-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabady
aktív tag
válasz
Gabady #65540 üzenetére
Na úgy tűnik meglett a ludas.
Az UPC alatt található főbiztiket ellenőriztem, illetve megnéztem, hogy melyik hova tartozik.
Ezt megelőzően megmértem a beltérben a fix 12V-okat, ahol csak 3V volt jelen...
Az ellenőrzés során észrevettem, hogy a képen látható legalsó 70 A biztosíték lába igencsak el volt oxidálódva, és meg volt kissé olvadva/koxosodva.
Az alábbi képen látható a biztosítékok kiosztása.
Amint már említettem, az utastérben minden bemondta az unalmast. KIVÉVE a hátsó ablakemelőket, mert azok hibátlanul működtek ugyanúgy.
Kicsit jobban beleásva magam a boci kapcsolásába, megtaláltam a titok nyitját.
A hátsó ablakemelő, a 60A-os biztire van téve, a napfénytetővel egyetembe. Minden más a 70A biztin.Szóval a biztosítékokat kicseréltem, azóta csend van, és a beltérben is a fix 12V pontokon az akku sarun jelenlevő feszültségeket mérem.
A többi majd kiderül....
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest