Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz hegegabi80 #53330 üzenetére

    Há! Január első napjaiban rá is vettem magam a szerelésre. :DDD

    A lebegő felfüggesztés hamvába holt történet volt, már első ránézés után überfelejtő vágányra küldtem az ötletet. Bitfenix Portalról szól a rege, ugyi.

    Végül úgy sikerült megoldani, hogy az egyik 3,5 hüvelykes vinyót kivettem (kapni fog egy értelmes, saját adapteres, aktívan hűtött külső házat, oszt jóvan), és az alsó HDD tálcára 45 fokos szögben elforgatva rácsavaroztam két csavarral (rá lehetett! – persze az ominózus réseket nem erre szánták) egy Arctic P8 PWM-et (és hogy teljesen szintben legyen, két aprócska hungarocell kockával alátámaszottam az üres furatoknál), ami az elülső F12 PWM PST-vel osztozik a PWM jelen, és értelemszerűen alulról felfelé fúj ---> így a bennmaradt merevlemez a 48-50 °C fok helyett 34-36 °C (amikor ránéztem, 10-ből 9-szer 36 volt), és kb. gyárinak néz ki a hóbelevanc.

    Mondjuk brillíroztam rendesen, mert már amikor nekiálltam a bütykölésnek, akkor alig láttam a fáradtságtól ~45 óra ébrenlét után, szóval elszerencsétlenkedtem még egy 10 órát rossz szemmel, remegős kézzel, megfelelő fényforrás nélkül, mire minden kijött, kitaláltatott, visszaköltözött. A procit pl. négyszer kentem le és aztán tisztítottam meg alkohollal, mire rájöttem, hogy azért nem oszlik el szépen rajta a hővezető kence, mert nagyon rányomom a névjegykártyát, így az nem teríti, hanem felszedi; csak ennyire voltam agyhalott, miközben minden szépen lassan már az egész látómezőm perifériásba váltott. :DDD

    Képet az eredményről legfeljebb csak akkor, ha valami eszement oknál fogva megint beleturkálok. :DDD Az valószínűleg egy alaplappal címezhető, mágneses RGB szalag beapplikálása lesz, mert a Noctuát megelőző BOX cooler fénye baromi jól nézett ki, ahogy a ház farának illesztései között átderengett. : > Aztán már csak egy-két porszűrőt kell majd szerválnom valahonnan.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák