Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tulku

veterán

válasz p_adam #48928 üzenetére

Videó nem az erőssége a zolinak,de...

olimpusz hívek v an egy megoldás (legalább is nálam) tehát világos tónus kiválaszt képmódok közül mínusz 0,3-0,7 EV oszt lássatok csodát...azt csinálja a pana is videó módban (világosít, kontraszttalanít, ezáltal sokkal jobb videó mód)...mérföldekkel jobb mint alapőn (natural vagy portrait módban...azokkal istenverése, minden ég és sötét)

Parci: Hát igen megtaláltam, nincs rajta nagyon fogás...persze mint ha a fogamat húzták volna 170-ééé de azt mondom nagyon megérte:
    - fogás, kezelhetőség 5-ös
    - objektív nagyszerű átfogású, szerethető, 150-ig rekeszelés nélkül sem kifogásolható, bár nekem a 300 2,8 is bejön mert nem szeretem a mindenhol penge képeket (XZ2 nekem egy kissé kompaktosan érdes volt kiváló optikája ellenére)
    - kellően gyors, mindenhol talál fókuszt (nem úgy mint az xz2)
    - színek, képhatás, képminőség, zajszint tökéletesen megfelelő
    - eszméletlen jó stabi...gyakran lövök 300 mm-en 1/5-öddel (az én spiropentes remegő kezemmel) és videó közben minden áll (ez még az lx7-nél sem volt így, ebben nagyságrendekkel jobb a stylus)

Nagyszerű ollránder de természetfotózáskor jön meg a kedve igazán...nagyszerű hogy sohasem kell szinte használnom a lábam és intim részeket kapok el messziről....végre újra fotózom, nem fejlesztésen, cserén, minden sz.rságon elmélkedem...

Új hozzászólás Aktív témák