- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Socket AM4
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
üdv ismét. Szeretnék összepakolni még1 kis PC-t, viszont mostani elvárások kicsit kötöttebbek. Minél kisebb ház a cél, ATX tápmérettel. elég ha csak 1 kijárat van a házon, itt értem azt, hogy egy pci os hangkártya vagy low profilú vga férjen csak bele. nyilván itx méret. A lényeg, hogy minél kissebb legyen,, gondoltam először a Codegen MX házfajtára, viszont ekkor jutott eszembe, hogy nekem volt már itt látogatásom és nagyon segítőkészek voltatok, így ha lenne pár ötletetek ház kapcsán akkor nagyon szívesen olvasok és várok alternatívákat.
Másik a hardver. Friss legyen minél kisebb fogyasztással, DE ne legyen lomha. sandy i3 vagy valami új amd. Gondolkodtam sima i3 2100, valami itx lap, h61 is bőven elég sztem, csak legyen egy 16x pci sín. és akkor kapna egy hd 7750 vagy GT 650 LP kártyát és voálá. Ha van 1-1 játék tlán lowon elindítja akadásmentesen
Másik alternatíva az amd új Richmond fejlesztése. Egy 4 magos A10 6700 al. És emellé egy olyan kis vga-t amivel tudna crossban működni.
Egy Corsair CX 430W tápom van és azt szeretném a gépházba is beletenni majd.
Köszönöm szépen a segítséget előre is. Szép estét
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest