- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz.p
aktív tag
Erről a hűtőről van valakinek tapasztalata?
i7-6700K-hoz kellene...
Azért kérdezem, mert ha már nem lesz elérhető a Ben Nevis akkor kell valami helyette, esetleg... -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni procihűtő vásárláshoz!Természetesen ami elfér ebben a házban és elég hatékony is!A keret amit rászánok kb 11.000 Ft.
Tuning egy kevés lenne amennyit a lap tud!
Gépadatok:
Proci: 1155S Intel I7 2600
alaplap:AsRock Z77 Pro 3
V.kari:Ati 5770
memória: 2x4 GB Kingston 99U5403-067.A00LFVálaszotokat előre is köszönöm!
-
Speed®
titán
válasz
KaReSz666 #71894 üzenetére
Nincs semmi baj vele, nem teljesen értem én sem a dolgot..
Egyébként kb. bármi belefér, 174mm a gyártó szerint a max.
Procihoz mérten viszont nem kell túlzásba esni, bármi lehűti.
10ért már bőven kapsz olyat is aprón, ami passzívan ellenne.
De ha nem akarsz túlzásba esni, egy ~3ks LC-CC-97 is oké.. -
VTom
veterán
Sziasztok!
egy tuningolt 4690K-ra van jobb toronyhűtő, mint a Scythe Ninja Mini Rev B., Ami nem magasabb, mint 140mm és nem szélesebb, mint 120mm? (Thermaltake suppressor F1, és MSI B85i Gaming határozzák meg a méretlimitet)
Köszi!
-
Levwi
aktív tag
Be raktam végre a Be Quiet pure rock hűtőmet, aida 64 stress test alatt 45 fok felé nem megy a hőfokom 800-as fordulat mellett, megváltás az arctic freezer 1200-as fordulata és 55 foka után. Bar lehet a paszta is segít, mivel lecseréltem a coolink pásztát arctic freezer mx-4-re. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom akinek befér és 100 watt körüli a proci tdp-je. Igaz 150 watt-ig írják, de a 100 wattot halkan, hidegen tartja.
-
Benőke
őstag
Sziasztok.
Egy házi NAS - HTPC mindenes gépről lenne szó.
Adott egy Spire Powercube 210 házikó. Tápegység nem lesz benne mármint nem SFX hanem pico PSU. A táp helyére barkácsolás nélkül megy be 2db halk 6cm venti.
Tehát adja magát hogy mITX lapról van szó, intel G3900/G4400 vagy ezek T változata lesz használva, memória normál méretű DDR4, dVGA nem lesz.Szóval táp hiányában a házból adódóan ami 125mm magas. CPU hűtésre max 110mm de inkább 100mm lenne. Venti nélküli nem sok van csak a Arctic Alpine 11 - Passive amitől azért ha lehet jobbat szeretnék, bár ha nem lesz jobb talán ezzel teszem egy próbát.
10k alá be szeretnék férni ha találok egy megfelelőt
Esetleg valakinek valami jó ötlete?
THX.
-
eisento
addikt
Skacok ma erkezett meg a merlinhardverhez az alpenfohn ben nevis hutobol enyemet mar fel is adtak van meg 2 darab aki venni akar sztem most vegyen mert sztem mar nem lesz!
-
KaReSz666
csendes tag
Sziasztok!
- 10 ezer forintig,
- AKYGA AKY006BK házba (mérés alapján kb 155mm magasságig fér bele),
- ASROCK B85M Pro4 alaplapon lévő,
- Intel i3-4150 CPU-ra,
- CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz (low profile) RAM mellékeresek hűtőt a gyári helyére. Máshol Arctic Cooling Freezer 13-at ajánlották. Egyetértetek, vagy van jobb ötletetek? A méretével lehetnek gondok, vagy simán elfér?
-
flymi
addikt
válasz
Nahime82 #71869 üzenetére
Léghũtés forever!
Vasúti sínre nem teszünk semmit, mert mások életét veszélyezteted és büntetik!
30 rongyért már olyan hũtõket vehetsz ami már esti mesét is mond.
Gariztasd le, add el a vizet.Ugyanilyen procim van, tuning nincs. Prolima Genesis Black 2 ventivel maxon járatva 1200rpm-el 60 fok fölé még sosem engedte terhelve sem, nyáron.
-
Nahime82
újonc
-
duo
addikt
válasz
juhasz.p #71879 üzenetére
az utolsót rendeltem a bluechiptől. próbáltam előre utalni egyrészt hogy haladjak másrészt hogy ne lássa az asszony mennyi.
-> főleg hogy holnap jön a fractal design ház is. és most vagyok teljes gépvásárlás után. és kéne egy új billentyűzet is. csak nem hajlandóak küldeni azok a nyomorultak az elő-számlát. pedig már futárra vár a cucc. hát ha mégsem eladó akkor veszek mást. úgyhogy én is ezt kérdem van -kapható- alternatíva a ben nevisre?
-
-
jim bcs
nagyúr
Nekem annyira nem volt egyértelmű vagy fáradt vagyok, mert végig a vízhűtés és annak esetleges hibája volt a téma. Amennyiben mégis léghűtést szeretne akkor ha ír egy keretet és megadja a ház típusát, már írom is mi lenne a megfelelő. Amit fentebb írt 30-40k-t az baromi sok, egy jó léghűtőt már 15k alatt is ki lehet hozni.
(#71877) pedig elolvasom, elolvastam
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Nahime82 #71865 üzenetére
"Most már tényleg a profikhoz kell forduljak!"
Amennyiben léghűtést szeretnél, viszont ez nem ide tartozik, kéretik átfáradni a Kompakt vízhűtés topicba.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Nahime82 #71871 üzenetére
Tipikus Bullshit.
Van a jó állapotában hang és a kezd tönkremenni kerregő hang. Sajnos ez az a pont ahol még ráfoghatja, hogy jó az még. Már szar de még nem eléggé.
És a Haswell sincs 80 fok felett rendes hűtővel, főleg hogy neked sem volt még eleinte 70 felett sem. Amíg jól működött a hűtő.
Milyen házad van amúgy és milyen ház ventikkel? -
Nahime82
újonc
Köszi!
Ezt még meózzátok le plz, az iponos srácok, második már korrektebb válasza:
Tisztelt Németh Sándor!
Mint kollégám írta,maga a 83°C rendben van a processzor egészsége szempontjából,de megértem hogy Önt az egyéb faktorok idegesítik.Visszaolvasva az alkatrész listát és a levelezést látom,hogy jelenleg egy kompakt vízhűtéssel rendelkezik ami a vizuális hatáson túl,minthogy vörösen világít,negatív hangszinttel is jár terhelésre.Én egy top flow léghűtést javasolnék Önnek.Ez,amellett hogy várható módon a zajszintet is csökkenti,nem világít idegesítő színben és az alaplapi komponenseket is szellőzteti,amit a kompakt vízhűtés inkább elszigetel.
https://ipon.hu/webshop/product/be_quiet!_shadow_rock_lp/1055948
Ezt a terméket használom én is a saját gépemben,és bár az csak egy 65w TDP-s chip,úgy gondolom az ön chipje sem dolgoztatja meg különösebben tekintve hogy a hűtő 130w TDP-ig hitelesített,illetve minőségi gyártó terméke.
A processzor melegedéséhez még egy megjegyzés,miszerint a 80 fok feletti értékek sajnos a haswell architektúrára épülő cpu-k "típus hibái" ugyanis az Intel pont a kupak alatti hővezető paszta minőségén spórolt.Ameddig viszont instabilitást nem okoz,sajnos nem tudunk vele mit kezdeni.
Remélem segítettem.
Tisztelettel:
Kovács Ádám -
Ribi
nagyúr
válasz
Nahime82 #71867 üzenetére
Hát lehet akkor az adja meg magát, emiatt a vizet sem szállítja és nem hűt rendesen.
Vagy még cseréik gariban most, vagy addig kell járatni míg tényleg tönkre nem megy teljesen.
Legalábbis erre gondolnék a kerregő hangból.Inkább léghűtést vennék, főleg ha nem is húzod. Azon max a ventit kell cserélni pár évente.
De a vizhűtővel valamit tegyél. Gariba vissza kell tolni nekik. Ne a melegre hivatkozz esetleg hanem a zörgésre.
Valszeg úgy gondolkodnak hátha kibírja gariig és akkor már nem kell cserélniük.
Jobb helyeken ha zörög egy táp akkor is cserélik hiába működik teljesen jól. -
Nahime82
újonc
Sziasztok! Most már tényleg a profikhoz kell forduljak!
20 évig volt AMD konfigom, mert nem engedhettem meg az intelt, cerkát meg nem akartam. Mindig 10k volt az alaplap, 20k a proci max 35k a gpu.. és akkor még vga volt2,5 éve elhatároztam, hogy először az életben lesz egy fincsi gépem. Jól alakult minden a gpu miatt kellett egy házcsere is, tehát az sem régi. Toltam a TESO-t , Witcher 3-at, Fallout 4-et. Hónapról-hónapra egyre hangosabb lett a gépem. Az F4 után vissza akartam menni a W3-ba a kieget megcsinálni, és azt látom, hogy a proci hűtőm piros (80 foknál melegebb van).. Na mondom.. Óvintézkedések: kihúztam a helyéről, hogy több levegőhöz jusson, újrapasztáztam, kifújtam a radiátort levegőspray-vel. 60-65 fok volt terhelve, de ez csak pár napig tartott és a hangja nem igazán volt halk így sem (2700 rpm a szél, a vízhűtés része is érdekesen duruzsol.. Tegnapra eljutottam odáig, hogy 100 sec alatt ugrik fel 43 fokról 83-ra. Mindent az Iponon vettem, írtam is nekik, de „megnyugtattak”, hogy az Intel 100-105 fokig jó, és ha nem fagy, nem áll le akkor nem gariztatható. (a hűtőn még lenne 8 hónap gari). Szóval jelenleg egy AMD gépet meghazudtoló Intelem van, mind hőmérsékletben úgy hangban. Ez utóbbi a feleségemet is nagyon zavarja. Hadd ne mondjam, ha ő nem örül, én sem .. A sors úgy hozta, hogy a picilányunk miatt egy szobában alszunk a gépemmel.. Szeretném, ha adnátok tanácsot, ha 30-40k az ára nem baj, de legalább esténként szeretnék kicsit kikapcsolódni (Black Desert Online). Holnap ráteszem a gyári hűtőt megnézem mit mutat a CPUID. Jah sem a proci sem a gpu nincs húzva!
Ötleteiteket, tanácsaitokat előre is köszönöm!
GIGABYTE ODIN Plus 700W
ANTEC Kühler H2O 650
SAPPHIRE 11221-01-40G R9 280X 3GB GDDR5 Toxic PCIE
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3
INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150
INTEL 120GB 530 M.2 SATA 2280 SSDSCKHW120A401
CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL10 KIT CMZ16GX3M2A1866C10 -
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
jim bcs #71484 üzenetére
Csak visszajelzés, Ben Nevis lett, mert az biztos befér(t) és előbb tudta beszerezni a bolt ahol vettem (utólag lemérve 155mm is befért volna, lehet a 160 is de akkor szinte biztos, hogy elérte volna a ház oldalát)
Ez is halk, igaz jelenleg 600-800 fordulaton pörög, üresjáratban, netezéskor, már nem játszok (de lehet, hogy majd megint fogok) proci így huszonegynéhány fokos. Amikor csak az SSD ment (a HDD nem) akkor nem lehetett hallani, csak a házhűtő ventilátorokat. Tuningot is kipróbáltam 4.4 Ghz-en stabil és így is jól hűt. -
Narakh
senior tag
Sziasztok!
i5 3550 gyári hűtőjét szeretném lecserélni valami - jelentősen - halkabbra. A keret nagyjából tízezer pénz, az olcsóbbnak örülök.
Zalman Z12 kuckóba, mATX alaplapra menne, low profile memóriák mellé. Tuning nincs, nem is lesz.
Előre is köszönöm a javaslatokat.
-
duo
addikt
érik a dolog, hogy lecserélem a cooler master elite 120 házam egy ilyenre:
antec isk 600 mini itx
ehhez torony hűtöt vennék. 6-8K-ig
konfig ugyanaz marad.
mi az ajánlott ismerve a ház paramétereit? olyan lenne jó ami olyan elredezésű hogy a hátsó ház ventillátorra fújna. -
jim bcs
nagyúr
válasz
nagybá #71850 üzenetére
Gondolom akkor annyi keret volt rá, keretet most sem tudunk. A régi pasztát letörlöd zsepivel vagy pár db fülvattával, az új felvitelét mindenki máshogy szereti, én a kupak közepére egy fél borsónyi megoldást szoktam használni, ezután ráteszed a bordát és picit rányomod + 1x-1x jobbra-balra megmozgatod és rögzíted.
-
Puma K
nagyúr
válasz
jim bcs #71844 üzenetére
Masodik pontban emlitettem:
-CPU hűtő magassága maximum 14cm
Koszi ranezek azokra amiket irtal.
A haz amugy egy Thermaltake Commander valami regi 5-6eves haz.
Az oldalukon 17cm-et irnak, de nem hiszek nekik. Megmertem es 14cm magas huto fer el benne rendesen. Ranezesre is keskeny-nem olyan mely a haz, es az en Corsair R200-as hazamnak van megadva 16.1cm max CPU huto magassag. Es az nagyobb mint a haver Thermaltake akarmije.Javasoltam vegyen modernebb-ujabb hazat, de jo neki ami most van csak akkot meg ilyen limitalo dolgokat kell figyelembe venni.
-
nagybá
senior tag
Hali mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek milyen pasztát érdemes venni?
AMD-FX6300-ra kellene és most veszek hozzá majd egy DeepCool Gammaxx 200T-t.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
jim bcs
nagyúr
válasz
storm4 #71839 üzenetére
(#71839) storm4
Alpenföhn Silvretta
Cryorig C7
ID-Cooling IS-VC45
ID-Cooling IS-40(#71840) eisento
Scythe Tatsumi SCTTM-1000B
Alpenföhn Ben Nevis(#71841) Puma K
Házat nem írtál, ez a magasság miatt lenne fontos, de nem gond, megtalálod az összefoglalóban.
be quiet! Pure Rock (lp ramok esetén)
ID-Cooling SE-214X(#71842) replay007
ID-Cooling SE-214X
Zalman CNPS10X Optima(#71843) Metacska
125W-ot azért le kellene hűteni, a tuningnak meg ára van. Olcsóbb alternatíva az apró.
Alpenföhn Ben Nevis
ID-Cooling SE-214X
Zalman CNPS10X Optima -
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Phenom II X4 955 BE procim és sok-sok év után eljött az idő, hogy a gyári 3.2-es teljesítményt 3.8-ra - 4.0-ra feltornázzam.
Ehhez szeretnék hűtőt venni, mert jelenleg a gyári ketyeg alatta. Egyetlenegy kitételem, hogy ne legyen húzós ára. A tuning topicban ajánlottak valóban jó hűtőket, de 9-10 000 Ft-ot nem szeretnék rákölteni.
Milyen egyéb alternatívák vannak?
Köszönöm!
Meta -
replay007
tag
Sziasztok!
i5 4670k hoz egy arctic freezer 13 megfelelő? Illetve ha nem, akkor milyet ajánlanátok? Mivel k-s így nèmi tuning is lenne, de semmi extra.
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Szeretném ha javasolnátok CPU hűtőt az alábbi feltételek szerint:
-kialakítás mindegy. de pl mind a 4db RAM foglalatba pakolva van RAM
-CPU hűtő magassága maximum 14cm
-Intel i7-4790K procira (nagy eséllyel alulfeszelve max 4.4Ghz-cen)
-Asrock Z97 Pro4 alaplaphoz
-a ház tetején van 2db és a ház hátulján 1db 12-12cm venti amik a szellőzésért felelnek
-ár maximum 10-12k FtÜdv
Puma -
eisento
addikt
Sziasztok. Lesz egy kis alaplap proci ram upgrade. I3 3225 volt eddig xigmatek gaiaval
Most lenne egy asus h110m-a lap i3 6100. Egy corsair carbide series 300r hazban lesz es ehhez kene huto. Tuning nem lesz elferjen a hazban jol hutson es csendben. Memoriabol vmi hyperx lesz 2x 4gb ddr4. Vmi normalis felfogatasu kellene lehetoleg ne a gyari nem akarom hogy eltorjon majd stb. -
storm4
aktív tag
Üdv!
Egy i3-2120T hűtésére melyik topflow hűtés lenne a legmegfelelőbb 50mm magasságig?
A választ előre is köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
i5-6600-ra keresek hűtőt.
Alaplap: Asrock Fatal1ty B150 GAMING K4
Memória: Corsair Vengeace LPX
Ház: Corsair Carbide 200R - max 160 mm magas hűtő fér bele8-9 ezer a keretösszeg. Köszönöm a segítséget előre!
-
Sziasztok!
Megvettem az ajánlott Alpenföhn Ben Nevist, felszerelés közben az alábbi képen látható AMD-hez szükséges rögzítőt sikerült eltörnöm.. Van esetleg ötlete valakinek honnan tudnék rendelni/venni?
Esetleg ha valaki inteles is látja és eladó lenne ami neki feleslegben van akkor szívesen megvenném.Köszi.
-
gratzner
tag
Sziasztok!
Nem tudom, találkozott-e már valaki ugyanezzel a párositással, de általánosságban is jöhetnek a válaszok, tanácsok...
Adott egy Asus Sabertooth 990FX lap és egy Thermaltake frio advanced procihűtő, köztük egy FX-8320 szorong. És ez itt a probléma felvetésem lényegi része. Olyan szinten szoros a hűtő felfogatása az előző lapomhoz (Gigabyte GA-970A UD3) képest, hogy félek kinyomja a szuszt az FX-ből
Okozhat ez problémát?
Egyébként a működéssel nincs gond, sima szorzóemeléssel alapfeszen 4,4-en 30 perc cpu teszt után max. 42 fok. Nem vagyok tuningbetyár, nem értek a feszültségek állitásához, de sokat olvasgattam és ez elvileg elfogadható hőmérséklet.
Inkább attól félek, hogy kiszakad a Saber hasa a hűtő feszülésétől.
Aki tud, kérem nyugtasson, vagy ijesszen meg! Ha kell nyilván cserélek hűtőt, de csak ha van értelme, mert ezen kivül nincs rá panaszom.
Köszi a válaszokat! -
Norby86
őstag
Sziasztok!
Egy Core i5 1155 foglalatú processzorral van szerelve az alaplapom, melyben még a gyári hűtő duruzsol és ezt szeretném lecserélni egy ultra halk, vagy totál hangtalan processzor hűtőre (akár passzív hűtő is érdekel). Mit tudtok ajánlani ami nem túl drága de jól hűti a procit? Keveset játszom, leginkább netezésre használom a gépet, igy nincs nagy terhelésnek kitéve.
Mi a különbség amúgy a csapágyak között? Én még leragadtam a golyós csapágyaknál, de látom sokat fejlődött a technika és van már folyadék,puska,vapo,SSO,hidrodinamikus...stb. csapágyakkal szerelt hűtő is.
-
zsadnok
tag
Sziasztok!
Egy Corei5 2500K-t szeretnék húzni 4,5-n. A Noctua NH-U12S-t néztem ki. Állítólag elfér mellette a magasabb memória is (Corsair Vengeance blue)
Elég lesz a hűtő a feladatra? -
anytime
őstag
válasz
parker75 #71812 üzenetére
Szia!
Csatlakozom, az előttem szólókhoz ...
Átlagos felhasználásra jó lesz, DE, halkan biztosan NEM hűt, ha pedig hűt, NEM lesz halk ..., és ezzel a mondatrésszel meg csak annyi a baj, hogy a halk és a hűt mint fogalom, erősen véleményes lesz ezen topicban jelen lévők körében, teljes joggal
Anno egy ilyen hűtő miatt kezdtem bele a gépem átépítésébe, mert nem hűtött és k hangos volt és nem is i54570-es procim volt.
Add meg azon adatokat amit Jim kért, nagyszerű ár / érték ajánlatokat fogsz kapni
Ez a szösszenet csak azért szaladt ki most belőlem, mert könnyes szemmel eszembe jutottak a 3-3,5 éves emlékeim
-
parker75
tag
Sziasztok!
Intel i5 4570-es processzorra milyen hűtőt javasoltok.
Átlagos felhasználásra kell, semmi extra.
Ár érték arányban jó legyen.
Az sem baj, ha halk és hűt...
[erről]mi a vélemény? -
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Per Degaton #71803 üzenetére
(#71803) Per Degaton
Cha fan-on se megy?(#71804) Memphis
Alpenföhn Sella
Deepcool Gammaxx 200T
ID-Cooling SE-213V2(#71805) Dzsee326
Mehet. -
Dzsee326
tag
Sziasztok!
Alakulóban van az új konfigom, ennek a hűtéséhez kérnék segítséget:
Alaplap: Asrock z170 pro4
Cpu: i5-6500Erre vennék egy Alpenföhn Ben Nevis hűtőt, jó lesz ez hozzá? A honlap szerint skylake kompatibilis a hűtő, de nyugodtabb lennék, ha valaki már próbálta volna.
A memória még nincs meg, de lehet-e bármi gond pl egy ilyennel?
Még ház sincs egyelőre, de nyilván olyat választok, amibe befér.Köszi!
-
Memphis
tag
Sziasztok,
milyen hűtőt javasoltok?
Alaplap: AsRock-H81M-HDS R2.0
Proci: Intel i3-4160
Ház: Cooler Master N200Ugye nem egy olyan izom config. Nem is feltétlenül akarok túl sokat költeni. Sőt ha azt mondjátok a gyári jó, nekem az is megfelel. nekem csak az a szempont, hogy ne legyen hangos és lássa el a feladatát.
köszi
-
Per Degaton
tag
válasz
jim bcs #71748 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, tegnap végre hozzá is jutottam, hogy megpróbáljam.
Csak a prociventit dugtam rá a CPU_FAN-re, de sajnos így sem megy, hiába állítom kézzel a bios-ban, 800-850 fordulat alá nem megy semmiképp.
Sőt, ezt a 800-at már 30%-os ventinél eléri, azalatt már mindegy, hogy hány százalékra állítom be, nem változik a fordulatszám.
Kár érte, mert sajnos így azért még bőven hallható a hangja, jó lenne legalább 600 körülre leszabályozni nyugalmi állapotban.A hőmérsékletek rendben vannak, nem azért nem engedi, illetve kipróbáltam Speedfannel is, ugyanaz a helyzet, 30%-nál 800 RPM, de az alá nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest