- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wikoo
aktív tag
válasz
jim bcs #71099 üzenetére
Sajnos nem, elég fűtős a lapom és nagyobb tuningot is kap a proci, minden fok számít. Az még egy kritérium h kis fordulaton használnám a ventilátort, zajmániás vagyok. Szóval melyik lenne az izmosabb választás ? (mind kettőt 9k ért tudnám megvásárolni)
Szerk: most 955 be 4ghz+ felett, de nemsokára váltok fx 8350 re, az 4,5ghz+ felett akarom majd járatni.
-
Wikoo
aktív tag
Üdv uraim!
Egy kis segítségre lenne szükségem, kiszemeltem 2 hűtőt, szerintetek melyik lenne az izmosabb?
ALPENFÖHN BROCKEN 2
Prolimatech Black Series Megahalems -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kösz mindenkinek az inputot.
Úgy fest, a gond az volt, hogy a hűtő egyik lába nem volt rendesen a helyén (annak ellenére, hogy stabilan állt). Észre sem lehetett volna venni az egész lap házból történő kiszedése nélkül .
Azért így sem ártott a Xigmatek Loki II a gyári rézmagos helyett. Remélem, nem lesz vele gond.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
CheGhost #71092 üzenetére
(#71092) CheGhost
Alpenföhn Ben Nevis
Alpenföhn Brocken ECO
Alpenföhn Matterhorn Pure Edition
Arctic Freezer i32 CO
Enermax ETS-T40F
ID-Cooling SE-214X
Zalman CNPS10X Optima
Zalman CNPS10X Performa Plus(#71093) hrvp
Nagyon nem mai darab, szerintem adjátok el, majd az új gépbe vesztek hűtőt.(#71094) phonecat
A max. hűtő magasságról tudsz valamit? Én nem találtam meg, mérd már le a cpu kupak tetejétől. Elvileg a Macho Rev.A (BW) az befér és az 162mm, de azért nézzünk már egy pontos magasságot. 10-15k-ból megvagy. -
SpaceKombajn
aktív tag
Sziasztok!
1. Mennyit szánsz a hűtőre? 10-15 ezerből jó lenne megúszni, de ha kell 20e is lehet (halk legyen)
2. Milyen házba kerül? Antec P182
3. Milyen alaplapra lesz? Gigabyte Z170 UD3 vagy ASUS Z170-A
4. Processzor típusa? I5 6600k
5. Ramok típusa?Corsair Vengeance LPX 2666MHz vagy 3000MHz -
hrvp
aktív tag
Sziasztok,
[link]
Linkben szereplő konfig tesóm régi gépe, már nincs használatban. Egyelőre nem döntöttük el, hogy eladjuk, vagy marad a családban. Egyetlen hibája hogy borzasztóan hangos, gyári cpu hűtő van benne, de 35°C-os hőmérsékletnél is 3300+ rpm-en megy.Szóval szeretném cserélni a proci hűtőt, nem szánok rá sokat, lényeg, hogy ne legyen porszívó hangja a gépnek. Használt is lehet.
Mit ajánlanátok?
-
CheGhost
aktív tag
válasz
jim bcs #71090 üzenetére
Lemértem az alaplap és a ház széle közötti távolságot, ez 175 mm, illetve a jelenlegi borda mellett benézve és a mérőszallagot mellé rakva max. 6 mm-re becsülöm a magasságát a kupaknak az alaplaptól. Így szinte az összes hűtőborda befér, ha jól tudom.
A ramok megvicceltak engem is, mert alapból a két szürkébe raktam, de akkor nem indult el a gép. A két legtávolabbiban viszont igen, de a használati is ellentmondásos.Próbáltam kerülni a típusválasztást, de utólag tényleg balgaság volt ez, tehát lehet, hogy jobb lenne a torony, mert általában talán több hőt tudnak elvezetni, illetve esetleg plusz ventilátort is lehet rá rakni, így később sem lenne gond vele... Alapjában véve valamilyen "vékonyabb" kialakítás lenne jó, tehát pl. a Scythe Ninja 4 nem igazán tetszik, bár az már jelentősebb mennyiségű hő elvezetésére alkalmas.
Köszönöm a segítséged!
-
jim bcs
nagyúr
válasz
CheGhost #71088 üzenetére
(#71088) CheGhost
Nem nagyon találok hűtő magasság adatot, tippem van de nem akarok mellé lőni. A cpu kupak tetejétől mérd már meg, hogy mekkora hűtő fér be ha torony kell. Ha topflow kell akkor nem kell semmit mérned, mind befér. Tehát torony vagy topflow legyen?
- 15k ez ok
- ramok ok, ott vannak jó helyen, az az elsődleges slot pár, vagyis a 2 szürke(#71089) mokus1
A Gammaxx 300 se rossz és elég is, később max. ventit kell cserélni. -
mokus1
addikt
En ha befert volna a hazamba brocken2ot vettem volna. Nagyon csendes es nagyin jol hut. Raadasul merlinhardvernel olcso is.
-
CheGhost
aktív tag
Sziasztok!
A gyári hűtő kezd hangosodni, ezért kompletten a lecserélése mellett döntöttem. Alapjába véve a halk működést szeretem, ezért valamilyen nagyobb ventilátorral (akár 140 mm-es is) ellátott hűtőre gondoltam.
A témában nem igazán vagyok otthon, még soha nem volt más, csak gyári cpu hűtőm.1. Mennyit szánsz a hűtőre?
Nagyjából 15 eFt-ig, ebbe szerintem a nekem megfelelőek már benne vannak.2. Milyen házba kerül?
AeroCool I-Cool+
Dimensions (WxHxD): 200x440x430 mm3. Milyen alaplapra lesz?
Gigabyte GA-B85M-D3H4. Processzor típusa?
Intel Core i5-4570
normál órajelen, túlhajtást nem tervezek5. Ramok típusa?
Kingston HyperX HX316C9SRK2/8
A 2 db ram a távolabbi foglalatokban van, így nem zavarja annyira sem a légmozgást, sem a borda térfoglalását.A Scythe-k eléggé tetszenek, de nem zárnék ki semmilyen más gyártót sem.
Amit találtam/tetszik az Ashura, illetve a Big Shuriken 2 Rev.B, ezek elsőre talán túllövésnek tűnnek.Köszönöm a segítségeteket.
-
jim bcs
nagyúr
(#71077) Zlcsi
Kaptál ajánlatot.(#71080) Nirvatti
Igen meg. -
Zlcsi
senior tag
esetleg egy Zalman CNPS10X Optima ez csak 630g
(az a baj hogy fingom sincs hogy mi alapján kéne választani
)
vagy egy Deepcool GAMMAXX 300 ez csak 472g
-
Nirvatti
tag
Sziasztok,
Egy ZALMAN CNPS10X Performa Plus processzor hűtő megfelel a kiszemelt i7-4790k-hoz?
Idővel tuning is lenne, de azt hiszem az első 1-2 évben nem lesz rá szükség. -
jeni
félisten
Szia!
Minél könnyebbet válasszál. Ugyanis az új 1151 tokozású prociknak a talpazataik vékonyabbak lettek vagyis eltudnak hajolni,görbülni.
A gyári hűtőt nem adtak hozzá? Tuning lesz?1120 grammos tömeg párosul Be Quitlet
Összegezve: JÓ, de abszolút nem praktikus, nem szerelhető, nem felhasználó barát!!
-
Zlcsi
senior tag
Tudna valaki segíteni, már csak a hűtő hiányzik a gépből
Sziasztok!
i5 6600K-hoz keresek hűtöt mérsékelt oc-ra
Alaplap: GIGABYTE GA-Z170-HD3P
Ram: G.Skill F4-2133C15D-16GRR
a ház jó nagy úgyhogy gyakorlatilag bármi elfér
őt néztem ki BE QUIET! Shadow Rock 2
ő jó lehet vagy valami mást javasoltok esetleg? -
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Proci hűtőre keresek 12es ventit.
Tudnátok mondani pár komolyabb fajtát?
Lényeg a nagyon erős nyomás, és vagy sima fekete vagy max piros ledes legyen. -
joker1220
őstag
válasz
jim bcs #70746 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget!
Végülis a Macho 120 Rev A lett.
Szépen befér a házba szerencsére csak a procihoz legközelebb eső ram slot felét foglalja el kb így a ramok is szépen elférnek és pont nem érnek a ventivel egy szintbe.
Amin meglepődtem egy kicsit hogy az univerzális mivolta miatt egyszerűen nem lehet 100%ig egyenesen felszerelni így a hűtő enyhén ferdén áll a házban de érdekes módon a procit meg teljesen lefedi
Pedig 2x is végigpróbáltam de annyira hülyebiztos hogy nem lehet elrontani csak szimplán enyhén ferde lesz
Egyébként tétlen állapotban 15-30fok között ingadozik hőmérséklet, játék alatt max 48-50 fokra megy fel, Prime95 alatt 60fokig melegszik vele az FX 8350-es..
Tuning már nem lesz
De ez most nekem bőven elég lesz egy darabig a 4100 után
-
mokus1
addikt
Deepcool Gammaxx 300 olyan csendes mint aminek írják ?
6450-ért vesztegetik most a firtshopban és ha tényleg jó akkor veszek egyet. -
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
i5 6600K-hoz keresek hűtöt mérsékelt oc-ra
Alaplap: GIGABYTE GA-Z170-HD3P
Ram: G.Skill F4-2133C15D-16GRR
a ház jó nagy úgyhogy gyakorlatilag bármi elférőt néztem ki BE QUIET! Shadow Rock 2
ő jó lehet vagy valami mást javasoltok esetleg?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
TeeJay #71062 üzenetére
(#71062) TeeJay
12k alatt csökkenő sorrendben -->
Thermaltake Frio Silent 12
Arctic Freezer i32 CO
Zalman CNPS11X Performa Plus
Zalman CNPS10X Optima
Deepcool Ice Wind Pro
ID-Cooling SE-214X(#71065) Zlcsi
Mehet a Shadow Rock 2vagy alatta árban -->
Thermaltake Frio Silent 12
Arctic Freezer i32 CO
Zalman CNPS11X Performa Plus
Zalman CNPS10X Optima -
TeeJay
félisten
Cooler Master N200 házba van most valami elérhető készleten lévő hűtő ami 12-es ventivel megy?
Alpenföhn Brocken Eco alig van
Scythe szintén nem találokRaijintek-ből valami komoly? pcx-ben venném ott tudok csak nézelődni sajnos
lehet Themis lesz a végén mert nem drága annyira de jobb mint a gyári hűtő nyáron -
jim bcs
nagyúr
(#71059) sisu2
Ezt már leírtam előtted --> (#71054) Aida64, hw64, CPU-Z, Real Temp(#71060) alkonyat 180mm
Ahol venti van azt leveszed. Ár szerint növekvő -->
Zalman CNPS14X
be quiet! Shadow Rock 2
Raijintek Ereboss / Ereboss Core
Scythe Mugen MAX
Deepcool Lucifer V2
Prolimatech Armageddon / Armageddon Blue
Thermalright Macho Rev.A (BW) / Rev.B / X2 Limited Edition / Macho Zero -
alkonyat
tag
válasz
jim bcs #71008 üzenetére
Szia!
Passzív hűtést szeretnék, szín nem számít. (nem tudom számít-e, de mATX lapom van (B75M-GL R2.0 pontosan). Az ár felső határa 20ezer lenne, de a 10nek jobban örülnék. Az aktív hűtés is jó, csak halk gépbe lenne inkább alacsony fordulat számon tartanám. i7 3770et kéne hűtenem egy NZXT H440ben -
sisu2
aktív tag
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Synthwave #71055 üzenetére
(#71055) [oWn]f4te
Nem tudom, nekem ezek elegek, kérdezz rá valamelyik oc-s topikban.(#71057) Stalkerx
Akasa Nero 3
Arctic Freezer i32 CO
Alpenföhn Brocken ECO
Alpenföhn Brocken 2
Alpenföhn Brocken 2 PCGH
be quiet! Pure Rock
be quiet! Shadow Rock Slim
ID-Cooling SE-204K
ID-Cooling SE-214X
Zalman CNPS10X Optima
Zalman CNPS10X Performa Plus
Zalman CNPS11X Performa Plus -
Stalkerx
csendes tag
Sziasztok!
Valamelyik nap már írtam, de most már megvan a végleges konfig.
Processzor Intel Core i5-6600K 3.5GHz BOX
Memória HyperX 8GB Savage DDR4 2400MHz CL12 KIT HX424C12SBK2/8
Alaplap GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 5
Videókártya GIGABYTE GV-N970G1 GAMING-4GD GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE
Táp Chieftec Navitas GPM-650C
Ház FRACTAL DESIGN Core 3500
15 ezer forintig (kb.) melyik hűtőt ajánlanátok? Ami lehetőleg nem takar ki semmit és be is fér?
Köszönöm!
-
-
jim bcs
nagyúr
(#71045) jeni
Akkor nem kell procihűtő, egy 80-92-es ventit ráteszel a kupakra oszt kalap(#71046) azka79
[Gyári venti vezérlő progikkal minddel lehet szabályozni a 3 pines ventiket, állítsd be a hőgörbét.](#71047) ncut
Arctic Cooling F9 PWM PST CO
be quiet! Silent Wings 2 92mm PWM
be quiet! Shadow Wings 92mm PWM
be quiet! Pure Wings 2 92mm PWM
Cooltek CT-Silent Fan 92 PWM
Coolink SWiF2 92P
Noctua NF-B9 redux-1600 PWM -
ncut
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok! Van egy Raijintek Aidos hűtőm, aminek a ventije nekem kicsit zajos. Szeretném vmilyen más gyártó 92mm-es ventijére cserélni. Érdemes szerintetek, és, ha igen, mit tudnátok ajánlani?
Köszönöm!
-
azka79
aktív tag
Sziasztok,
Itt ajánlottatok egy Deepcool Iceedge 400 FS-t meg is vásároltam.Nagyon jó a venti az i5-6500-ast 27C-31C között tartja általános felhasználás alatt, de a hűtő maxon pörög 2200RPM. Most látom, hogy ezt a típust nem lehet szabályozni. Van valami lehetőség amivel tudom szabályozni a sebességét???
-
Sky85
tag
Sziasztok!
Cooler Master Hyper T4
vagy
Zalman CNPS10X Optimai5 6500 (skylake)!
Melyik és miért? Előre is köszi a válaszokat!
-
-
jim bcs
nagyúr
-
Songo
senior tag
Na meglettem győzve.
Egy nagyon frank hűtőt szeretnék akkor kérni maximum 180mmig.
Ár nem tényező.
i3 maximum későbbi i5. esetleg kis tuninggal.Köszönöm
-
jeni
félisten
Üdv!
A Skylake 1151 tokozású alaplapon levő CPU hűtő felfogatási furataik,méreteik,elhelyezéseik azonosak a 1150,a 1155 alaplapon találhatóakkal?
Kíváncsi lennék,hogy a SCYTHE Mugen 2 ráhelyezhető-e egy 1151 lapra?Ha már volt akkor boccsi.
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Tudtok mondani 8k-ért egy i5-6500 (LGA 1151) procihoz egy halk hűtőt, amely Xigmatek Asgard Pro házba bele illő (max 160mm), és árulnak az Iponon is?
Előre is köszönöm a választ!
-
jim bcs
nagyúr
(#71016) Ale27
Ház méretet és semmi egyebet nem írtál, pedig ezzel kezdődik az összefoglaló. Így majd mérd le mekkora hűtő fér be, a hűtők magassága fel van tüntetve az összefoglalóban, ott meg tudod nézni.
ID-Cooling SE-214X
Zalman CNPS10X Optima(#71017) FeW
Nem jól olvastad, a kompakt vizeké, a 2 nem ugyanaz, van víz és kompakt víz (játék víz). Kompaktnál a pumpa a nagyobb gond nem a venti.(#71019) dhr
Deepcool Iceedge 400 FS
Deepcool Iceedge 400 XT
Scythe Tatsumi Type I
Alpenföhn Ben Nevis
ID-Cooling SE-213V2(#71022) [oWn]f4te
Én inkább azt mondanám, hogy Scythe Tatsumi Type I.(#71024) Izee1233
Alpenföhn Ben Nevis
ID-Cooling SE-214X -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Speed® #71025 üzenetére
Szerintem végül maradok a Loki II-nél.
A felszerelést illetően van vele tapasztalatod? Nézegettem külföldi teszteket és csak az egyikben említik, hogy a talp felső részére kell csavarozni a clip-et (a user manual pont fordítva mutatja), hogy rendesen rányomódjon a procira.
-
Speed®
titán
válasz
Synthwave #71022 üzenetére
A Zelos tényleg nyeszlett, egy komolyabb Big Shuriken 2 is épp megfogta az i5-750em anno. Igaz, az 95W, a tiéd meg 77, de melegedősebb ugye. Én kihagynám, hacsak nincs kifejezetten igény LP kivitelre (nincs, tudtommal). Ha mindenképp topflow elvű hűtést akarsz, nagyobbat keress szvsz a csendes üzem érdekében. A lapnak jót tesznek ezek, az biztos (VRM részleget szellőztetik).
-
Izee1233
csendes tag
válasz
jim bcs #70807 üzenetére
Előzmény
Lusta vagyok leírni, inkább másolok mástól.
)
(#70806) DeckardCain
Sziasztok. Téma adott, valami halk hűtőt keresek, 161mm-ig fér be.
Mondjuk nem akarok valami 800-1000g-os monstrumot, és jó lenne valami ami ha nem teljesen fekete de menne az alkatrészekhez. Thermalright hűtőket néztem eddig.1. Mennyit szánsz a hűtőre? 10-15k, de inkább 10k fele, 65W-os procihoz csak elég.
2. Milyen házba kerül? Nzxt S340 Black
3. Milyen alaplapra lesz? Msi b150m mortar
4. Processzor típusa? i5 6500-6600
5. Ramok típusa? Corsair ddr4 2400Mhz LpxA színre vonatkozó követelményt kivéve(mind1, hogz milyen színű) pontosan ugyan ebben a cipőben járva lenne a kérdés, hogy hogyha az általad ajánlott "be quiet! Pure Rock (155mm)"-et már nem annyira kapni akkor mit ajánlanál?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nézelődöm még hűtők terén. Ugye az i5-3470 még mindig a delikvens, max. Turbo Booston. Ha kell delid, ha nem, egy normálisabb coolert akarok rá, a kupak meg mindenképpen marad.
Szóval eddig ezekre jutottam kicsit tovább mélyedve;
Xigmatek Loki II
Raijintek ZelosÁrban tovább nem szeretnék menni.
A Zelos kicsit nyeszlettnek tűnik a Loki II-höz képest a maga low profile design-jával, de ajánlott és valamiért tetszik. Valakinek valami bővebb tapasztalata róla - ill., hogy mennyire lehet jó választás?Nyilván valamivel rosszabb hatásfokon hűt, mint a Loki, de érdekelne input a témában.
-
törölt tag
Üdv,
Most szeretnék egy új gépet csinálni, alap feladatokra lesz használva, játék nem lesz, csak az integrált intel grafika lesz használva, VGA nem lesz a gépben. (Tuning sem lesz természetesen)
Ehhez keresek minél halkabb cpu hűtőt (a gyáriról azt írják h elég hangos)Ház típus: Cooler Master N200
CPU: Pentium G3460 vagy G4400
Lap: Asrock H97M Pro 4 vagy Asrock B150M Pro 4 (ez még nem biztos)
RAM: HyperX Fury 2x4 GB (DDR3 vagy DDR4 a platformnak megfelelően)
Árszint: reális keretek között másodlagos, de azért 15-20e nél ne legyen több (nem kötelező kimaxolni értelemszerűen) -
-
Ale27
csendes tag
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni !
i7-4790-hez szeretnék egy jó hűtőt, kb.10k-ig, de nagyon nem vagyok otthon ebben a témában
Most csak a gyári van, azzal nem volt eddig gond, de az újabb gameknél már kevésnek tűnik hozzá.Köszi előre is !!
-
jim bcs
nagyúr
(#71011) FeW
A kompakt víz nem a csendességéről híres, ha rendes vizet akarsz az meg nem lesz olcsó de legalább csendes. 3 jó ventivel meg lehet oldani a csendes hűtést, 1 a ház elejébe befújónak, 1 a hűtőre előre de i3-nál mehet hátulra is vákuumra, 1 a ház hátuljába kifújónak.(#71013) xeon.Szabi
Tedd fel a Noctua-t előre a Nordwand-ra, az Akasa-t meg a ház hátuljára kifújónak. A Nordwand relative sűrű lamellás, így kihasználjuk az NF-P12 előnyeit ha már statikus nyomásra tervezték, pont ilyen való a sűrű lamellákhoz. -
Sziasztok!
Van egy Alpenföhn Nordwand Rev.B hűtőm, amin egy Akasa Apache teljesít szolgálatot. Most cserelem le a jó öreg i5 750-et egy i7 4790K-ra és arra gondoltam, hogy a sima push helyett push-pull módon hűteném.
Lehet hülye kérdés, de nem zavar be a dolgokba, ha nem ugyan olyan a két ventilator? A masik egy Noctua NF-P12 lenne. -
Songo
senior tag
válasz
Speed® #71000 üzenetére
A rohadt életbe
El van törve a billem vezetéke és a ctrl V-t már nem érzékelteSzóval: giga b85m d3h-A
i3-4170
2x4GB ddr3 kingston fury ram
120GB kingston fury ssd
gtx 950 2GB
FSP Aurum S 500
Raijintek StyxŐ lenne a cél gép és szerintem a víz mellett tenném le a voksomat.
Amúgy a sajátomon egy Alpenföhn Matterhorn van mióta megvettem 5-6 éve. és azóta is hibátlan
Imádom is.
-
alkonyat
tag
Sziasztok!
Egyszer már kértem egy tippet, de azóta változott a CPU. Egy már meglévő gépet fogok tenni a gépembe: I7 3770. mATX alaplapom van és NZXT H440 házat vennék, lehetőleg passzív hűtéssel, jelenleg ezt néztem: Thermalright Macho Zero. Ha jól tudom ilyen stílusó ramokkal: Corsair XMS3. Ha aktív hűtés kell bele akkor minél halkabbat szeretnék. Köszönöm előre is. -
jim bcs
nagyúr
válasz
Synthwave #70995 üzenetére
(#70995)
Én egy fél borsónyit szoktam a kupak közepére vagy a hűtő talpára rakni, ezután ráteszed majd picit lenyomva jobbra-balra megmozgatod és rögzíted. Delid-hez nem ajánlanám a HDT-t, összekarcolhatja a lényeget, ide normál talpas hűtő a jó.
(#70996) kb. ugyanaz
(#70998) Én is azt mondanám, hogy akkor már jobb lenne az Alpenföhn Ben Nevis 8k körül.
(#71001) Az i5-3470-et egy jobb 92-es elviszi hangtalanul. -
Speed®
titán
válasz
Synthwave #71001 üzenetére
Ha 6.5k úú, nézz szét aprón is. 103 / i11 / T4 / M2 pl.
LokiIIvel csak az a bajom, hogy 92es borda/venti, itt meg a méret a lényeg.
Persze a procid üvegen (+4+BCLK OCval) se izzik, szóval jók a "kicsik" is.Pattintós vacak arra való, hogy felszereld és ne piszkáld..úgy stabilan fog..
Nyilván nehezebb hűtőknél nem ideális, de ilyen <500g megoldásoknál 1xű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest