Hirdetés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tul
aktív tag
válasz
johnny500
üzenetére
Az aktív zajszűrés nem függ a hallójárattól.
A hangminőség talán, de ez annyira gyenge hang, ami túlmutat azon, hogy picit eltérnek a füleink. In-ear eszközről van szó, pont az lenne a lényeg, hogy jól izoláljon és közvetlenül a dobhártyára lökje a hangot.
A passzív zajszűrése átlagos, de hiába kapcsolom be az ANC-t, tényleg gyakorlatilag nulla a különbség. Még olyan statikus hangoknál is, mint a klíma. Elég sok fülhallgatót birtokoltam, volt Bose alvássegítőm is ez előtt. Nem azért írtam, amit, mert kukacoskodok. Ez szerintem tényleg egy rossz termék.
Ha te is vettél egyet és kipróbáltad, várom a tapasztalatokat. Addig fölösleges általánosságokat emlegetni, ha olyan paramétereket kifogásoltam, amik nem hozhatók összefüggésbe a fül/hallójárat formájával. Segíteni szeretnék azzal, hogy leírom az enyém, hogy más ne kerüljön ilyen helyzetbe. Hidd el, nagyon gyenge eresztés
-
Tul
aktív tag
Megvettem. Pocsék. Nem értem, kinek jön ez be. A hangja tényleg vicc, még ha a vízcsobogáshoz, meg ilyesmi hangokhoz nagyjából megfelelő is. A zajszűrése nemhogy rossz, hanem nincs. Nulla. Zéró.
Abszolút nem ajánlom senkinek. És csodálkozom, hogy a tesztekben bármi jót tudnak róla mondani - ezzel megvezetik a reménykedő vásárlókat
-
Dr.NX
veterán
Ajánlom még ezt a figyelmedbe, bár jócskán túlárazott:
AcousticSheep SleepPhones -
Akelaus
senior tag
Nekem van, kb. 1 éve 1 nagyfrekvenciás gép keltette zaj miatt. Próbáltam én már mindent. Ilyen fülest is, és a baj az, hogy ha full csendes a környezet, akkor jobban lehet hallani a "sípolást, búgást, csilingelést" stb..
Amire jók az ilyen fülesek, hogy ha nagyobb zaj keletkezik valamitől (mentő pl.), akkor azt is maszkolja, miközben mondjuk hallgatom a neuromoduláris hangsort, vagy fehérzajt és hasonló dolgokat amik állítólag segítenek.
Füldugó esetében a Temun rendelt "csoda" ami eddig valamennyire bevált, ugyanis az nem csinál full csendet, csak tompít.
Vettem amúgy még az elején egy munkavédelmi fülest is, mert azt vettem észre, ha nem ér hang keltette inger, az segít.
Így 1 év után, és beszedett nemtudom mennyi vitamin, gyógyszer, akupunktúrás kezelés stb.. kb. semmi sem segít igazán.
Az utcazaj igen, mert hangosabb, és így elnyomja, de nem lehetek folyton az utcán.
Na jó, a fehérzaj, rózsaszín zaj, és vannak bizonyos hangok amik x ideig elfedik. -
Dr.NX
veterán
Talán még nem írták, de ez a fajta füldugó/fülhallgató azoknak jön nagyon jól, akiknek tinnitusa van, vagyis állandó fülcsengés, fülzúgás.
Azt kiválóan lehet maszkolni vele. -
Axe Miskolc
tag
Most, hogy vagy hatszor kipróbáltam, nem tudom eldönteni, hogy kell-e, döntsön a szerencse (ld. utolsó mondat). Sokkal nem ad többet mint az eddig bevált füldugóm (már nem kapható, azért nem linkelem). Elalváskor jól jön, de nekem nem ezzel van gondom, hanem a hajnali zajokkal. Ha érdekel valakit, 80 ért viheti, csak a gyári harangokkal használtam.
-
w.miki
veterán
Én a kínai füldugókban csalódtam, többet rendeltem, de szinte mind kényelmetlen, és tényleg alig fog meg zajt.
3M-nek van olyan típúsa, amit könnyen fülbe lehet dugni.
Pl: Füldugó 318-1000 E-A-R Push-Ins igaz, ez csak egyszer használatos. -
Akelaus
senior tag
"dehát miért csinálna olyat???" Mi, azaz a párom - én, és az alattam lakó szombat koraeste óta hallunk olyat, mintha valaki a falat kapirgálná, abban is a vasakat, ami a betonban van. Random időközönként, ma 2. napja reggel fél 7 körül pl. de tegnap és tegnapelőtt este negyed 10-kor is. Van hogy ez megy 10-15-20 percen keresztül.
Tegnap egy Temu-s füldugóval néztem tv-t ami állítólag csökkenti a zajokat. A saját tévém halkabban hallottam, viszont ezt a "fémes, recsegő" hangot szerencsére nem.
Tuti valamelyik agyahalott szedett elő valami kondigépet, ami használva van, csak karbantartva nincs.
Próbáltam anno ilyen 3M-es füldugókat, de én nagyon nehezen tudtam bedugni a fülembe. Aztán rendeltem az Aliexpresszről szilikon füldugókat, illetve fehér zajt indítottam el. Ezekkel úgy ahogy ment az alvás. -
w.miki
veterán
válasz
janeszgol
üzenetére
Szintén panel, szerencsére nálam éjjel nem szokott járkálni a felső szomszéd, bár van amikor én megyek éjjelre, nappal szeretnék aludni, néha olyan hang jön mintha üveg golyókat dobálna a padlóra, dehát miért csinálna olyat???
Nekem ezt a füldugót javasolták egy másik topikban, és tényleg jók:
3M ES-01-020 EARSOFT FX FÜLDUGÓ SNR 39DBEzt az A30 alvós headsetet én is drágállom kipróbálásra.
Próbáltam keresni Ali-n olcsóbb alternatívákat, nem nagyon láttam.
Blackview AirBuds 9 - 30 usd
Toocki EJ12 - 20 usd
Talán később lesz valami... -
janeszgol
félisten
válasz
secretgarden
üzenetére
Én írtam, köszi a megerősítést. Ugye az ipari füldugókat gépek mellé tervezik, amik rettentő hangosak es sokszor élesen hangosak (vágógép). Szóval jók alváshoz és kényelmesek is. Oldalt is lehet aludni velük.
17.5 ezer ft 250 db.
[link] -
Akelaus
senior tag
Tipikus. Tehát te csak azért szólsz, ami teljesen jogos, de a megoldás a te kezed eltörése, és hogy akkor jönnek a kisebbségiek, mert a tulajnak nem tetszik?
Ritka kivétel akkor amit egyik kollégám mesélt, hogy a mellette lévő lakást megvette valaki befektetésnek, és kiadta. Az első bérlőt kb. 1 hónap után tette ki a tulaj mert szóltak neki miatta, ahogy viselkedett. A második bérlő is azt gondolta, hogy neki aztán bármit lehet, éjjel bulika stb. 2x szóltak miatta a tulajnak. Most olyan kuss van mintha nem is lakna ott senki.
Tulajdonos és tulajdonos között is van különbség.Különben, de azon már csak a gumikalapács segít. 🤣
-
Zotya 80
csendes tag
Nálunk halmozottan hátrányos a helyzet. Mert mindig a fölöttünk lakó a hülye.
Az elmúlt 18 évben 3 helyen laktunk. Az elsőnél alkeszek laktak fölöttünk. Házibuli, ha nem, akkor este az ember bepiált és éjjel 3ig beszélt, beszélt, beszélt. A feleség néha ráordított, hogy kussoljon.
A másodiknál egy gyengelméjű srác volt. Az volt a mániája, hogy porallergiája van, ezért 24 órában 18-ban kint állt a fél négyzetméteres erkélyen és rázta ki a ruháit. Természetesen nagyrészt éjjel. Flopp, flopp, flopp, ezt lehetett hallgatni szinte egész nap. De legalább az apja se bírta elviselni, így néha jól megverte és hasonlók.
A mostani lakást sajnos megvettük. Odáig fajultunk, hogy azt mondta az ember, ha mégegyszer felkopogok eltöri a kezem és cigányokat költöztet a fejünk fölé. Sajnos kétszer nagyobb nálam, szóval ezen Gumikalapács már nem segít. -
Morph33
tag
Ajánlom figyelmedbe ezt az ár töredékéért. 1 éve használom és alváshoz kiváló. Simán lehet oldalt ráfekve is aludni. Hangminőségbe csodát nem kell várni, de arra célra van rendes fülesem. 6-7 órát kibír, a sleep mode-dal az érintést is megakadályozza. a tokon lévő érintőkijelző pedig nagyszerűen működik.
-
secretgarden
aktív tag
Hát amazon.co.uk-n nézve az értékeléseket, necces. Sokan írják hogy pocsék a hangja, pocsék az aktív zajszűrése, hogy csak 6,5 óra körül bír egy töltéssel ha be van kapcsolva az aktív zajszűrés, meg hogy így is simán hallattszik a horkolás. És akkor még drága is, ez gyakorlatilag Samsung Buds 3 Pro ára, vagy kis híján Sony/Bose csúcsfülhallgatóié... Volt aki írta hogy sima füldugó jobb. Nekem is van filléres 3M füldugókból több tucat pár, eddig még nem találkoztam olyan ANC-vel ami jobban csillapította volna a zajt mint ezek a passzív füldugók. Szóval... harmad ennyiért kipróbálnám, de ez így ennyiért szerintem bőven túl sok.
-
Akelaus
senior tag
válasz
Axe Miskolc
üzenetére
"Nálam már rendszeresítve lett egy gumikalapács, hogy ne a kezemmel verjem a falat..."
Pont terveztem venni egy gumikalapácsot, hátha. Ezek szerint van értelme
-
calei
csendes tag
A hivatalos európai webshopban van most leárazva (-30 %), így 175 EUR az ára:
https://www.soundcore.com/eu/products/soundcore-sleep-a30 -
Tul
aktív tag
Ez hol van most leárazva? Többször elhangzik a tesztben, de azon a két helyen, ahol magyar viszonteladók árulják, 120eFt fölött vannak.
-
Axe Miskolc
tag
A 4m2-es fürdőszobában ordítanak egymással anya és lánya pedig nem mérgesek, csak azt hiszik egyedül ők, a nagyothallók élnek a házban.
Magassarkú, ajtócsapkodás, minden leejtése, macskával labdázás a nap bármely szakában.
Nálam már rendszeresítve lett egy gumikalapács, hogy ne a kezemmel verjem a falat...
Vettem egy ilyet is, még tesztelgetem. -
Akelaus
senior tag
"A panel pontosan megmutatja, hogy az emberek empátiája nullán van." Nem csak a panel, hanem kb minden társasház ahol legalább egy olyan hülye él mint nálad. Az az egy is tönkreteszi a többiek életét. Nálunk három ilyen hülye is van, szóval halmozottan hátrányos ez a lépcsőház, pedig csak 16 lakásos, amiből kettő üresen áll.
Ordít, a gyerekek este fél 10-kor rohangálnak, anyuci a tévét ezért felhangosítja, a másik alapból csak hangosan tud "beszélni", és csak dübörögve lépni. Porszívózás este 9-kor, és hasonlók.
Körmérkőzés van, ki hogy adja vissza a másiknak. 🤣🤣
Diliház 💁♂️Én meg kb úgy mint te, odafigyelve hogy a tévé ne bömböljön, hogy ne vágjam be az ajtót és hasonlók.
hemaka: pár hete este 11-kor mentem át és feküdtem rá a csengőre, mert akkor fogyott el a türelmem. Közben folyamat nyugtattam magam, nehogy megtakarjam a kretént, és az éjszakát a rendőrségen töltsem. 😂
Ki sem mert jönni a gyáva féreg. -
hemaka
nagyúr
Szimplan panel, nem is elek olyanban, mert mar bortonben lennek azota. 😂
Biztos sok emberen segithet ez, kicsit sokallom az arat. Mondjuk ha oldalt fekve sem nyomja a fuled az mar nagybplusz pont. Nekem ilyenre nincs szuksegem, nem az elalvassal, hanem az ebredessel vannak gondjaim. 🥴
-
Zotya 80
csendes tag
Este 11kor fürdik. Mindig. Ordít a csap, zubog a víz. Cserébe reggel 4-kor pakol, csattog, minimum kétszer leejt valamit, mert ő reggel indul nemtudomhova. Amúgy én hétfőnként reggel 3kor indulok, de ELŐTTE nap összepakolok, hogy ne reggel zörögjek.
Este fél10kor ordít a Sarah Breightman. Mert még csak fél10 van. Nálunk meg egy 9 éves, aki a suli miatt 8kor fekszik.
Hazaér éjfélkor, és fél órát csattog a magassarkúban fel alá, mielőtt leveszi. Mintha kalapáccsal verné a padlót.
Órákig sorolhatnám. A panel pontosan megmutatja, hogy az emberek empátiája nullán van.
Csak miheztartás végett. Mi is keltünk zajt. Nekünk is van mosógépünk, gyerekünk. Zajongunk. NAPPAL. Éjjel kuss van. A gyereknek is. Ha hajnalban megyek dolgozni, szó szerint lábujjhegyen, mert az acélbetétes bakancs kopog a padlón. Este 8 és reggel 8 között mindent megteszek, hogy ne kopogjam fel az alsó szomszédot. -
janeszgol
félisten
"Mivel abszolút használható zenehallgatásra is a termék, ezért érdemes így is megvizsgálni. Nyilván nem fogja hozni egy 100 ezer forintos egyéb TWS szintjét, hiszen nagyon pici meghajtókat használ, de nem kellemetlen az összkép."
Nem olyan jó a hangminősége. 100 ezer ft, szerintem 40, de inkább 20 ezer ft alatt kéne lennie ennyi tudással. Mikrofon nulla, hangminőség nulla, a füldugó funkcionalitás meg nem ér 100 ezret. Arra vannak filléres füldugók.
-
johnny500
aktív tag
Élnek csak simán. Sajnos akit zavarnak az ilyen dolgok elég ennyi is. Nem rég költöztem panelba tégla után, hát kell még szokni. Mindenféle kopogás hallatszik, felső szomszéd járkálása, szerintem később fekszik mint mi aztán még járkál. Beszéd hangok is jobban hallatszódnak.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nehéz megmondani, hogy milyen zajt szűrt ki, mert aludtam
De nem keltem fel reggel a meglehetősen izgága kutyára. Nekem elsősorban az elalvásban segít a cucc, ha már alszom, akkor nincs baj.
A kilóg-nem lóg ki kérdéskör kapcsán meg az van, hogy ha oldalról fotózom meg, akkor nem látszik a fülkagylómtól, mert nem lóg ki, de a képen te csak egy oldalnézetű fülkagylót látnál
Ettől még nyomhat, mert a fülkagylód a párnán visszahajlik, a párnától is függ, meg ki tudja, hogy még milyen anatómiai izétől. -
Nekem A20 van és így van ahogy Bog írja tudsz benne oldalt fordulva aludni én is úgy alszok.
Volt egy idő mikor nagyon rákaptam és sokat használtam viszont gyakran kiesett az egyik vagy éppen nagyon befülledt a fulkagylom tőle.
De ha olyan környezetben alszok ahol sok a horkolás akkor tényleg tud segíteni még a A20 is én elég jó áron vettem .
Természetesen az A30 sokkal jobb ebben gondolom van sport fülesem tőlük és annak is nagyon jó az ancje.
-
Zotya 80
csendes tag
Várjunk várjunk, azt akarod tehát mondani, hogy simán oldalt ráfekszel, és nem nyomja a párnán a füledet? Számomra életmentő lenne egy ilyen. Év(tized)ek óta füldugóval alszom panelba a szomszédok miatt, nem tudom az anc mennyire szűrné ki azt. Kár, hogy nem csináltál képet úgy, hogy a füledben van, hogy mennyire "lóg" ki.
Nekem a füldugóval is az a gondom, hogy csak a párnán nem lévő fülembe tudom tenni, mert a párnán nyomja a fülem.
Te milyen zajokat szűrtél ki vele, csak horkolást? -
Bareszotron
aktív tag
A Soundcore appban vannak kellemes hangok/zajok, annak is ajánlom letölteni akinek nincs tőlük terméke
A "Personalized White Noise" résznél van az összes -
Köszi a tesztet, a tudásához képest viszont erősen túlárazott. Majd ha ez(ek) is eléri(k) pl. az Earfun Air Pro 4+ ár/érték szintjét, akkor kipróbálok egyet, de csak azért, hogy közepes hangminőséget hallgatva aludjak el, kicsit drágállom

Így marad a BT hangszóró vagy a telefon elalváshoz, mivel én is oldalt alszom el többnyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az utcazaj igen, mert hangosabb, és így elnyomja, de nem lehetek folyton az utcán.