Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Szia Fr@nkieWilde
bocsanat, hogy velemenytnyilvanitok, termeszetesen ez az en szubjektiv velemenyem, de ha jol latom ez a pakk, amit megvettel 61k-ert, vaz,obi, Oly villanto. Abszolute nem vagyok kepben hasznaltarakkal, de az utobbi 2 legyen 20k, szoval 41k-ert kaptal egy vazat, ami halistennek megjavult.
Tekintve hogy az EM5MK1 2012-es bejelentesu en batran megtartanam a vazat. Anno Pana G3 utan ilyet vettem, szinten hasznaltan, sot egy ideig ugyanilyen pana kitobim is volt hozza (fotoriportertol lett veve, szoval valszeg kapott ott is eleget) de ezek iszonyatosan birjak a strapat, szoval ha most minden funkcioja muxik en nem aggodnek, hasznalnam egeszseggel, amig megy. Utana nekem egy szinten hasznalt EM1MK1 lett(van), ott a play gomb megy nehezen, a battery grip mar 2 eve nem jo, A modban a tarcsa tobb ugrasra valtoztatja csak a blendet, de egyebkent imadom es meg most is baro, massziv es jol kezelheto
SCP-t meg focus peakinget nezd meg, sztem szeretni fogod manual uvegekkel is.
udv
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest