Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyetértek, a fényerőt mondjuk szeretem (amihez meg üvegméret kell sajnos, legalábbis frontlencsénél mindenképpen), de .. a sunyik amúgyis tökhülyék. 24 megapixelen ők gyártanak szenzort a saját A7-ükhöz is és a Nikon D600/610-hez is. A Nikonok hülyére verik szenzorban a sunyit.
A 36 MP-s D800 vs A7R-nél dettó ez a helyzet, a sunyi tényleg nem tudja rendesen kiolvasni a saját szenzorát ? Rendesen zajosabbak, a kis bázistávolság miatt meg a mikrolencsék eltolásával sem sikerül teljesen korrigálni a túl lapos szögben beeső fényt a szenzor szélén és jönnek a színi hibák.. a görbe szenzor más üveget kíván.. a sunyi raw (legalábbis az A7 szériáé) meg még veszteségesen tömörítve is van .. a RAW ..
Obipark meg inkább legyintek...Én is billegtem nagyon sokat APS-C-s szenzorok terén Sony és Fuji téren. Fujitól "féltem" (X-Trans vs. Adobe, AF), Sony se szenzor, se üvegpark és a kisebb 5000-es modellen nincs vakupapucs, Panáról nem akart nagyon meggyőzni senki, amit fogtam az meg úgy hmm-hmm, nem rossz nem rossz, de az E-M1 egyhetes próba lebüntetett végül

@ madgie, ja, funnak jó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI OSMO Mobile SE stabilizátor
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Kiváló DJI Osmo Action 4 akciókamera + tartozékok! 4K UHD HDR
- DJI Osmo Pocket 2 + Kingston Canvas 256GB
- Canon EOS 550D - EF 50 STM - EF-S 18-55 IS II - EF-S 55-250 IS II - használt
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 36 MP-s D800 vs A7R-nél dettó ez a helyzet, a sunyi tényleg nem tudja rendesen kiolvasni a saját szenzorát ? Rendesen zajosabbak, a kis bázistávolság miatt meg a mikrolencsék eltolásával sem sikerül teljesen korrigálni a túl lapos szögben beeső fényt a szenzor szélén és jönnek a színi hibák.. a görbe szenzor más üveget kíván.. a sunyi raw (legalábbis az A7 szériáé) meg még veszteségesen tömörítve is van .. a RAW ..
Obipark meg inkább legyintek...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)