- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #13859 üzenetére
Nem lathattal mert nem probaltam meg, de tervbe van veve amugy, csak anno atnyargaltam a LoL-ra es ott is ragadtam eleg durvan, lejottem az autoversenyes jatekokrol, most meg a LoL mellett alig jut ido masra. Egyebkent osszehasonlitaskepp itt egy infographic a League of Legends-rol, ami egyebkent minden idok legjatszottabb online jateka jelenleg.
Namost itt egy atlagos nap merese alapjan egy adott idopontban 3 millio jatekost szamlaltak (Peak concurrent players), ami melett meg a CoD MW 3 is csak masodik tudott lenni (tavalyi meres) 1.4 millio jatekossal, es ismetlem ezek egy adott pillanatra ertendo meresek, egy atlagos napon, szoval van hogy ennel joval tobb jatekos is fent van egyszerre.
Ehhez kepest nem nehez beloni hol lehet az NFSW, eleg ha csak arra gondolunk mi volt amig az osszes palya nyitva volt, az atlagos varakozasi ido 5 perc volt csak a nepszerubb palyakon, de vartam mar vegig kivancsisagbol fel orat is, de a vegen feladtam mert nem talaltam jatekost az adott palyara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest