Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
Én azért lövök viszonylag sok képet, és nem is rostálok ki olyan sokat, mert szoktam a túráimról írni a blogomban, de sok esetben jóval később, mikor épp ráérek, és a cikk is csak akkor áll össze, előre meg nem feltétlenül tudom, hogy melyik képek lesznek ideálisak. Nem mindig a legjobban sikerült képek a legjobbak túrablog bejegyzéshez, ha valamiről nem készült kiváló kép, de mégis fontos a túra leírása szempontból, akkor kelleni fog az a kép.
(Pl. ha mondjuk valahol mászni kellett, jobban reprezentálja a helyet egy mászós fotó, ami kb. reálisan mutatja be a nehézségét, mint ha ugyanonnan a szemközti hegyről egy jól sikerült tájképet tennék be a túraleírásba, vagy ha van egy trükkös elágazás, akkor az arról készült fotó is lehet fontosabb, mint a naplemente, ebből a szempontból. Képmegosztó oldalon meg nem az lesz a fontos.)
De azért sem rostálok sokat, mert van olyan kép, ami szintén nem különösen jó, de mégis visszaad valami fontos emléket, ami miatt ha a jövőben visszanézem a teljes sorozatot, fontos hogy az is köztük legyen.
Persze sok a vállalhatatlan is, amiket törlök, olyan is van, hogy már helyszínen törlök valamit, olyan is, hogy nem én vezetek és autóban ülve hazafelé végigpörgetem a kijelzőn, és van amiről már ekkor kiderül, hogy szar, vagy redundáns.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Snowboard topic
- További aktív témák...
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest