Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz tutuhawer #13859 üzenetére
Nem lathattal mert nem probaltam meg, de tervbe van veve amugy, csak anno atnyargaltam a LoL-ra es ott is ragadtam eleg durvan, lejottem az autoversenyes jatekokrol, most meg a LoL mellett alig jut ido masra. Egyebkent osszehasonlitaskepp itt egy infographic a League of Legends-rol, ami egyebkent minden idok legjatszottabb online jateka jelenleg.
Namost itt egy atlagos nap merese alapjan egy adott idopontban 3 millio jatekost szamlaltak (Peak concurrent players), ami melett meg a CoD MW 3 is csak masodik tudott lenni (tavalyi meres) 1.4 millio jatekossal, es ismetlem ezek egy adott pillanatra ertendo meresek, egy atlagos napon, szoval van hogy ennel joval tobb jatekos is fent van egyszerre.
Ehhez kepest nem nehez beloni hol lehet az NFSW, eleg ha csak arra gondolunk mi volt amig az osszes palya nyitva volt, az atlagos varakozasi ido 5 perc volt csak a nepszerubb palyakon, de vartam mar vegig kivancsisagbol fel orat is, de a vegen feladtam mert nem talaltam jatekost az adott palyara.
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest