Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
madgie
üzenetére
én tökre szeretem a fuji cuccokat, így nehéz az ördög ügyvédjének lenni, de az x-e1 + 18-55 egyáltalán nem kicsi cucc és nehéz elképzelnem, hogy a g3+20 ne férjen be a helyére. persze, van olyan méretű tatyó, amibe az evf humplija már épp nem... de ez megint olyan dolog, hogy egy igen spéci szempont alapján hangzik aztán el, hogy a fuji a kisebb és hasonlók.
na mindegy, nincs eladó 18-135 sem a környéken, meg amúgy sem lettem okosabb, hogy miért olyan frankó az a cucc. amíg foglalkoztatott és nézegettem róla az anyagokat a neten, határozottan középszerű volt (fuji mércével, azaz még mindig elég jó persze, de semmi olyan, amit ne überelhetne egy zuiko pro üveg határozottan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest