Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Projektor topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házi hangfal építés
- VR topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A legújabb pana, amit használtam, a g6 meg a gh4 volt, már azok sem olyan döglöttek, mint pl a gx1 g3, gh2, de még mindíg nagyon messze voltak attól amit én elvárnék. Ráadásul az összes pana amit eddig használtam, nagyon eltolták kékesbe az awb-t, a keresőben meg azt is mindíg manuálisan állítgatni, hát... nem egyszerű sőt nem is lehet normálisan belőni, szal marad a raw + lightroom.
Lassú Víz: Nálam a mindennapi gép azt jelenti hogy túrázni, bringázni kell, máskor nem fotózok, max koncerteken, de arra elég nekem +1 fényerős fix. Szal nálam nincs olyan, hogy csak a tekerés a fő cél és olyankor nem igazán fotózok, kb az összes normális tájfotómat (is) tekerés közben lövöm.
Szerintem az lesz, hogy veszek egy olyan Deuter vagy hasonló jól szellőző bringás hátizsákot és meglátjuk mennyire izzaszt... aztán meg egy olympus-t, mert az megfizethető áron minden igényemnek megfelel. Oszt reménykedek hogy a hátizsákban azért már csak nem megy tönkre a stabi a rázkódástól
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Renault, Dacia topik
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest