- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Hővezető paszták
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.Winston
tag
válasz
emiki6 #46738 üzenetére
2019-03-07-est max. GSE Lite-ot kerüld. Mármint nem rossz, csak szerintem tuningnál szívás, ha elkalkulálod magad és reset után nincs profil ahonnan folytasd. Én úgy hidaltam át, hogy windowsba lépés után minden ciklusban csináltam screenshotot ram időzítésekről, amit felküldtem felhőbe, majd ha reset kellett telóról képet megnyitva vissza irkáltam. Szóval megoldható, csak na vicces, hogy pont ezt áldozták be. A színes sárkányos gamer téma hiánya miatt nem sírtam.
Ja igen és lappal kapcsolatban még egy dolog. ha pcie-t használni akarod hűtő választásnál azzal kalkulálj, hogy msi előszeretettel rakja
elb*sz*tt"nem szabvány" helyekre a cpu foglalatot. Vagyis sanszos, hogy betakar majd..(B)(#46740) emiki6
/B)
Nem, kezeli azzal is amit írtam. De amd topicban ötleteket is adnak, ha alaplappap bios para van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Villanyszerelés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fujifilm X
- Iqos cigaretta
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest