Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár gondolat a szóban forgó 3 youtuberről (nem kifejezetten neked válaszolok, hanem mindenkinek a témában, csak azért a választ nyomtam, hogy követhető legyen) a saját szemszögemből.
PF: szerintem ő személyiségét tekintve egy nagyon zárkózott ember, aki nagyon nehezen jelent meg a youtube-on, nála azt éreztem, hogy a saját korlátainak a meghaladása az, hogy videókat csinál. Ezt nem tudom megindokolni, inkább csak érzés. Szeretem a videóit, és egy hűvös tárgyilagosságot érzek tőle, a saját M43-elfogultsági-skálámon (legyen MES
) 1-10-ig 3-at adnék neki. Az angolja szerintem nem rossz.MS: jóval nyitottabb személyiség, lelkesebb is, amíg márkanagykövet volt, neki egy mondjuk 5-ös MES-t adtam volna, utána még nem néztem elég videóját. Az angolja nagyon fura, egyszerűen szerintem nem érdekli az akcentusa, olyan szavakat rosszul ejt ki, amiben bizonyos hangokat rendszeresen elront (c/cs) viszont ezeket a hangokat más szavakban rendszeresen jól mondja, tehát nem beszédhiba. A 3 közül nála a legzavaróbb az angoltudás szintje, de akkor sem ér el olyan szintet, hogy a legkisebb problémát is jelentene a videóinál.
RW: a három közül a leglelkesebb, és a legnagyobb MES-ű youtuber (mondanék rá egy 7-et legalább). Viszont - számomra - a három közül a legszerethetőbb személyiség, tetszenek a videói, nekem a lelkesedése inkább szimpatikus, mint ellenszenves, igazából szerintem egy márkanagykövetnek ilyennek kell lennie. Az utolsó pár videójában voltak furcsa mondatai, amikkel nem tudok egyetérteni, de ez előfordul. A 3 közül ő az, akinek ha új videója jön ki, amellett nem tudok úgy elmenni általában, hogy megnézem majd később. Amikor úgy állt a dolog, hogy a hazai jogszabályai úgy változnak, hogy nem rakhat fel több videót, az nagyon elszomorított, nagyon örültem neki, mikor kiderült, hogy maradhat. A 3 közül ő hiányozna a legjobban. Szerintem nagyon jó az angolja.
Mindhármukra igaz, az elfogultságukat és az angoltudásukat is beleértve, hogy tisztelem és becsülöm őket azért a munkáért, amit beletesznek a youtube videóikba, és szeretném, ha ilyen magabiztossággal tudnék egy idegen nyelven szakmai témában nyilvánosan megjelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- További aktív témák...
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Tekken 7 Playstation 4
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) 1-10-ig 3-at adnék neki. Az angolja szerintem nem rossz.