- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
#51736960 #15064 üzenetére
igen, igen, délután érkeznek sokan, és késő este is lehet menni. De főleg a kedd délelőtt kezdődő 24 órás tesztnap és a pénteki új autós 24 órás teszt a legnépszerűbb. Sok újonc próbálkozik ilyenkor, de ez már csak ilyen. Arra elég egy ilyen nap, hogy lásd, milyen jó a játék.
+ TT Assen, Laguna Seca és Cadwell Park főleg jó állapotban van, tesztelték is, beszéltem az egyik főnökkel pár napja. Azt mondja, ment Lagunában motorral sokszor, iRacingben is kipróbálta és nyilván ezt is kell mondania, de azt mondja, a simracewayes modellezés odaver nagyon. Az autókat Allen McNish (is) tesztelgeti , mielőtt bedobják a játékba -
tutuhawer
őstag
válasz
#51736960 #15062 üzenetére
2010 óta nem értjük. Nonszensz kategória lett, kivéve, ha teszel hozzá egy kis értelmet magad. Oldskool Tier 2-es gépeimmel megyek, és nézem, hogy supra-evo X-skyline közül mi a jobb. Meglepetésvendég az R32-es GT-R, ami szintén olyan rossz - vagy olyan jó , mint az előbbi 3. Ha csak erre figyelek, nem is számít, a többi mit csinál ott elöl... Ma már egyéb értelem nincs, pedig azt hittem. A simracewayt játszom, de ott nincs Nissan, és a Supra hangja se olyan jó, ezért lépek be NFS-be. Te fél év kihagyás után inkább ... olvass bele, mi folyik a simracewayben. (elárulom, normális versenyzés folyik akár billentyűzettel is)
-
tutuhawer
őstag
válasz
#51736960 #12621 üzenetére
Szevasz, üdv a játékban!
Van egy Skyline-om. 1000 lóerős. Másfél évig építettem. B kategória teteje. B kategória teteje? 2010 decemberében boostért vehető volt, akkor volt használható minden körülmények közt. Én utána is használtam, de elég hardcore módon ostoba vagyok.
Szóval ez az autó nem tükrözi jól, mi fán terem a számozás. Annak idején ráadásul vicccesebb volt, mint most. T1, T2 és T3 kategóriákban a T2-esek között világ életében ennek az autónak voltak a legnagyobb adatai. Aztán szerencsére hangolták az autót a készítők... Egy nálam okosabb és jobb játékos készített egy előtte-utána videót és ugyanaz volt a kettő képen. Az érzés nálam is ugyanaz volt, a számok ugyanúgy rosszak voltak, tévesek. Az új, ma ismert rendszerben is óriási tévedések vannak, sajnos peches vagyok, mert Mitsubishi-Nissan-Toyota fan vagyok, és a kedvenceim számai olyan marha jól mutatnak mindent.B kategória teteje a Suprám, az EVO X-esem, a Skyline-om , a 370Z-m is.
-
UFO1
senior tag
válasz
#51736960 #12621 üzenetére
Pedig elhiheted a számok azt mutatják hogy egy típuson belül melyik az erősebb (vannak alapból gyenge típusok, egyforma stat számok mellet is).
Amit javasoltam a nyitott LP 650-4 az egyik legjobb (és jelenleg a legjobb IGC-s) gép a játékban, hozzáértő kezekben 911-eket verhet és dragon is a Zonda-k közelében van, mert nagyon erős a NOS-a (prefect is), jól gyorsul és fordul.
A másik Boss a 69-es pl. „B”-ben elég ütőkepés és többszörösen erősebb a nitro-ja mint az újabbnak.Az „A”-s autó kevés, mert van S, B, C, D, E-s verseny is ahova nem tudsz menni vele.
Tanácsként inkább versenyezz (ne drag-on), mert nem lesz pályaismereted (singli-ben lehet gyakorolni a nyomvonalat) és magasabb szinten csodálkozni fogsz, hogy miért nem nyersz soha multit.
Nemrég írtam egy listát mik voltak akkor a legjobbak, pár ebből már nem IGC-s és vannak ujjak is (annyi kiegészítéssel a 12-es Boss nitroja elég gyenge,elírtam).
(#12612) NFree
Ugye az a szín csak valami tévedés, vagy a játék keverte el vöröset!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest