Hirdetés
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS notebook topic
- Dell notebook topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO-peller
senior tag
Nézd madgie: most azt várod, h meghajoljak előtted? FEDman-nal is és nord_-al is "bájcsevegtünk" korábban mégsem mennek most vérre...
Leírom neked is: ha én most nem tudtam elfogult lenni a GX-1 képminőségét illetően, avagy a leírt összefüggésben személy szerint nem láttam meg GX-1 képességeit az az én egyéni véleményem, amitől eltudok vonatkoztatni, ha érvekkel győznek meg a tévedésemről.
Íme:
FEDman: Igaz. RAW-ban ez biztosan jobb. De hát ha ezt a képsorozatot nézem most, akkor még csak eddig jutok, ameddig. Csak a tapasztalat mondatná velem, h több van ebben a gépben. Bizony nem vettem észre a turpisságot a 19. képen, csak azt h jobb mint a többi. Azé' az is valami...
nord_:
"Átlagos használatban (vagyis nem ISO 6400) APS-C dslr-nek sincs komolyan érzékelhető előnye a képet tekintve."Ha nyomjuk a RAW-ot! Jpeg-ben még van szkepszisem.
De ha van benne használni kell és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- MCDODO T03 fejhallgató
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ha van benne használni kell és kész.