Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Ear001
üzenetére
Jó, hát minden viszonyítás kérdése. Múlt héten találkoztam FEDman-nel figyedett az oldalán valami olyanféle kis neszesszer, amiben ránézésre a pénztárcám, az ND1000-em, meg pár pótakku férne el. Erre előszedte belőle az X-E1-et a 18-55-tel az elején, meg mellé befér még egy fix. És ugyanebbe a táskába a G3 bajosan fért el a 20/1.7-tel, hála a túlnyúlásainak. És igaz, nekem már túl sok a felszerelésem, de most a Pro2-nél is sokalltam a méretet, a súlyt, egy X-E3 kellene, kihajtható kijelzővel. Jó, a T1 is pont jó méret egyébként, az X-T10 meg eleve kis pöcs, rácsavarom a 18/2-t és sájniszekszi pöttömnindzsa. De a Sami 12-vel is csak ekkora. Persze ez nem tudja überelni mondjuk az E-M10 + 45 párosát, azt pont a minap fogtam (és majd nemsokára megint), az tényleg aprócskablues.
Az egész "vita" tökre leegyszerűsíthető. Beharangozták a Laowa 7.5-et, aminek megörültünk egy páran és szóba került, hogy a két anyacég szégyellhetné magát, hogy évekig szartak a júzerek kérésére és végül egy kínai cég hozta ki a hiánycikket. Ebből lettek már az oldalhajtások, hogy Pro helyett erre is lehetett volna némi erőforrás, meg ez nagy, meg az, aztán szaraboké, nemcsaktesztelnikéne, stb.
Én meg nem művészetet tolok, pont ugyanazt és ugyanazért csinálom, amiért te: a saját kedvemért. Csak már egyre jobban lesz@rom, kinek mi tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- Apple iPhone 17 - alap
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 III váz(30 perc limit off) + Sony 50mm 1.8
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Think Tank MindShift Gear PhotoCross 15 hátizsák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest