Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikaDB

veterán

Üdv mindenki!
    Eddig a brazos topikban bóklásztam, most ide jövök egy kis segítségért.
    Az adatlapomon van egy kis konfig, aminek szeretnék a hatékony hűtéséről gondoskodni, a kis Asrock E350 procija eddig gyári bordával és egy fölé applikált Coolink Swif 80mm-es ventivel mindig 43-45 fok közt volt, a GPU meg 50 fölött.
    Szereztem egy Alpenföhn Ötzit, felszereltem rá a ventit, öröm, boldogság, 34-36 fok a proci. Csakhogy többé nem tudtam betenni a házba a lapot. (Lian Li PC Q07, max 70mm CPU cooler)
    Kérlek segítsetek a ház kérdésben! Melyik az a kis ITX-es kuckó az alacsonyabb szegmensben, ami fogadni tudná a lapomat a 89mm-es hűtővel? Nem bánnám, ha ATX tápos lenne. Bitfenix, Fractal Node sajnos nekem drága.
    Max 15k-t tudok rászánni. Elvileg a Cooler Master Elite 120-asra gondoltam, de az se sokkal jobb, mint a kis Lian Li, hisz itt max 65mm-ig jó a dolog. Az egy másik kérdés, h sokkal jobban szellőzik, jobban szerelhető, USB3 is van rajta (a jövőre gondolva) stb. Vajon gyári bordával, és jól irányított ventikkel ezeket a hőfokokat tudnám hozni ebben a házban?
    Köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák