Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Marseille199
üzenetére
nem hiszem, hogy sok koze van a hireshez, lehet csak a nevet vettek meg. ez szimpla kinai cuccokbol van osszedobalva, ilyesmiket magamtol sose valasztottam volna. viszont, annyira ki van talalva az egesz az utolso mmig, hogy ott nagyon tudatos koncepcio huzodhat mogotte. akarmit csereltem rajta, csak szarabb lett. regen elveztem bringat ennyire (pedig aztan volt par fele kb 800e ftig), mindig vigyorogva szallok le rola.
(#47791) andersen10: sok felol hallom, ugyanakkor annyira mas szemlelet, ha nem jon be, az alkatreszek jelentos resze kuka (geokonverzio sem lenne egyszeru tema)... nem tetszik a fekvaltokar sem, meg csak most jottek az olcsobb olajos cx fekek, azok meg a mostani modelleken nincsenek rajta (monti utan bovdenes fek nem kell).
(#47818) Mercutio_: a fenet nem
2g alatt nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Lexus, Toyota topik
- Home server / házi szerver építése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2g alatt nem az igazi.