Új hozzászólás Aktív témák

• barnam_

nagyúr

Utoljára december közepén írtam a Fractal Ridge gépemről, amit gyorsan összeraktam mielőtt hazaindultunk az ünnepekre. Azóta megjöttek az Arctic ventilátorok, így lehetőség adódott némi kábelrendezéses újratervezésre :)

A kábeleken pedig kellett dolgozni, mert mind az előlapi, mind a tápkábelek feleslegesen hosszúak:
    [kép] [kép] [kép] (azóta ezt a kábelkötegelőt lecseréltem egy vékonyabbra mert túl sok volt)
    A táp fölött egészen sok hely van: [kép] [kép] [kép]
    A vga szélességben éppen befért, viszont felül még van kb. 2 centi hely. Ide fog jönni 2db Arctic P8 slim, hogy segítse a hűtést: [kép] [kép]
    Hátul a tápkábel hosszabbítót nem rögzítettem mert az csak egy hosszabbító gyakorlatilag, és ha begyűröm a gép alá akkor a levegő útját állja el: [kép] [kép]
    A két 14-es ventinél némi sufnituning kellett, mert különben beleért a lapát a gép lemezeihez: [kép]
    Másik oldal: [kép]

Összességében elégedett vagyok, az Arctic ventilátorok nagyon sokat csendesítettek a gépen. Két dolog zavar:
    - a tápegység alacsony terhelésen passzívan megy, viszont időnként rákapcsol, akkor elég hangos, majd újra csendes
    - nem találtam módot a két házventi Windows alóli vezérlésére, pedig jó lenne.
    Az alaplap "System" hőérzékelőjéhez kötve változtatja a sebességet, de nekem az kellene, hogy akkor emelje amikor a GPU hőmérséklete emelkedik.

Plusz még rendeltem az SSD-re egy hűtőbordát mert eléggé tud melegedni.

Új hozzászólás Aktív témák