- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hővezető paszták
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS ROG Ally
- Apple MacBook
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rxmiss
aktív tag
batran mondhatjuk h nem vagyok maradektalanul elegedett az a24-v5-tel. majd olyan v7 korul mar talan rendben lesz
1.) nincs ventihely kialakitva a haz oldalain, pedig szerintem adna magat mindket oldalon ket-ket 80mm-esnek valo felfogatasi pont. ertem, hogy elegge szellos a haz, hogy egy (top flow) procihuto a processzort es a kornyezo alkatreszeket le tudhassa huteni, valamint ha mondjuk egy ket-haromventis lp videokartyat tesz be az ember, az is sziv maganak levegot (ha az van felul, mert a mini gumitappancsok amit adnak a hazhoz, nem emelik fel elegge ahhoz h alulrol is jelentos mennyisegu levegot lehessen szippantani). az eredetileg beletervezett flex tapnak is van sajat hutese.
ketsegkivul en neztem be.es az aprosagok:
2.) fekete gombbal jott piros helyett
semmiseg, de most miert?
3.) lotyog a bekapcsologomb
egy szazdollaros haznal ne legyen mar ilyen. a megoldas egyebkent h a mikrokapcsolot tarto ket tavtarto alol ki kell venni a muanyag alatetet es akkor mar passzentos lesz.
4.) a 'disz' feher muanyag elemet a kapcsolo mellett is belulrol fogattak fel, igy az is elvesz belul a sik feluletbol, szoval a hdplex 250w-osat nem lehet a leszedese nelkul racuppantani belul az elolapra.
szoval jobb lett volna, ha keresek elegendo mennyisegu jo felbontasu kepet es rendesen atnezem oket vagy megtapperolom eloben rendeles elott. ez, igy, ennyiert, nekem tul draga lett.
egyebkent pofas.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest