Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
válasz
tatabike
üzenetére
Kiszokta írni, most felmentem, most bezzeg nem állt le. Bár ilyenkor elég laggos. Múltkor például az összes játékban fps laggom volt. Volt egy fix fps és az folyton leesett majd visszament. Azt nem tudom mi okozta, de mindegyik játékban volt. Majd még egyszer felmegyek, akkor lehet lefog állni. Legalább gyémántokat beszedtem.
Lehet DirectX szórakozik. Partíció: D (C-n rendszer van meg a programok, D-n pedig a játékok). NEm használok semmilyen "okosságot".
Új hozzászólás Aktív témák

- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest