Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- OLED TV topic
- iPad topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
beginnerguy
üzenetére
Garis EM5 marcsával 100-ért? Fuss Forrest, fuss! Csak a marcsa 50 vagy 70k volt külön újan, a felső ugyan EM5-specifikus, de az akkus része az EM5m2-vel is jó.
Ha EM5 és EM10 között vacilálnék, pont fordítva, az live compo és wifis távirányítás miatt tenném, nem pedig az esetlegesen és pontatlanul működő focus peaking miatt.
Másik: nekem úgy hangzik, hogy egy univerzális obi kéne, ami kültéren, beltéren, és egészalakos portréra is jó --> nifty fifty, azaz itt az Oly 25 f1.8 vagy az érkező Pana 25 f1.7. Az Oly még csak 1-2 éve van piacon, használtan is kevés van belőle, 90-100k körül láttam; a Pana meg még csak most jelent meg, de az amerikai BH nagyon akciózta, 100 USD-ért szórta. Ami használtan még fel szokott bukkanni, az a Pana-Leica 25 f1.4, de az fényerősebb, nagyobb, nehezebb, drágább, használtank kb 120/+? Nem tudom a használt árakat...
APS-C-n az 50 az ekv. 75, ahhoz közelebb a Sigma 30 f2.8 (=60) és az Oly 45 f1.8 és Pana 42.5 f1.7 vannak, de ez utóbbiak már szűkebb, portréobik, nem olyan univerzálisak, mint egy 25-ös.Az EVF júzer error (esetleg a brightness le volt véve?) vagy egyedi hiba, sehol máshol nem hallottam még, nem tudom, milyen "több helyen"-re hivatkozol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest