Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya0218
tag
válasz
#16939776 #44109 üzenetére
Szia.
Köszönöm válaszod.
A dedikált kártyát pont úgy próbáltam üzembe helyezni, ahogy írtad. Switch nélkűl sem sikerült! Egyszerűen nem értem....
Utána nézek ennek a dummy nak, amit írtál. Eggyenlőre nem teljesen világos számomra, hogy mire is való!
Ha a Win 10 csinálja a problémát, a laptop igp nél miért nem jelentkezik? Az tökéletesen funkcionál. Igaz ott kivetítésként van használva a monitor második kijelzőként. Felált opr. van átváltás!
Esetleg wint nem lehet valahogy állítani? Próba linux? Bár azt papi nem tudná használni, még én sem! Nem is szeretjük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest