Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duo

    őstag

    Sziasztok!

    Bő két éve jártam itt utoljára. akkor a rendszeremnek a segítségetekkel találtam egy fractal design node 304-et egy be quiet pure power 300W táppal megtámogatva, és egy alpenföhn ben nevissel hűtve. Ez egy valamilyen - azt hiszem asrock i81m meg egy 4460S processzornak ad otthont. van még benne egy laptop vinyó és egy SSD.
    teljesen elégedett vagyok vele. 30-40 fokos a proci. és nyáron sem érte el az 50-et. hangtalan. nem porosodik. az asztal alatt, de a talajtól 45 cm-re egy falra szerelt polcon van.

    annyi a probléma, hogy így sajnos nem maradhat. a konfig a nappali része, minél rejtettebb, minél minimalistább megoldás kell. és ennek a fenti cucc meg is felelt eddig. most viszont a munka miatt elengedhetetlen lett egy nyomtató beszerzése.
    Na ha valami akkor az belerondít a képbe. asztalon nem fér. asztal alatt max a földön de az olyan koleszos megoldás és ráadásul porosodna mint a fene. takarítás ide vagy oda.

    Arra gondoltam tehát, hogy a számítógép ház helyére menne, a nyomtató. Ennek megfelelően házcsere szükséges.
    *************
    A következőre gondoltam: a monitort egy konzollal falra szerelem.és a monitor helyére egy meglehetősen kis méretű fekvő ház kerülne.ebbe költözne a konfig. Mellett csak egy külső USB interfész, illetve egy külső vinyó lenne. De lehet, hogy azok is egy keskeny fapolcra kerülnek.
    Szerintem egy fractal design 202 akár jó is lehet. csak körültekintően kell hűtést választani. és hajlandó vagyok tápot is cserélni.viszont ha lehet inkább előre lépnék.
    megoldható hogy hasonlóan csendes hűvös legyen?
    fő célom a helytakarékosság mellett az alacsonyabb fogyasztás azonos vagy jobb teljesítmény mellett.
    mindent meghallgatok köszönettel. :R

    Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

Új hozzászólás Aktív témák