Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
válasz
MrChris
üzenetére
Huhh, a kérdés jó... tavaly nyáron mikor megvettem a gépet, akkor feltettem azt a programot ami megnyitja a G6-al készült RAW fájlokat.
Azóta most fotóztam először raw-ban
(Már látom magam előtt mindenki megvető pillantását és a gondolatot, hogy mit keres itt ez a színtévesztő, aki ráadásul csak a jpg-t köpködi a géppel...
)Igazából csak az az alkalmazás kellene amivel a legjobban lehet kezelni a G6 raw-okat. Ha ez nem a gyári lemezen levő alkalmazás, akkor csak a neve kellene ha TE/TI mást ajánlotok... (esetleg ingyenes alternatívákat is megnézek majd a 7végén)
A NAS-os dolog meg hasonlóképpen műxik, mintha egy merevlemezt látnál a gépedben. (Fizikailag több meghajtót tartalmaz, de csak 1 meghajtóként kezelem őket)
Lehet, hogy ott a baj, hogy én sem védem jelszóval ezt a meghajtót és azért nem műxik?
Majd kipróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)