Hirdetés
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
voriae
tag
Hello! Hol láttok képet róla?
Nemrég lettem én is EM-10 tulaj, igazán megszerettem a kis ékszert
Amúgy tükrös Canon DSLR rendszerrel dolgozom, de ég és föld, mármint az élmény. Márpedig az az egyik legfontosabb, ha kreatív munkáról van szó
Dupla kittel vettem a gépet és egy 30-as Sigmával erősítettem eddig. Amiben esetleg az üvegek gyengébbek a Canon termékeknél, azt elég jól pótolja az, hogy itt viszont mindig éles a kép, nemcsak a termés 85%-a (mondtam egy számot). Ha tehetem, ezt viszem magammal dolgozni is (mínuszos sajtótájékoztatókra, utcára...
), néz is néha a többi fotós, hogy mi ez a kis pöcsköszörű. Hát ez a kis gép 2 kilóval könnyebb és a képei annyira élnek, mint még egyetlen Canon gépemé sem 
Szóval üdv nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy tükrös Canon DSLR rendszerrel dolgozom, de ég és föld, mármint az élmény. Márpedig az az egyik legfontosabb, ha kreatív munkáról van szó