- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F22Reventon
tag
válasz
Crowent
üzenetére
a végsebesség még nem feltétlen előny a versenyeken. Röviden ennyi. Valamint sztem egy Pagani körversenyen jobb időt futhat, mint egy CCX. A meki F1 kilóg a sorból, az sehogysem lehet olyan gyors, mint 20 évvel fiatalabb társai. És ha megnézed a nemrég megjelent Caterhamet, nem bír annyival menni, mint pl a Boss 2012, de a kanyargós pályákon oda-vissza veri.
A játékban nekem a CCX-R van meg, és nem panaszkodnék, sztem egész jól be lett lőve a teljesítménye. Veyron ellen nem próbáltam, de videók alapján hasonló lehet ahhoz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest