Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
LélekVándor
tag
Hali! Nagyon úgy néz ki, hogy csatlakozom a micro 4/3-osokhoz jómagam is, mert úgy döntöttem veszek egy Panasonic G80-ast. Nem mondhatnám, hogy szerencsém volt:-). A tegnapi napig a Media Markt-ban 289.000 Ft volt a 12-60 as objektívvel együtt, már a fizetés gombon remegett az ujjam, mikor úgy döntöttem, hogy kevés az 1 év garancia, inkább ráfizetek még 16 ezret és legyen 5 év garancia. Nagy kár volt! Megrendeltem a DigitCam-ből 305.000-ért, de a mai napon kaptam egy hívást, hogy hiába, mert nincs Náluk és a beszállító sem tudja garantálni a gépet szeptember végéig sem, így lejárna a promóció is, ami az 5 év garit illeti. Mentem vissza a MM honlapjára és a régi ár, 322e Ft fogadott...Most várok valami értelmes akcióra, mert ahol lehet kapni, ott 321.000 a legolcsóbb, és persze csak 1+1 év garancia lesz szeptembertől.
Mindegy, kipanaszkodtam magam:-). Milyen állványt tudnátok hozzá ajánlani? Olyan 35-40ezer forint lenne max, amit költenék rá, (de persze örülnék, ha ennyit sem kellene). Vízszintező gömbfej mindenképpen legyen rajta, és legyen masszív, hogy az első fuvallat ne döntse fel. Valamint szeretnék hozzá Nikonos és Canonos adaptert is. Egyszer valaki linkelt egy magyar üzletet, ahol értelmes áron volt töménytelen mennyiségű adapter. Esetleg tudtok linket ajánlani? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.