyakorlatilag nem haladják meg a Switch képességeit. Persze azért látom, hogy nem futnak acélosan rajta, de mégis.
    3, Visszafelé kompatiblitás: azt tudom, hogy a Nintendótól nem lehet elvárni, hogy az extrákba komolyan belefeküdjenek, de azért szerintem a minimum elvárható az lenne, hogy a Switch 1es játékokat "max" fpsel és felbontásban futassa. Vagyis ha dinamikus a felbontás akkor maxon és az fps ne ugráljon a Switch 1hez beállított maximum alatt. Akkor talán a Deadly Premonition 2 is játszható lesz :P Viszont a vágyálmom igazából az lenne, ha a Switch 2 a Switch 1es játékok dokkolt módját játszaná le handheld módban is. Ha jól emlékszem 1080p a pletykált felbontás az új gépre ami abszolút feküdne is.

Új hozzászólás Aktív témák