Hirdetés
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
Mondjuk ezt a nem mennek dolgot cáfolom...illetve attól függ milyet vezettél...a 68 lovas 1.5dci, az valóban halál....a 86 lovas háát azzal éppen el lehet közlekedgetni, de pl. nekem nem kéne. A 106 lovas, meg nagyon is jól megy. kb. 1000-től tölt a turbo, tehát ott az alapjárat és 1100-200 között van egy kis lomhaság (bár benzinesből sem tudsz olyat mutatni, ami alapjárat környékétől úgy húz, mint állat) utána viszont 2500-ig nagyon megy, aztán még bátrabbak erőszakolhatják 3000-4000-ig is. Jó fordulatokon elváltogatva, sokkal jobban megy mint egy szívó 1.6 benzines akármilyen autó. Ja meg van még a 110 lovas Qashqai, amihez volt szerencsém, az is iszonyat jól megy és nagyon jól vezethető. (mármint motor szempontjából, egyébként....mind1)
NTonee: Fordnak a tdci motorjai, meg különösen szarok....mondjuk abból én is 1.4tdci fiestát vezettem (ez is valami irgalmatlan 68 lovas csoda, tehát nem kell sokra számítani), na azt pl. hajtépve vezettem, olyannyira szörnyű. Nemrég összeakadtam egy 1.6tdci új fókusszal, ....hát mint kiderült az sem megy.
Meg meglehet nézni a nagyobb motorjaikat 2000tdci, 4-5-6 éves mondeókat, szinte mindegyik kivétel nélkül úgy füstöl, hogy azt elmondani nem lehet.Meg nem rég volt szerencsém egy 2.5dci 120lovas Renault Master-hez (hosszított, magasított), meglepő, de az is megy kegyetlenül. Városba nagyon is használható, ott inkább az autó méretei, ami határt szab 1-2 dolognak, viszont pályán már picit hangos, de ott is el lehet vele 130-140-el közlekedni kényelmesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest